Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemzaciazana

ilu dniowa ciaze moze wykryc usg??

Polecane posty

Gość niewiemzaciazana

jestem ciekawa ilu dniowa ciaze moze wykryc usg( tzn nie te na brzuch ale te co sie wprowadza do pochwy?)

Gość u mne widać było w 25 dniu
po zapłodnieniu:) również echo serca zarodka:)

25 dzien po zapłodnieniu to pewnie 6 albo 7 tydzien, bo zarodek zaczyna sie tworzyc koło szóstego tygodnia i wtedy tworzy sie serduszko

znaczy nie ciaze tylko plemnik polaczony z kormorka jajowa,nawet jeszcze nie zarodek ale poporstu wida ze cos jest

Gość mooooo22
4-5 tydzien od ostatniej miesiaczki

no to dziwne ze jej wyykazal 10 dniowa ciaze byla u swojego wojka ginekologa ,nie jest on bye kim al doktorem nauk medycznych i wykryl 10 dniowa ciaze

serce pojawia się w około 21 dniu po zapłodnieniu:) u mnie w ogóle to był wtedy 42 dzień cyklu, a owulacja była w 17 dniu cyklu czyli w dniu usg, to były pełne 6 tygodni ciąży liczone od dnia ostatniej @

ale ja nie pytam keidy pojawaia sie sercetylk okiedy widac ze kobieta jest zaplodniona!!a to roznica

u mnie widać było wtedy kiedy napisałam, bo wcześniej nie byłam na usg chociażby z tego względu, że moja gin wyznaczyła mi termin na 10 dni później, a ja na to usg pojechałam na ostry dyżur, bo coś mnie zaniepokoiło nigdy jednak nie słyszałam o tym by lekarz wykrył ciążę 10 dni po zapłodnieniu