Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najpierw było tak

Kobieta

Polecane posty

Gość najpierw było tak

jaka jesteś? ładna, brzydka, zgrabna, gruba, chuda, naiwna, zdradzana, zdradzająca, łakoma,z celulitem, z małym biustem z dużym, masz kompleksy lub nie, jesteś wyksztalcona czy nie, masz syna czy córkę, męża i kochanka,czy marzysz o innym niż prowadzisz życie i czy prowadzisz samochód?

Gość też mi coś
jestem nie gruba, wykształcona, mam syna, mam kochanka, prowadzę auto,byłam zdradzona, nic nie chcę zmienić

Gość annkak8
mam syna, gruba, ładna, mam kompleksy,mąz mnie zostawił, chcę mieć kochanka, mam kasę, nie mam przyjaciółki mam kafe:-)

Gość światełko nocą
bez celulitu, bez męza, bez dzieci, bez kompleksów,wykształcona,z marzeniami, samotna-chcę to zmienić ale za cellitem nie tęsknię

Gość dfsd
bardzo ładna, nie gruba, nie chuda, w sam raz, zdradzałam mojego ex, teraz sobie tego nie wyobrazam, jasne że lubię jeść, mam cellulit, biust C, mam kompleksy, wykształcona, nie mam dzieci, męża ani kochanka (mam chłopaka), uwielbiam swoje życie, nie mam prawka.

Gość ogólnie złota
średnio ładna, z mężem bez szczęścia, bez kochanka bez kasy z pojebaną teściową, bez marzeń i chęci do zmian, ale może jeszcze im pokaże

Gość bez kolacji
za gruba, z cellulitem, z psem , z trzema córkami, z wykształceniem ,kiedyś z kochankiem, teraz bez marzeń ale zmiana czemu nie :-)

Gość dddddddda ed
zgrabna, średniej urody, lubię jeść, gdzieś trochę celulitu się znajdzie, biust D,mam kompleksy, wykształcona,nie mam dzieci, męża ani kochanka, mam chłopaka, podoba mi się moje życie, tak prowadzę samochód

Gość nivea22
ładna, niewykształcona jeszcze, z męzem,bez dzieci ,z marzeniami z prawem jazdy i z czarnym nikiem na ogólnym:-)

Gość rumba
bez męza, bez dzieci, bez prawka, ładna,zgrabna ,za mądra , z kompleksami, biust C, mam kota i chorego ojca

Gość fairdo
zawsze są ok.

Gość siunia34
mam marzenia, mam męża, mam córkę i syna, biust B, fajna przyjaciółke , prawko i sąsiadke idiotkę oraz celulit w wewnetrznej partii ud

Gość fairdo
ale problemy macie ....mam nadzieję że cellulit i etc.. nie są wyznacznikiem kobiecości, może jakieś ideały? misje do spełnienia...ambicje....

Gość iza cegiełka
tańczę na rurze jestem fitnes mam świetną figurę

Gość imbir64
zostanę prezydentem tego kraju, jestem srednio ładna, mocno ambitna, nie mam dzieci, mam chłopaka, prawo jazdy, widziałam wiele, mam piekne włosy, nie mam tego cholerstwa na nogach

uroda rzecz względna ;-),zgrabna,coraz mniej naiwna,z C biustem,bez kompleksów,wykształcona,córka i syn,mąż walnięty i walnięta teściowa, cudni przyjaciele,nie marzę o innym,kocham swój samochód ;-)

Gość PaniNocna
jestem ładna, drobna, bez szcęścia do facetów, bez celulitu ,wykształcona, umiem ugotować rosół

normalnej urody, szczupła, naiwna, łakoma, bez cellulitu, z małym biustem, mam kompleksy, w trakcie kształcenia, nie mam dzieci, męża, kochanka, mogłoby byc lepiej, i nie prowadze samochodu :)

Gość fairdo
fundacji kobiet z cellulitem to chyba nikt jeszcze nie założył?

Gość ruina77
po rozwodzie, zdradzona bez dzieci, wykształcona,jedna przyjaciółka, z kredytem ,mam auto, dobrą pracę , mam marzenia cllulitu brak,chyba ładna ale gruba

Gość a ja właśnie tak
ładna,zgrabna, w sam raz, ciągle jeszcze naiwna, kiedyś zdradzona, zdradziłam także, bardzo łakoma, z celulitem na dupie, z biustem C, z tysiącem kompleksów, wykształcona, niestety bez dzieci :(, między mężami i z kochankiem, prowadzę pożyczony samochód i czy marzę o innym niż prowadzę życiu - więcej spokoju chcę, mniej trzęsień ziemi :)

Gość 63
mam męża, kochanka, syna, smochód, wykształcenie, wysoka, biust C, bardiej zadbana niż ładna, mam celulit, mam kompleksy

Gość żona Darka
brzydka, szczupła, dwoje dzieci, wykształcona, bez przyjaciół, nie mam kochanka, prowadzę samochód, zmieniłabym prawie wszystko z mezem włącznie

Gość litlle lady
ładna, szczupla, z niewielkimi kompleksami, z cellulitem :O bez prawa jazdy, bez meza, ale z narzeczonym, bez dzieci, z dosc duzym biustem, nie zdradzona i nie zdradzajaca, za malo nawiwna, w trakacie ksztalcenia sie, lubie swoje zycie, choc nie przezylam go, az tak duzo :)

Gość kaloria 43
brzydka, gruba, stara z celulitem, prowadze samochód,mam pracę , jestem nudna, nikt mnie nie lubi a ja lubie papierosy

Gość Jan Niezbędny 33
oj kobietki smutny raczej ten obrazek:-(

Gość sprawa papierkowa
ładna, zgrabna, z mężem, zdradzona, z dzieckiem, z kompleksami cellulitem z autkiem z kasą, bez marzeń bo i tak się nie spełniają

Gość meczowa panna
nieładna, zgrabna bez cellulitu, mam chłopaka, zdradziłam,jeszcze się uczę , mam prawko, nie będę żoną i nie będę matką, mam marzenia do spełnienia

Eheh ta prawie każda wyksztalcona tylko po jakiej zawodówce :)

Gość ja krawcowa
po zawodówce, mam męża, pralkę, TV i biust C, dwie córki, teściową na sprzedaż