Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka Pelaśka

Czy mówicie o wszystkim swoim facetom? Rozmawiacie na kaażdy temat ?

Polecane posty

ja tez traktuję faceta jak przyjaciela, ale co innego przyjaciel a co innego przyjaciółka. Cieszę się, że jednak nie ja jedyna tu tak myślę :)

Gość ja rozmawiam o wszystkim
facet to cos wiecej niz przyjaciolka, bo jak bedziesz niedomagac to on cie bedzie myl itd.

Gość o okresie to rozmawiam z
Taaaaa, a juz rozwalają mnie takie sądy, że szczytem tajemnicziści jest nie mówienie o okresie i kupie. fakt:O

albo Cie zostawi, a przyjaciółka będzie z Tobą na dobre i na złe ;) to zależy i od faceta i od przyjaciółki, nie ma co generalizować.

zostawi mnie bo mam wlosy lonowe? hehehe

ja z moim mężem rozmawiam na dosłownie wszystkie tematy...nawet na tematy depilacji bikini...gdy mam jakiś kłopotnawet ten z wrastającymi włoskami to też mu mówię...ile razy jest nawet przy tym jak golę nogi czy bikini..dla nas to jest normalne

yhy to tak jak u mnie. traktujemy to jak mycie zebow zupelnie normalnie.

Gość ania221e
ja rozmawiam o wszystkim: co do zapalenia pochwy to przez to przechodzilam a poradziliśmy sobie świetnie, razem się leczyliśmy także to nie problem :)

ja ze swoim facetem rozmawiam na kazdy temat. niestety nie z kazdym sie da. kiedys byla z takim, ktory wogle sie do takiego spraw nie nadawal. mogl doradzic fason albo kolor ubran, ale zeby mu wszystko mowic to wogle. ogolnie, mimo wieku, byl malo dojrzaly i szybko z nim skonczylam. moj ojciec z kolei jest bardzo pomocnym facetem. do niego zawsze moge sie zwrocic o rade, pomoc lub poprostu pogadac o jakichs sprawach. ponad to daje dobre rady. . . nawet na kobiece tematy i nigdy sie nie obawialam z nim gadac. :D :D

Kurde, mój chłopak wiedział, że narzekam na rozstępy, wysłuchiwał o moich poszukiwaniach odpowiedniego rozmiaru stanika, o tym, jak kiedyś postanowiłam sobie wydepilować bobra z przyległościami woskiem i o mało go sobie nie urwałam, o tym, że mam żylaki itd. Jak z facetem nie da sie porozmawiać na takie tematy, to dla mnie znak, że nie czuję z nim bliskości i nie czuję się akceptowana w jego obecności.

Golenie sobie samej nóg przy facecie a to jak facet depiluje Ci woskiem włosy między pośladkami to dwie różne sprawy, a takie wypowiedzi jak ta druga gdzies czytałam, moim zdaniem to lekka przesada.

to sie zdziwisz jak przyjdzie wam razem rodzic..kolesiowi oczy wyjda na wierzch hehe

ja rozmawiam o wszystkim---> no właśnie,dla nas takie tematy to też jak mycie zębów..wogóle nie widzimy w tym czegoś nienormalnego...ile razy mój mąż jest nawet przy tym jak zmieniam podpaski...to naprawdę dla nas normalka :)

szkoda, facfet wiele straci tylko przez to, ze masz jakies nieuzasadnione opory, a juz calkiem przekichane gdyby w razie jakiej potrezby musial Cie podmywac itp. ja nie czuje sie skrepowana w zadnej sytuacji.

ja rozmawiam o wszystkim---> i tak powinno być :)...mam tak samo :)

yhy-ciesze sie bo juz zaczynalam sie zastanawic czy tylko my tak mamy ;)

wiadomo, że gdyby trzeba było to też nie miałabym oporów. Ale póki nie trzeba to chcę zachować trochę intymności.

Gość kjjhbkjhkih
ja tez rozmawiam z moim facetem o wszystkim jak zmieniam podpaski to raczej Go wywalam z lazienki, ale rodzic bedziemy wspolnie

tak a propos wspólnego rodzenia to czytałam kiedyś, że takie pary po wspólnym rodzeniu częściej się rozstają niż kiedy kobieta rodzi sama ;)

Gość Aśka Pelaśka
o jeju, przeciez moj wie doskonale że musze się tam golić :D ale szczegółów znacnie musi

Tak, może, ale dlatego, że to sa bardziej otwarci ludzie i potrafią się dogadać. A kobiety, co same rodzą, co same siedzą przy garach i howają dzieci, nie rozwodzą się, bo są zależne od mężów:O Zauwaz, ż ew rodzinach, gdzie mąż spuszcza żonie regularny wpierdol tez jest mało rozwodów, a razem raczej nie rodzą:O

Gość Aśka Pelaśka
Błękitnooka ja tez nie bede rodzić przy facecie, po co ma to oglądać ? Z facetem rozmawiam o wszystkim o czym tylko mam ochote i czuje taka potrzebe. Nie ma dla nas żadnych tematow na ktore byśmy nie mogli porozmawiać, ale np. o tym że mi wyskoczyła krosta na dupie(sorry) nie mam ochoty mu mowić więc nie mowie :P

Gość inverno
A mowisz mu codziennie jakiej konsystejncji kupe zrobilas?:O

Ja w ogóle nie zamierzam rodzić, przy nikim, ale dla mnie chłopak jest kims dużo bliższym niz przyjaciółki. I kobiet raczej nie lubię, wręcz przeciwnie- nie wyobrażam sobie po co miałabym obcej babie opowiadać o swoim bobrze, skoro to jej nie dotyczy, w ogóle moja intymność jej nie dotyczy...

Gość Aśka Pelaśka
jeśli to było do mnie, to już pisałam ze o kupie z nikim nie rozmawiam. Co do porodu- to zawsze sobie mowiłam, że chciałabym rodzić z mamą :)

jesli interesuje go konsystencja mojej kupty to tez mu o tym mowie. jego jak boli brzuch to tez staram sie mu pomoc. chyba logiczne.

Gość Aśka Pelaśka
Hehe :D o "bobrze" przyjaciolce tez nie opowiadam :D Ale przy facecie podpasek nie zmieniam ... jednak jestem pewna, że gdyby miał mnie wydepilować, podmyć etc. żadnego problemu by nie było....