Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aglemagle

Pytanie do lekarza specjalisty!Prosze o kontakt jesli jest ktos aktualnie

Polecane posty

Gość aglemagle

Gość aglemagle
Bardzo prosze jesli jest jakis lekarz aktualnie na forum prosze aby sie odezwal...

Gość aglemagle
Nie wierze,ze nikogo kompetentnego teraz nie ma na forum....?

Gość takie
o jakiego specjalistę chodzi?- onkolog, seksuolog czy weterynarz

Gość aglemagle
W zasadzie prawdopodobnie chodzi o pulmunologa ...chociaz nie mam pewnosci...W kazdym razie jestem zaniepokojona...U jednego czlonka mojej rodziny pojawily sie krwiste wymioty...Osoba jest zdrowa ta sytuacja ma miejsce pierwszy raz ...Dlatego orientacyjnie chcialam sie dowiedziec czego mozna sie spodziewac po takim objawie...Aha...i jeszcze wystepuja bole w okolicy klatki piersiowej

Gość aglemagle
tzn...byla zdrowa mniej wiecej miesiac temu,poniewaz miesiac temu byly wykonywane kompleksowe badania-wymogi pracodawcy.

Gość aglemagle
Takze bede naprawde wdzieczna za odzew kogos kompetentnego.

Gość aglemagle
No do lekarza tak,z tym ze juz sie zapisalismy na wizyte.Lekarz jest jutro...wiem,ze na forum nikt nie wyleczy,ale pytam poniewaz chcialabym wiedziec od kogos wyksztalconego w kierunku medycznym czego mozna sie spodziewca badz z jakiej przyczyny ma miejsce taka sytuacja...Czysto teoretycznie

wymioty krwią najczęsciej spowodowane są perforacja wrzodów układu pokarmowego. w jaki jest stolec?? jezeli jest smolisty to to napewno wrzody popękały

Gość aglemagle
ze wzgledu na toalete nie da sie okreslic czy smolisty,ale raczej twardy...Jednak czy mozliwe sa wrzody u osoby,ktora takowych klopotow nie miala nigdy i nie spozywa ostrych pokarmow?Fakt,nie znam sie...ale podobno wrzody powoduje miedzy innymi ostre pokarmy...

Gość aglemagle
aha...i przy wymiotach wystepuje uczucie silnego klucia w klatce piersiowej

chodziło mi o kolor stolca. jezeli jest czarny, smolisty to to napewno wrzody. na to wpływa bardzo wiele czynników. leki przeciwbólowe mogą to powodować

Gość aglemagle
a np.mozna podejrzewac w tej syuacji pluca czy raczej wieksze prawdopodobienstwo jest ,ze to od ukl pokarmowego,ze pojawily sie wrzody?A ten bol klujacy w klatce piersiowej?

napisałas ze wymiotuje, więc układ pokarmowy. gdyby było z płuc to by odksztuszał, odkasływał krew

Gość aglemagle
aha.Dziekuje bardzo.Troszeczke mi razniej,bo mniej wiecej wiem czego mozemy oczekiwac.Pozdrawiam i mam nadzieje,ze wszystko skonczy sie ok.

Gość pchlasachrajka
ja tak kiedys mialam, okazalo sie ze mam helicobacktera i to on powodowal wymioty z krwia, a w gastroskopii wyszla przepuklina rozworu przelykowego