Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakowanka

co ja zrobiłam

Polecane posty

Gość bababetix
kakowanka-----------> ja cie doskonale rozumiem. bylam w podobnej sytuacji...no w sumie innej ale uczucia mialm podobne. i wierz mi ze jak szybciej zrozumiesz ze z tego nic nie bedzie to lepiej dla ciebie. moge sie zalozyc ze za miesiac lub dwa bedziesz chciala zapomniec o nim a wtedy bedzie ciezko. ale zapomnisz w koncu................ bo innego wyjscia nie ma!! :-) :-)

Gość bababetix
no i jak tam weekend przezylas? chyba nie spedzilas go na rozmyslaniu o nim???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?

Gość kakowanka
a jakoś wytrzymałam dziś będzie gorzej bo go zobacze

Gość bababetix
gorzej bo go zobaczysz ?? jak to rozumiesz? chcesz o nim zapomniec? czy moze jakas rozmowe z nim nawiazac? a a tak szczerze to posluchalas chociaz jednej czyjejs rady??

Gość kakowanka
daje sobie spokuj szlak mnie trafia nic z tego nie będzie mam dość siebie chce zapomnieć

Gość bababetix
no!! w koncu jakies postanowienie. jestem tylko ciekawa czy jestes przekonana co do tego a swoja droga to co cie naklonilo zeby zapomniec? zrobil ci jakas przykrosc??bo napewno cos sie zdarzylo?

Gość kojo
po co sie zenilas ze swym mezem jak go teraz zdradzasz? wali ci na muzg????? mysl przed tym co zrobisz i to 2 razy....... no chyba ze nie kochasz swego meza????? kochasz czy nie????

Gość kakownka
on mi się oświadczył chce żebym z nim wyjechala i zostawiła wszystko

Gość kakowanka
to nie ja pisałam nic mi nikt nie powiedział sama uświadomiłam sobie że on mnie nie chce i na siłe też nic nie zrobie bo się nie da

Gość bababetix
tak trzymaj. nie mysl o nim zajmnij sie praca!!! zadbaj o siebie no i ciesz sie zyciem!!!!!!! zmien troszke podejscie do tej sprawy a zobaczysz bedzie ok !!!! trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!