włosynarękach 50 Napisano 19 minut temu (edytowany) Co mnie ta wsza atakuje ja nigdy tego nie atakowałam sama z siebie bezczelność ma menażerię do podziwiania okazów z zoo i jeszcze źle do dûpy osrranej by łapy pchał od tego są inne usłużne kûrwy z inną choroba psychiczna od mojej rozjuszają sie jak psy gdy się odpycha nogę żeby nie dymał potem liże te yaya i srra ok sory to o lezaczku Edytowano 18 minut temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 17 minut temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Jesteś na innym poziomie niż twój rozmówca. Mam nadzieję, ze na wyższym. Bo chyba nie chcesz mi podpasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 12 minut temu ja sie nigdzie nie wybieram, gdyby sie ktoś pytał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 12 minut temu 5 minut temu, włosynarękach napisał: Co mnie ta wsza atakuje ja nigdy tego nie atakowałam sama z siebie bezczelność ma menażerię do podziwiania okazów z zoo i jeszcze źle do dûpy osrranej by łapy pchał od tego są inne usłużne kûrwy z inną choroba psychiczna od mojej rozjuszają sie jak psy gdy się odpycha nogę żeby nie dymał potem liże te yaya i srra ok sory to o lezaczku To akurat w tobie lubię, że często w swoich wypowiedziach odnosisz się do filozofów renesansu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 11 minut temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ja sie nigdzie nie wybieram, gdyby sie ktoś pytał To ja chyba też zostanę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 11 minut temu i co z tymi gołąbkami? wyszły mu? bo zasnelam przed finałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 907 Napisano 11 minut temu 5 minut temu, Malowany napisał: Mam nadzieję, ze na wyższym. Bo chyba nie chcesz mi podpasc Dobra nie było tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Malowany napisał: To ja chyba też zostanę. bedziemy razem zamulać na kafe w rytm zrzucanych bomb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 164 Napisano 6 minut temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: ja sie nigdzie nie wybieram, gdyby sie ktoś pytał Ja tyż. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 6 minut temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: i co z tymi gołąbkami? wyszły mu? bo zasnelam przed finałem Odsypia kaleka. Czeba poczekać na relacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 5 minut temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobra nie było tematu Oj igrasz z ogniem. Będę miał cię na oku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 50 Napisano 4 minuty temu 6 minut temu, Malowany napisał: To akurat w tobie lubię, że często w swoich wypowiedziach odnosisz się do filozofów renesansu. Weź niech ci Jeżowa pomoże bo ona dobra jest w łóżku nawet dziecko ma myślałam że milsza a zwykła sûka kolejna tja bierz do cyca nieutulonego żołnierza bojownika salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 4 minuty temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Odsypia kaleka. Czeba poczekać na relacje temu nie robie gołąbków, też musze odsypiać potem 2 doby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 3 minuty temu No nuda w psychiatryku. I dzielone pokoje z innymi xD Too good to go kiedys mi zaba monika polecila, juz korzystalem.xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja tyż. xd wiedziałam że możemy liczyć w tym przegrywie tez na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 3 minuty temu Ja leze w lozku nago teraz.xD Nie wiem czy ide na miasto pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: temu nie robie gołąbków, też musze odsypiać potem 2 doby Mi to szybko idzie bo robie z pekinskiej ale raz na ruski rok bo mi się nie chce. Mam katering domowy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 2 minuty temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: bedziemy razem zamulać na kafe w rytm zrzucanych bomb Ja walczyłbym na froncie. Obok spadają bomby, a nad głową latają kule. A wy na Kafe pierdy o gołąbkach, a leżak o swojej dziewczynie z komputera. Wyobraźcie to sobie? oczywiście między czasie też bym kafe obczajal w okopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 748 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Mi to szybko idzie bo robie z pekinskiej ale raz na ruski rok bo mi się nie chce. Mam katering domowy xD myslalam ze bezdzietne lambadziary nie gotują a gołąbki to już wcale, staropolska kuchnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach