Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agiko

zaraz dostane szału!!!

Polecane posty

Gość Agiko

To sa jakies kpiny! Człowiek chce sobie dorobic w wakacje by miec na studia! Rozeslalam swoje CV- mam doświadczenie w handlu dosc dobre! Efekt nikt sie nie odzywa..a jesli juz to gdy pytaja sie mnie czy mama jakies pytania(a przewaznie mam bo wiem na czym praca taka polega i o co warto sie spytac) to albo nie odpowiadaja juz na maile i wiecej sie nie odzywaja albo maja jakies wymijajace odpowiedzi! Mysla ze na naiwna głupia trafili!!! Ale takim sposobem nie znajde pracy,chcialam uniknal gastronomii ale widze ,ze sie nie da:(

Gość Agiko
Czy ktos moze posunac gdzie warto podjac sie pracy sezonowej! w jakiej branzy mozna dosc ladnie zarobic?? i dodaje ze w Polsce!

Gość Agiko
podsunąć*

rozsyłasz tylko te cv?? jezeli szuaksz pracy to : jeżeli chcesz być kelnerką to idz do knajp w których chcesz pracować i poszukaj menegera (przewazniejest w lokalu) i wrecz mu to cv, to lepiej wyglada, przestajesz być anonimowa... albo zgłoś sie do agencji pracy tymczasowej

sorki, teraz zauważyłam z tą gastronomią ale mimo wszystko zanoś te cv do firm osobiście

podobno za truskawki jest 100/dzień na reke, ale nie wiem ile w tym prawdy i n apewno to cięzka robota

Gość Agiko
ktos juz mi radzil:/ najgorsze jest to ,ze czas spakowac rzeczy i musze jechac sporo kilometrow. Bo pochodze z malej miescowosci gdzie nie ma szans na prace a jak juz to za 600 zl/mc co to jest? nawet mi nie starczy na mc zycia na studiach z rachunkami, czynszem itp. Oferty skaldam nad morzem ,bo tam najlepiej płacą i to wlasciwie najblizej mnie..ale gdzies bym musiala przenocowac:/ lipa

Gość Agiko
2 X juz bylam na truskawkach za granica- fakt zarboilam spora kase, ale praca starsznie ciezka:/ teraz moje zdrowie nie pozwala mi wyjechac i stad moje poszukiwania pracy w PL:/

czesto w tych nadmorskich dołączają pokoj do pracy np. na kilka kelnerek. Musisz w trakcie rozmowy zapytać o możliwość zakwaerowania...

Gość Agiko
wiem o tym wszystkim..ciezko mi zebrac sie w sobie! Nie wiem jmusze chyba uzbierac kase na jakies nocleg nad morzem by miec chociaz 2-3 dni na znalezienie pracy! Z tym ze nie chce w gastronomii i kelnerka byc nie moge! Lipa!

Gość Agiko
Pracowalam juz przy jedzeniu w wakacje i sie mozna zarobic tylko troszke lzej niz na truskawkach a kasa 4x mniejsza:( zenada..czlowiek chce zostac w PL i nie ma zadnych perspektyw! A na rozmowie kwalifikacyjnej do sklepu odziezowego pytaja sie o zyciowe porazki:( MASAKRA!

oj, pytajkja o życiowe porażki bo aczytali sie w necie o hr i zgrywają teraz psychologów :P

Gość Agiko
dzieki szukalam ! i wlasnie tam mi sie trafily te uniki i nie odpisywanie na maile:! Nie poddaje sie i szukam dalej bo malo czasu mi zostalo a szukam od kwietnia:/ i lipa...zaczynam tracic nadzieje...a jak nie znajde nie bede miala za co studiowac..to jakis koszmar:(

Gość NOWA LIPKA
ja awsze zrywalam wisnie w wakacje kasa byla ok

Gość Agiko
kasa byla ok...tzn ile? i gdzie w pl czy za granica?

Gość Agiko
ma ktos pomysl na prace ktora nie wiąze sie ze zbiorami i jedzeniem a mozna wyciagnac mc minimum 1500?

Gość murelka
a jakie są duże zakłady pracy tam gdzie mieszkasz? Może DHL albo InPost, bo poczta teraz strajkuje ale na wakacje napewno potrzebują. Jakieś większe firmy przyjmują na wakacje młodzież, bo ich pracownicy idą na urlopy i ludzi im brakuje.