Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WÓZKI

Gdzie W BIELKU - BIAŁEJ są sklepy z wózkami - dużyu wybór - tanio

Polecane posty

Gość WÓZKI

Mogą być też komisy. Najbardziej pasuje mi centrum te koło Klimczoka lub okolice dwroca PKP i PKS gdyż nie jestem bielszczanką :-)

Duduś ul. Partyzantów - b. duży wybór, a czy tanio to nie wiem hurtownia przy ul. Komorowickiej - naprzeciwko przychodni - wybór niezbyt duży, ale niedrogo komis - ul. Michałowicza - w ciucholandzie "Pewex" jest komis z wózkami i innymi rzeczami (poza ubraniami) dla maluchów

Już sprawdziłam w centrum, interesują mnie zabawki, czy też je tam dostanę ?

w Dudusiu są zabawki, na ul. Komorowickiej też, ale mało. Ewentualnie w Klimczoku na I piętrze można kupić zabawki - jest dział zabawek, a obok dział z ubraniami dla dzieci i tam czasem też coś można dostać z zabawek. Poza tym w Sarnim Stoku jest sklep Smyk, ale tam zabawki są baardzooo drogie np. szczeniaczek uczniaczek z Fisher P. kosztuje ok. 200 zł, a w Klimczoku był chyba za 130-140 zł Przypomniał mi się jeszcze jeden sklep z wózkami, co prawda nie ma tak dużego wyboru - na ul. Cyniarskiej - wchodzi się od strony parkingu z tyłu Klimczoka, w tym samym korytarzyku jest sklep z odzieżą ciążową Wózki widziałam jeszcze w sklepie na ul. Barlickiego (\"Dom dziecka\" albo \"Świat dziecka\" tak się nazywa ten sklep), ale też wybór mały