Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

Jestem dziwką w oczach innych ! Dlaczego ludzie tacy są ??

Polecane posty

Gość 140 tys rocznie
http://www.wiocha.pl/ Przecież chyba nie ma w tym nic złego sobie juz odpowiedziałas pracy to ty w banku nie będziesz miała

Gość gość
wiecie co? mam ten sam problem... jestem osoba zywiolowa, dosc smiala, glosna ale tez rozmowna, pomocna, z dystansem. z kazdym pozartuje na rozne tematy, co jest odbierane jako bycie latwa. :/ jestem dosc pewna siebie, kazda glupia uwage skomentuje, towarzyska. kiedys bedac na miescie, minelam dwie wulgarne dziewuchy, ktore powiedzialy ze mruszam sie jak d****a' - gdy chodze nieswiadomie krece tylkiem - tak mam, w koncu nie bede chodzic jak facet. zaznaczam, ze wtedy mialam na sobie luzna, dluga tunike bez rekawow i dzinsy - rurki. porazka, u mnie w pracy (kierowcy) tez slysze prostackie komentarze, a jak d***** ubrana nie chodze. nosze obcisle rzeczy, ale z luznymi, bez dekoltow, nie mam gaci ,d**y, cyckow, boczkow na wierzchu... a i tak slysze teksty prymitywow. nieraz slyszalam, ze jestem ladna, mam zgrabna figure ,wiec ludzie beda gadac z zazdrosci, nie przejmuje sie tym. :)

Gość gość
chcialam tez zaznaczyc, ze jestem od kilku lat w zwiazku ,nie w glowie mi jakies puszczanie sie, jednonocne przygody itp. to ja, gosc z wyzej.

Do BigGirlDontCry20- jest taka prosta zasada- jak krótka spódniczka to góra zakrywająca dekolt i odwrotnie- jeśli podkreślamy (nie mylić z osłaniamy) piersi to zakrywamy nogi. Twój styl prowokuje i dlatego spotykasz się z negatywnymi ocenami. Albo będziesz miała gdzieś co mówią ludzie, albo zastosuj się do zasady powyżej. Innej drogi nie ma. Nie zmienisz sposobu myślenia innych.

Gość gość
czym innym jest ubierać się ładnie,seksownie,podkreślając atuty figury a czym innym jest nie mieć klasy i ubierać się wulgarnie,wyzywająco(wyzywająco wg mnie nie ma nic wspólnego z seksownie..).Wulgarnie wygląda gdy odsłonimy za wiele(każda przesada jest niezdrowa i nie daje pozytywnego efektu),wygląda to nachalnie a nie ładnie.Takie epatowanie płciowością na siłę to chyba sposób (zły sposób..) radzenia sobie z jakimiś swoimi kompleksami.I sądzę że inni też widzą skoro jest to dobierane negatywnie.Przemyślcie to dziewczyny.

Gość gość
bo to prawda- ubierają mini tylko d****** a do tego d***** obrażające sie gdy facet do nich coś mruknie, no jak on może cham. ano moze skoro sama na to pozwalasz.

Gość gość
Mam tak samo. Dziś założyłam spódniczkę,wysokie szpilki i bluzkę taką hmm normalną, ale przy ramionach taką odsłaniającą jakby, że widać w niej wyraźnie smukłą szyję i to, że mam szczupłe ramiona.... Rzadko się ubieram w ten sposób, zwykle zakładam zwykłe jeansy i bluzkę, ale jak ubiorę się inaczej to zaraz ploty... Nie słuchaj innych, masz prawo ubierać się jak chcesz. Przecież obie wiemy, że nie mamy nic wspólnego z d******** To jak się ubierasz nie świadczy o tym kim jesteś i co robisz.

Gość gość
To takie polskie oceniac kogos po wygladzie... :(