Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka21

islam

Polecane posty

Gość studentka21

ma ktoś może jakieś informacje o islamie (tylko nie te z wikipedii bo to już mam i ograzu wyprzedzę następne komentarze umiem kożystać z google) chodzi mi o jakieś ciekawostki itd i co jest istotą tej religii

Gość istotą tej religii jest
miłość i oddanie Bogu,niestety media lansują tylko grupy, które u nas mialyby przydomek moherowych beretów.

Gość studentka21
ta miłość i oddanie bogu ale to wraz zamało żeby z tego referat zrobić, może znajdzie się tu jakis wyznawca islamu? potrzebne mi są główne idee oraz co jest interesującego w tej religii

Sami. Ty zawsze mądrze doradzisz...! Dla Ciebie - 👄

Kiepska religia, dobra może na pustynię ale nie w krajach o klimacie umiarkowanym. Zakazują alkoholu pić i nie można jeść kotletów schabowych. Ponadto jest monoteistyczna i wywoodzi sie od Abrahama.

Gość allahfan
w Koranie nie ma nic a propos złego traktowania kobiet(w tradycjonalnym islamie są uważane za gorsze od psów), a nawet napisane jest że w łóżku mężczyzna najpierw powinien zaspokoic kobiete,tyle razy i tak jak bedzie chciała, a potem samemu dojśc. niestety nie jest to przestrzegane, a nawet jest to pomijane w tradycjonalnym islamie.

Gość sfsfsdfsfs
preferuja malzenstwa zaranzowane... Jedza produkty ktora sa pewnej jakosci, zdrowe niczym nie skarzone (hallal) Ogolnie sa bardzo uczciwymi ludzmi. bardzo rodzinni, wola mieszkac blisko siebie, goscinni. Modla sie 5 rzy dziennie..nie zawsze jednak. jesli nie maja czasu to nie...tak jak my kobiety nie musza chodzic do meczetu. moga sie modlic w domu. maja piekne stroj narodowe... poszukaj na flickr...albo daj mi adress email. ja mam wiele pieknych zdjec doyczacych islamu kobiety nosza soecjalnu makijaz zwany kohl, ktory naklada sie rowniezx dzieciam kiedy sa male aby uchronic przed zlymi duchami oraz dla ochrony przez szkodliwymi substancjami..

Gość sfsfsdfsfs
w lozku sa oddani kbiecie i zawze dbaja o to aby jj bylo dobrze.,