Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka Pelaśka

Czy mówicie o wszystkim swoim facetom? Rozmawiacie na kaażdy temat ?

Polecane posty

Gość Aśka Pelaśka

Ostatnio rozmawiałam o tym z koleżanką i ona sie oburzyła, jak usłyszała, że rozmawiam z moim facetem o okresie itp. Powiedziała, że z facetem o takich rzeczach sie nie rozmawia. A ja rozmawiam nie tylko o okresie, ale i o wszystkim. Mówię mu o wszystkim i nie ma dla nas tematu tabu. A jak to jest u was?

O niektórych rzeczach wole porozmawiać z przyjaciółką, okres to akurat nie jest temat tabu, bez przesady :o ale są rzeczy, których nie ma sensu facetowi mówić.

Gość ania221e
Ja też rozmawiam z nim o wszystkim nie ma u nas tematów tabu :) jesteśmy razem 3 lata kochamy się porządamy i poruszanie przeróżnych tematów w niczym nie przeszkadza

Gość ja rozmawiam o wszystkim
nie mamy przed soba tajemnic, co wiecej radziemy sie w wiekszosci spraw dziki temu jestesmy bardziej zzyci. oczywiscie nie robi sie tego od pierwszej randki, ale nie widze powodu aby szukac tematow o ktorych nie powinno sie mowic. nie mamy tez oporow aby chodzic przy sobie nago czy wejsc do lazienki kiedy partner z niej wlasnie korzysta.

To zalezy od charakteru kazdego z nas i stopnia zaawansowania takiego zwiazku (zaufania, poczucia bezpieczenstwa etc).Mysle, ze w kazdym zwiazku jest inaczej :)

wroc j4est jedna rzecz, o ktorej mu jednak nie mowie. sa ta tajemnice, o ktorych dotrzymanie prosza mnie bliscy i przyjaciele. tego nigdy nie mowie, ale wiem, ze moja..przyjaciolka mowi facetowi nawet rzeczy, ktore powie sie jej w tajemnicy, nie raz probowal to wykorzystac ptrzeciwko jej znajmomych, dzieki temu juz nie jestem z nia tak blisko i sama nie popelniam tego bledu, choc wiem, ze moj facet umie dochowac sekretu, chocby dlatego, ze ma krotka pamiec.

no ok, ale są typowo babskie tematy, o których z facetem po prostu nie warto rozmawiać, bo tylko przyjaciółka się do tego nadaje ;) nie macie przyjaciółek czy jak? :o

nie wiem z jakimi facetami mialas do czynienia, ale moj facet czesto w nawet kobiecych tematch jest bardzo pomocny z reszta jak z nim rozmawiam to nie zastanawiam sie, ktory temat jest odpowiedni tylko mowie co mysle.

Gość ania221e
oczywiście że mam koleżanki, przyjaciółki ale hmm mojego chłopaka traktuje jak partnera- w łóżku gorącego kochanka w życiu przyjaciela ....chodzi tu o takie zaufanie między nami trudno to opisać

Gość o okresie to rozmawiam z
każdym, z kim chcę:O Co to za temat tabu????:O A z chłopakiem o wszystkim- tzn. nawet o największych głupotach, jakie przyjdą mi do głowy.

powiem nawet, że są tematy, których nigdy nie poruszyłabym z babami- tematy zbyt osobiste, a z chłopakiem bez problemu mogę poruszyć każdy.

Ja mam faceta od kilku lat z przerwą :o jesteśmy bardzo blisko ze sobą, ale przecież nie będę z nim rozmawiać o dietach czy o depilacji bikini :o albo nie będę z nim obgadywać innych facetów ;) nie chodzi o tematy tabu, nie mamy tez przed sobą tajemnic (no, może na siłę jakieś by się znalazły :P) chodzi mi o to, że o niektórych rzeczach wolę rozmawiać z przyjaciółką przy kawce, bo ona tez po to jest :) dziwi mnie to, że tylko ja tak mam...

Gość Aśka Pelaśka
oj no widzisz nie chodzi tu o okres :D Choć moja przyjaciółka oburzyła sie i ona z facetem o okresie nie rozmawia :P Nie stwierdziłam przeciez że okres to temat tabu:D

z moim chłopakiem. Nie ma u nas żadnych tematów tabu, chłopaka traktuje również jak swojego przyjaciela i o niektórych rzeczach wolę z nim porozmawiać niż z przyjaciółką.

