Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest takiego

wariatka?

Polecane posty

Gość co to jest takiego

zastanawiam się co się ze mną dzieje ? od pewnego czasu jak patrze bokiem to coś przebiega biegają np robaczki, zwierzątka po podłodze, albo coś się turla jak odwracam głowę to nic nie ma patrze z boku to znowu biegają już nie wiem czy to przemęczenie? no bo chyba nie zwariowałam jeszcze.....

Gość zastanawialas sie nad wszywką
?

Gość co to jest takiego
nad jaką wszywką? aaaa o to chodzi nie, białych myszek nie widzę, najwyżej szczurki raz przebiegały

Gość rthz
Nazywa się to delirium tremens. Zgłoś się z tym do lekarza jak najszybciej lub do sklepu monopolowego.

Gość co to jest takiego
ale ja sobie nic nie urajam tylko je widze poza tym chyba miałabym i jakieś inne objawy a nie tylko ten jeden? no wez mnie nie zalamuj, tylko tego jeszcze mi brakuje

Gość rthz
Halucynacje. Nie martw sie, jest wiele wytłumaczeń dla takiego stanu rzeczy. Niestety, żadne z nich się nie ucieszy. Powiedz, jesz szyszki bielunia? Albo wrzucasz kwaska od czasu do czasu? A może po prostu lubisz sie mocno najebać bo uważasz, ze twoje życie jest do bani?

W tej chorobie ludzie widzą albo słyszą co chcą. Jeżeli nikt poza Tobą nie widzi tego to obawiam się że jest to jednak ta choroba

Gość co to jest takiego
a co to te szyszki? nic nie ćpam i nie piję

Gość a widzialas 6ty zmysł
? daj znac jak zaczna przebiegac dzieciątka z poderznietymi gardlami :)

Gość nie straszcie jej
to mogą być objawy innej choroby niż psychiczna.Moja babcia twierdziła,że widzi jakieś małe owady fruwające koło niej,okazało się,że ma nadciśnienie i od tego jej się coś w oczach pieprzyło

Gość E to są wymiary
Rok 2012 nadchodzi. Będzie on zderzeniem czterech wymiarów. Do tego czasu ludzie będą mieli częściej zwidy, będą widzieli postacie z innych wymiarów. Uważaj na siebie, bo widocznie Twój świat zderzył się z którymś wymiarem.

Gość rthz
Szyszki bielunia, które możesz znaleźć w większości lasów w Polsce. Nie radzę ci jednak tego próbować, gdyż już pół szyszki wystarczy, w zależności oczywiście od człowieka, żeby mieć fazę na dzień lub dwa podczas której nie kontrolujesz tego co robisz.

Jak by widziała plamki wtedy podejrzewał bym jaskrę, a jak widzi jakieś zwierzątka to po za tym nic innego mi do głowy nie przychodzi.

Gość rthz
Twój świat zapewne zderzył się z wymiarem debilizmu. Pytanie brzmi który wymiar bardziej na tym ucierpiał.

Gość co to jest takiego
załamałam się , spodziewałam się raczej odpowiedzi że to napewno przesilenie wiosenne albo coś w tym rodzaju

Gość mnie forum
i wszystko minie :D

Nie przejmuj się ta choroba nie jest taka straszna, przy doborze odpowiednich leków będziesz zachowywać się widzieć jak normalni ludzie.

Gość E to są wymiary
Ale czego od razu wyzywasz? Nie możesz kulturalnie napisać tylko musisz od razu od debili? Wierzę w zderzenie z czterema światami, więc się odczep. To że wy wierzycie sobie w Jezuska i Maryjkę dziewicę nie znaczy, że każdy ma w to wierzyć. Wara ode mnie.

Gość co to jest takiego
chyba nie miałam, jak się okazauje poza samą sobą:(

Gość kalafiora
spoko spoko, jak sie siedzi do tej godizny na kompie to tak bywa, przemeczenie , powaidam Ci kobieto połóz sie! :D

E to są wymiary, dopóki nie widzisz kosmitów itd. wszystko z Tobą jest normalne

Jestem ateistą. Niech naiwni ludzie wierzą w co chcą jeśli dzięki temu żyje im sie lepiej, ale pierrdolenie o wymiarach jest tak skrajnie żałosne, ze na prawdę zastanawiam się, gdzieś ty się dziecko uchowało w tym brutalnym świecie?

Rthz dopóki nie robi sobie ani nikomu krzywdy może wierzyć w co zechce nawet w klocki lego

Jest zwiększona szansa, ze w rodzinie mogą pojawić sie następne zachorowania jeżeli ktoś jest w niej chory. Niewielka szansa, ale jest.

Gość co to jest takiego
wkręcacie mnie jeszcze w jakieś wymiary? ludzieeeee a co to to: E ?