Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atmaskkkkaaa

NAUCZYCIELE

Polecane posty

Gość wow inteligencja
przemówiła. To co pierdzielicie ze wam tak ciezko, znajdzcie sobie inna prace to wam ulzy LENIE

Gość całkowicie czarny kot
ps jestem po Uniwersytecie Jagiellońskim wydział slawistyki instytut polonistyki (kiedyś filologii polskiej) specjalność nauczycielska jeśli ktoś mi powie, że poszłam na te studia, bo były najlżejsze, to zapewniam, że o studiowaniu na tej uczelni i na tym kierunku nie wie nic

Gość do chyba zartujecie
skonczyc studia to naprawdę zaden wyczyn, na AE faktycznie bylo ciezko i slabeusze od razu odpadli, ale na uniwerku...nie chce robic antyreklamy uniwerkowi wroclawskiemu.Jak juz wspomnialam ,sa oczywiscie pasjonaci i oddaję im honor, ale wielu nauczycieli wykonuje ten zawod z braku innych mozliwości.

Gość prawie nauczycielka
Popieram. W dodatku trzeba się wykazać ogromną kreatywnością,twórczością, a nie tylko rozumem. Nie rozumiem czemu ktoś się tak uparł by krytykować nauczycieli, równie dobrze możnaby zacząć się rozwodzić nad górnikami czy kolejarzami...

Gość fakt to głupie
nikt nie będzie jechał na górników itp. bo oni pracują fizycznie (czytaj: cięzko). A nauczyciele to lenie śmierdzące. Takie już jest to nasze narodowe zaściankowe myślenie :) oczywiście nie ujmuję niczego górnikom i innym grupom zawodowym, zeby nie było

jak i wielu lekarzy za kasę rodziców jak i wielu wielu innych..............itd itp i kukuryku......................... jeżeli są za duże oka w sieci to nie wina ludzi.....tylko systemu..................... który nie porafi oddzielić ziarna od plew ...................ciekawe pytanie ilu/ile z tu piszących wykonuje prace z zaangażowaniem i dla ideii??? a ilu od 7-15 i tylko dla kasy????????? no cóż wolę nie wiedzieć wszak pisze tu smietanka z pewnoscią....

Gość kanarek..
"50 lat temu modlili sie przed każda lekcją i jakoś nie było takich akcji w skzołąch, jak obecnie. Choć oczywiście nie popieram tyranii" nie jestem nauczycielem, ale uwazam, ze dyscyplina powinna byc duuzo wieksza moi rodzice dostawali po lapach za zle zachowanie i jakos nie uwazaja ze to bylo takie zle dzisiejsza gowniazeria to po prostu wstyd dla tych cudownych rodzicow, ktorzy robia dzieci a juz wychowywac nie umieja w tramwaju wystac nie mozna, zeby nie trzea bylo sluchac tych "kurwa" i cju ... itg ...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmm jak milo
"wow inteligencja przemówiła. To co pierdzielicie ze wam tak ciezko, znajdzcie sobie inna prace to wam ulzy LENIE" teee inteligencja wklej choć jedno pierdzielenie nauczyciela z tego wątku, że mu ciężko

Gość moja znajoma z 16 letnim
stażem i dyplomowanym i paroma nadgodzinami wyciąga 2.700 na rękę. To kurwa, źle?!

no nie rozwalasz mnie............ ładna kasa :)

Gość wefrwefewfwe
to 2700 to chyba razem z korepetycjami. co za bzdura. moja siostra staz 10 lat, etat jeden cały, którys tam stopien w awansie i ma na reke okolo 1500.

eeeee głupoty ktoś wypisuje.............

Gość fakt to głupie
zraz się dowiemy, że nauczyciel 4 tys zarabia. Ciekawe, w jakiej bogatej gminie pracuje ta twoja kuzynka, czy ktos tam.

Gość gość
Bycie nauczycielem to bardzo odpowiedzialne zadanie. Ja ciągle się doszkalam, we własnym zakresie, bo uważam, że kształtowanie umysłów małych ludzi to trudna praca. Najchętniej korzystam ze szkoleń w Centrum Rayska w Szczecinie. http://rajska.edu.pl/

Gość Konrad

Jak dla mnie nauczyciel o niezwykle odpowiedzialny i stresujący zawód. I wcale nie mają tak super.

Moja mama uczy języka hiszpańskiego, jest nauczycielką, wcale ich sytuacja nie wygląda tak super kolorowo, jak wszyscy piszą, że mają wolne i długie wakacje. Ale to temat rzeka. Zamiast się nad tym rozwodzić, podrzucam wam super stronę z książkami https://ksiegarnia.siesta.pl/ nie tylko dla nauczycieli, które pomogą wam opanować język angielski, hiszpański czy francuski. Mają mnóstwo przydatnych podręczników, które pomagają zdobyć praktyczną wiedzę od podstaw. No i do tego mają super ceny.