Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DUSZKA24

potrzebna kazda krew do transfuzji!!!!!!!

Polecane posty

Chłopak spadł ze spadochronu, ma na imię Robert,walczy o zycie i potrzebuje krwi, liczy się kazda chwila,moze znajdzie się ktos kto mu pomoze, kazdy z nas moze się znalezc w takiej sytuacji kiedy będzie potrzebował bezinteresownej pomocy. Krew mozna oddac w kazdym punkcie krwiodastwa, kazda grupa, tylko trzeba zaznaczyc ze dla : Roberta Sitarza ul.Rodrygiera w Krakowie. Dziękuje Wszystkim wierzę ,że wspólnymi siłami uda się mu pomoc. dziękuję w jego imieniu.

ja wierzę w ludzi , mam nadzieję,ze jest tu ktos kto pomoże człowiekowi, kazdy mogłby byc na jego miejscu ja tez i chciałabym wtedy ,zeby mi ktos pomogł tak z serca.......bezinteresownie. Wierze w dobre serce każdego człowieka

Gość kenta
Ale krew ma się okresloną a nie każdą grupę Kochanie... :)

Bez sensu... Przeciez od razu można podać jaka jest potrzebna... Tak zawsze latwiej nie sądzisz...? Zresztą źle trafilas Kochanie bo tu tamaty o ciązy raczej a wtedy nie można oddawać krwi...

Gość kitra
No podejrzewam...

Gość jkgdfhgkblsdrls
duszka ale to tez t y pisalas

Gość jkgdfhgkblsdrls
zapadaj linka do gazety-zawsze pisza lokalnie o takich wydarzeniach

Gość nieświadomi czy jak
Chętnie oddałabym krew ale trochę mnie wkurza ze ktoś najpierw swiadomie ryzykuje zdrowiem i zyciem a potem prosi o krew ... po co skakał ze spadochronem, nie każdy jest taki głupi.

a tak sobie mysle,ze jakbym miała oddac to bym po prostu oddała,tak jak moj brat czy mąż .

decyduje podam na e mail faks zeby przesłac oswaidczenie ,ze to dla Roberta, od dziecka mam w sobie duzo nadzieji w ludzi........