Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosc....

mam juz dosc tych pieprzonych studiow /

Polecane posty

Gość mam juz dosc....

musze wszystko pozaliczac do czwartku a malo czasu. najchetniej bym rzucila to wszystko. Po co mi w ogole te studia byly? same problemy z nimi. pieprze to wszystko i mam gleboko w dupie :o a teraz msuze jechac na uczelnie :o chcialam sie wyzalic tylko :( 😭 milego dnia wszystkim :/

Gość Szklana
ja dziś mam zaraz egzamin a jakoś szcególnie nie czytałam notatek jakoś tak mnie odrzucało... ;/

Gość misiaaaaaaaaaa
ja tez mam serdecznie dosc moich studiow! rok mi zostal i juz rzygac mi sie chce

Gość misiaaaaaaaaaa
ja filologie polska

Gość Szklana
pedagogike... co mija się w ogóle z celem... :)

Gość misiaaaaaaaaaa
no u mnie wlasnie polonistyka mija sie z celem.... a to wcale nie jest latwy kierunek

Gość Szklana
zapewne ni epowinniśmy narzekać lecz cieszyć się że mamy lżej niż ty?

Gość szczerze.
ja tuż przed obroną i wszystko zaczęlam sobie olewać tak już mam dosyć :O

Gość Szklana
tak myślałam, moja droga kto napisał że ciężko? mowa o tym że boimy się egzaminów lub ewentualnie rzucamy to w pizdu, na technicznych nie uczą czytania ze zrozumieniem?

Gość trelek
Kolejna zadufana w sobie absolwentka polibudy:O

Gość Szklana
nie nie wstyd bo jestesmy mlodzi i zapewne wolimy wszystko niz nauke, nie jestesmy tak inteligentni jak ty zeby doceniac co mamy bo jestesmy na humanistycznych nie na technicznych...

Gość Szklana
dnia miłego bo egzamin mam! papapa

Gość Szklana
ja??? no dobrze nie chrzanie znikam milego dnia

Gość kurna cholera
marze o powrocie na studia ........... bo nie wiedzialam wtedy czym jest prawdziwe życie......

Gość 20 mam obrone
na drugim kierunku (humanistycznym), nie napisze na jakim, bo malo uczelni ma taki kierunek, a nie chce zeby ktos rozpoznal, ze to ja pisze. Wczesniej studiowalam kierunek techniczny. Z cala odpowiedzialnoscia mówie, ze moim przypadku latwiej bylo ukonczyc studia techniczne niz humanistyczne. Na tech. czlowiek dziala, a nie tylko uczyc sie ,wlasciwie na pamiec kolejnej durnej teorii czegos tam, ktora jest absolutnie abstrakcyjna. na humanistycznych studiach, same tylko pierdolenie, definicje i wiara wykladiwcow, ze ich przedmiot zbawi swiat. na tech. Nigdy nie poszlabym drugi raz na studia humanistyczne, na tech - tak, a to dlatego, ze zdecydowanie latwiej bylo mi skonczyc tech. Tyle w temacie, pozdawiam

Gość Szklana
bo nie którzy idą na studia żeby się uczyć a nie którzy żeby studiować ... ;)

Gość DO AMALETA
A BYŁAS NA PEDAGOGICE?zdawałas np. HISTORIE WYCHOWANIA? i uczylas sie wszystkiego od starozytnosci do wspolczesnosci, kazdego etapu szkolnego? metody? przedstawicieli?itd? ryłas na pamiec podreczniki z teorii>latałas po szkołach za praktykami? przygotowywałas pomoce dydaktyczne, plansze i inne, robilas sondaze spoleczne? JA TAK!wiec mnie nie wkurzaj!!!

Gość monique666
ja tez mam dosyc mojej pi*** uczelni!

tez mam dosc...mozna sie uczyc 2 tygodnie, a na egzaminie i tak cie zaskocza:O ja chyba jestem za glupia...za wysokie progi...:(

Gość Szklana
WłAśNIE MY TEż MAMY SOCJOLOGIE FILOZOFIE METODY BADAń PEDAGOGICZNYCH... I TEż NIE JEST TO PROSTE!

Gość mam juz dosc....
o moj topik z rana sie jeszcze trzyma. wlasnie jestem juz po calym meczacym dniu na uczelni i okazalo sie, ze nie bede miala jednego zaliczenia i musze przesunąć termin obrony :/ naprawde mam juz serdecznie dosc :/ wstyd jak promotor sie dowie :o

ja tez mam dosc, rano zaliczenie, popoludniu poprawka, wieczortem zaliczenie w miedzyczasie zebranie samorzadu studenckiego :o jutro 8 godzinw tym 1zaliczenie, kolokwium :o ten tydzien to jeszcze nci w poprzednim codziennie pisalalm przynjamniej jedno kolokwium/zaliczenie :D

ja tu się nie chce wymądrzac bo ja tez studiowalam i wiem jak to jest, sesja, zaliczenia, latanie za profesorkami ;) ale pwoeim tylko tyle ze teraz, juz po czasie, to kazdą kase bym oddala zeby wrocic na studia :) uwierzcie W PRACY JEST GORZEJ niz na studiach. W sumie mozna tez siedziec w domu i nie robic nic, ale to tez meczy. Więc cieszcie sie ze mozecie jeszcze studiowac :D 🖐️

ja tam sie ciesze :P tylko wizja nieprzespanych nocy mnie troche przeraza i to leczenie kompleksow wykladowcow kosztem studentow 😠

Gość Szklana
BO MAMY NAJFAJNIESZY OKRES W żYCIU NIE LICZąC NAUKI... :)

Gość mam juz dosc....
ale przed obroną jest najgorzej :/ ile stresow i wszystko co zalegle trzeba pozaliczac, zeby cie dopuscicli do glupiej obrony :/