Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namija

Dlaczego cienie na oczach trzymaja mi pol godziny?

Polecane posty

Gość namija

Jak w temacie ...mialam juz roznych firm i doslownie rozplywaja mi sie po dosc krotkim czasie, jak wam sie utrzymuja chociaz kilka godzin? Obojetnie czy na puder czu bez i z wieloma innymi kombinacjami, nic nie skutkuje, po pol godz resztka cieni zostaje mi w dwoch zagieciach powiek.

Gość moze za malo
go nakladasz? naloz przed duzo pudru na oko, nie musisz na reszte twarzy ale na samo oko, przed tym oko musi byc bardzo suche( znaczy sie skora) nastepnie moze naluz zwykly cien tego samego koloru co skora a pozniej kolor jaki chcesz uzyskac? sa rowniez takie bazy pod cienie dostepne w lepszych drogeriach!!!!

Gość namija
Dzieki za odp, sprobuje ta baze pod cienie

sprobuj najpierw nalozyc na powieke podklad,potem puder sypki lub w kamieniu,nastepnie jasny bezowy cien a potem to juz jaki tylko chcesz. ja tak robie i cienie trzymaja mi sie caly dzien,nawet takie zwykle z bazaru.

Gość a uzywasz bazy pod cienie
? jesli nie to sobie kup artdeco. rewelacja! takie najtansze cienie z targu trzymaly mi sie na tej bazie ponad 10 godzin!!! moze trzymalyby sie dluzej ale szlam spac i zmylam makijaz. ;) tez zawsze mialam ten problem, ze cienie obojetnie jakie trzymaly mi sie max. 2 godziny.