Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja0027

rozwód

Polecane posty

Gość ja0027

za miesiac mam sprawe rozwodowa. Jestem mezatka od 8 lat. od poczatku była to pomyłka, maz mnie zdradzał wiele razy sie wyprowadzał ja jednak głupia młoda zawsze wybaczałam i przygarniałam zpowrotem... az teraz po 8 latach powiedziałam dosyc. zmieniłam prace i poznałam kogos, zamieszkalismy razem. (mimo ze nie mam rozwodu) W pozwie jest rozwiazanie małzenstwa za porozumieniem stron, ale znajac mojego meza (teraz jak juz wie ze ja nie wroce i ze mam kogos) to bedzie chciał udowodnic za wszelka cene ze to ja jestem najgorsza.. bardzo sie denerwuje moze ktos miał podobna sytuacje??

Gość ja0027
i jak wyglada taka sprawa rozwodowa??

Ale żeby udowodnić komuś winę trzeba mieć dowody i to niezbite. Pewnie nie macie dzieci, a więc nie powinno być problemów z uzyskaniem rozwodu.Tym bardziej że chcesz za porozumieniem stron więc jeśli mąż nie będzie jednak wojował to na jedenj rozprawie się skończy.

Gość Daguaraaaa
wspolczuje... nie bedziesz mogla przyjmowac komunii w kosciele; / "kto pożucił żonę swoją /męza swego i wziął sobię następną(ego) popełnia grzech cudzołustwa"

mąż ją zdradzał a ty tu wyjeżdżasz że nie będzie mogła komuni przyjmować? Prosiła o odpowiedź na pytanie czy będzie mogła przyjmować komunię czy pytała o to jak wygląda sprawa rozwodowa???moherze

Gość Daguaraaaa
ale te koscielne prawo jest takie 'durne' ; /

Gość ja0027
mam 7 letnie dziecko, i jak juz pisałam to ja wybaczałam zdrady, maz wielokrotnie sie wyprowadzał,w tym czasie imprezował przetracał duzo pieniedzy, jak sie konczyła kasa to wracał i prosił o wybaczenie. W pozwie podałam go o podniesienie alimentów ( alimenty mam przyznane od 4 lat 270 zł) i to go wyprowadziło z równowagi

Gość Daguaraa
to są alimenty~!? to jest nic ;/ podniesmu alimety! racje masz!

Gość ja0027
czy nikt sie nie rozwodzi? nikt nie potrafi odpowiedziec jak wyglada sprawa rozwodowa??

Gość wejdz na dział rozwody
tam na pewno znajdziesz odp na Twoje pytania mysle ,że każda sprawa jest indywidualna i wiele zależy od sedziego z tego co czytałam, to każdy podchodzi inaczej

jestem w bardzo podobnej sytuacji i własnie złożyłam pozew wiem , że on bedzie kłamał i mnie obwiniał za wszystko a jakos sie tym nie martwie

Gość ja0027
a masz dzieci? ile alimentów mozna zarzadac on zarabia(udokumentowane dochody) 1300 zł na reke

Gość kurde bele...
alimentów to max 40 % dochodu

Gość kurde bele...
masz śmiało szanse na 500 zł.

ja wniosłam o 600 zł

Gość ja0027
a on mi robi awantury ze podniosłam go na 400 dziekuje za odpowiedz

to zależy od zarobków

Gość ja0027
wejdz na dział rozwody - masz adwokata?

chciałam adwokata , zarzyczyła sobie 2000 zł , za napisanie pozwu 500 zł - nie stac mnie na to skasowała 100 zł za niby porade , a to co powiedziała to ja też wiedziałam pozew pisałam sama i adwokata na sprawie nie bede miała

zażyczyła *

Gość ja0027
JA TEZ NIE BEDE MIAŁA ADWOKATA BO UWAZAM ZE SOBIE SAMA DAM RADE A 2000 TO JEST BARDZO DUZO.jeszcze przez niego tyle kasy tracic, a masz kogoś jezeli tak czy twoj maz wie o tym

mąż wie o nim jestem w ciązy i pomimo tego chce byc ze mną zdradzał mnie nagminnie a teraz chce udowodnic ciążą ze ponosze wine za rozpad małżeństwa ( wcale sie tym nie przejmuje ) jest życiową ciapą - nie potrafi nic zrobic w okół siebie od pięciu lat nie ma uczucia itp a jemu widocznie to bardzo pasowało ( obiad gotowy, wyprane , wyprasowane , posprzątane ) nie wiem czy sąd uwierzy , że małzenstwa nie było już dawno ale wiem jedno to nie ja będę kłamac tylko on

JESLI CHCESZ NAPISZ DO MNIE NA MAILA iaaam@wp.pl

Gość ja0027
jestesmy naprawde w podobnej sytuacji. ja juz chcem sie od niego uwolnic im blizej rozprawy to jestem bardziej nerwowa

odezwij sie maila pogadamy sobie , bedzie nam lepiej

Gość ja0027
a masz gg

Gość dori

Ja potrzebowalam dowodow na zdrae mojego meza. I pomogła mi swietna detektyw z Wrocłąwia - pani Skrzypek