Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest takiego

wariatka?

Polecane posty

Prawda, plebanie. Ale ja naprawdę nie znoszę ludzi naiwnych. Co do wymiarów, to nie jest coś co cię powinno interesować. Nikogo nie powinno, ale zdarzają się ułomni...

Gość E to są wymiary
Hehehe e to eeee eee takie eee zastanowienie :P Nie wyzywaj mnie ;/

Gość E to są wymiary
A czemu nie powinno jej to interesować? O wymiarach słyszałem kiedyś od pewnego zakonnika. Najpierw bawił się magią, uprawiał seks z demonami, w końcu się nawrocił i wstąpił do zakonu. I tak mi się przypomniało o tych wymiarach. To była ironia, ponieważ jestem agnostykiem. Ale i tak nie zmienia to faktu, że proszę by mnie nie wyzywać. Również nie znoszę ciemnoty dlatego tu tak napisałem. Myślałem, że ateiści są bardziej przyjaźni. Gdybym faktycznie wierzył to nie powinno cię to interesować, bo każdy ma prawo do tego. Ty jesteś najwidoczniej zamkniętym ateistą.

A wracaj do samej choroby to zazwyczaj otoczeni zauważa że z to osobą jest cos nie tak, a wiec jeśli nie ćpasz nie zażywasz różnych psychotropów. I dalej widzisz te zwierzątka to przydało by się przejść jednak do lekarza

Czemu zamkniętym? Dopuszczam myśl, ze mogę sie mylić. I jestem przyjazny, tylko nie dla typków wierzących w wymiary.

Gość co to jest takiego
no właśnie moje otoczenie nic nie widzi, przynajmniej nic nie mówią że coś widzą. O zwierzątkach to im nie mówiłam bo by się popukali w głowę i tyle.

Gość co to jest takiego
stresy? chyba w normie, jak każdy. z wysupianiem się ok, śpię za dużo, bo codziennie w dzień dodatkowo śpię

No to raczej objawy tej choroby, chociaż dziwne jest to że widzisz je tylko bokiem ale aż tak dobrze się na tym nie znam, Z tym jak mówiłem przejdź się do lekarza i nie bój się on Cię nie zje i nawet nie wiesz jak dużo osób ma różne takie choroby. Być może to coś zupełnie innego, ale dla pewności radzę to sprawdzić. Bo choroba może się nasilić i wtedy nie tylko to możesz widzieć i słyszeć.

Gość co to jest takiego
ehhh chyba pójdę do lekarza dzięki za rady idę spać

Gość E to są wymiary
A ja dopuszczam to, że może coś być choć niekoniecznie. Gdy ktoś w coś wierzy nie wyzywam chociaż byłaby to lalka Chucky ;/

Widzę, ze w takim razie nie przeszkadzają ci neofaszyści wierzący w słuszność swoich poglądów, a zwłaszcza ich boskiego wodza ani tez moherowe babki czekające na znak ich wielkiego proroka, Rydzyka.

ale ja pisałem już jeśli sobie czy komuś krzywdy nie robi może wieżyc w co chce

Robią sobie krzywdę intelektualną wierząc w takie brednie.

Rthz nie rozumiesz jednego ile głów na tym świecie tyle samo różnych wiar, każdy ma swój tok myślenia i wierzenia

Gówno prawda. Ludzie powielają utarte już wzorce. Skoroś taki mądry to wymień 6 miliardów rożnych wiar, bo ja słyszałem tylko o paru najbardziej popularnych wiarach i wielu pomniejszych kultach.

Nie rozumiesz mnie każdy wiarę odbiera na swój własny sposób, wybiera to w co chce wierzyć. I nie myl wyznania z wiaro bo to zupełnie co innego.

Fakt, każdy wierzy na swój sposób. Np. islamscy zamachowcy, jeden lubi wysadzić sie w ciężarowce a inny w samolocie przy okazji psując atmosferę pasażerom lub tez przypadkowym przechodniom.