Gość Borysówna
A ja mu nie mówię o wszystkim bo chę być trochę tajemnicza. A wy głupie myślicie że oni tak chętnie rozmawiają z wami o tym okresie :-o Jeszcze mówcie swoim facetom jakie kupy rano robicie :-o:-o:-o

Gość Nie mówię o wszystkim
bo nie czuję takiej potrzeby.

Gość Aśka Pelaśka
noo o depilacji bikini tez z moim facetem nie rozmawiam. Przyjaciółki też mam i one swoją droga, ale facetowi to mowię praktycznie wszstko...

Dziewczyny, Wy ały czas piszecie o tematach tabu - takich u mnie w związku nie ma - mi chodzi raczej o jakieś typowo babskie, głupie tematy :P a o tematach tabu moge rozmawiać i z facetem i równie dobrze z przyjaciółką, która zreszta wie o mnie więcej niż facet bo zna mnie od dziecka.

Gość Aśka Pelaśka
Borysówna nie przerysowuj :o o swojej kupie to z nikim nie rozmawiam bo i po co ? A z facetem czemu mam nie rozmawiać? Jest mi najbliższa osobą i mowie mu to co chce powiedzieć, rozmawiamy na każdy temat, dzielimy przeżyciami, tym co się wydarzyło, swoimi wątpliwościami, marzeniami etc.

Ja nie rozmawiam o depilacji bikini bo po co ma wiedzieć jakim kosztem dochodzę do tego, żeby wyglądać tam idealnie ;) ważne, że widzi mnie zawsze gładką. A np. to, że walczę z krostkami czy z wrastającymi włoskami to nie jest temat dla niego, dla przyjaciółki owszem :P

Gość Aśka Pelaśka
oo dokłądnie jak ktos wyżej napisał Ja równiez chłopaka traktuje jak PRZYJACIELA

Gość ania221e
blekitnooka: chyba cię nie zrozumiałam , te rzeczy które wymieniłaś to też na ten temat nie rozmawiam - to są takie głupotki w sumie po co mój mężczyzna ma wiedzieć ze uważam że mam jakieś fałdki im musze iść na dietę jak dla niego tak jestem najpiękniejsza :)

Gość Aśka Pelaśka
Błękitnooka no fakt o takich rzeczach tez z nim nie gadam bo akurat nie czuje potrzeby

ktos podszyl sie pod moj nick, ale dlaczego mialabym z nim nie rozmawiac o depilacji bikini? w koncu on tez korzysta z mojego ciala i interesuje sie tym czy nie mam uczulen czy moze jakos pomoc. nie widze powodu dla, ktorego mialabym tego nie robic, gdyby mu to przeszkadzalo to napewno by mi o tym powiedzial.

no to mi właśnie o takie rzeczy chodziło, facet nie musi wszystkiego wiedzieć bo wtedy wiele rzeczy straciłoby dla niego urok ;)

Gość Aśka Pelaśka
masz rację:)

kiedy wie, ze mam problem z uczuleniem w okolicach bikini to jak przeczytac cos w gazecie na ten temat to pozniej mi poleca jakies produkty itd. nie wiem jak poradzilybyscie sobie z podobnym tematem jak np zapalenie pochwy i uplawy, i tym, ze chlopak tez musialby sie leczyc albo cos podobnego..

pozniej kobity pisza, ze np w ciazy mezczyzni sie nimi nie interesuja, a wrecz sa w szoku jak kobieta wyglada..bo zapomnieli, ze kobieta sie tam goli, co wiecej moj facet sam czesto ma ochote mi to robic...

Gość Aśka Pelaśka
Jakbym miała jakieś problemy ze zdrowiem to oczywiście też mu o tym mowie. Jak ide do ginekologa to tez mu zdaje relacje , że jest wszystko oki itd. :D Dla mnie problemu by nie było. Ale nie tak jak błękitnooka ja tez swojemu nie mowie, jak sie depiluje w miejscu intymnym czy że krostka mi tam wyskoczyła i ble ble ble...

Zależy od faceta, z moim byłym mogłam i nadal mogę rozmawiać nawet o depilacji włosów między pośladami:classic_cool: