Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnuuqq

faceci mają fantastyczne podejscie do swoich niedostatków urody

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
widac duzo mniej nieprawda. spokojnie ubieraj sie normalnie. lubię grzebać w ziemi, przesadzać kwiaty, dbać o nie - to mnie odpręża a w gazetach trabi sie o skutkach cywilizacji. niepotrzebnie. :)

u mnie stoją dwa storczyki - bardzo efektowne i nie moje oczywiscie.... i tez cholera nie chce sie ich nam podlewac trzeba bylo pozwolic kobiecie zaplacic za meble to nie musialaby sie wyzywac kupujac storczyki :)

wiesz zmanierowana jakim jestem potworem i jak bardzo lubie tłamsic i upadlać kobiety.... chęć zrobienia z jej dziwki, kupczącej swym ciałem za meble do mojego mieszkania, była silniejsza... a łzy w jej oczach, gdy kupowałem onyksowy blat pod umywalke - są bezcenne nic na to nie poradze, ze upakarzanie kobiet mnie tak podnieca :D

Pola - w innym temacie dowiedzialem od licznej grupy Pan z kafe, ze moja kobieta jest dziwką a ja pragnącym ją zniewolić katem, bo sam wyposażyłem swoje mieszkanie (w ktorym mieszkam razem z nią) nie chcąc od niej nawet złotówki... :D:D:D:D

polecam wam lekture. temat -odeszlam -zaintrygowal mnie. nie -odejde, odchodze, czy odejsc?, tylko -odeszlam. oczywiscie jeszcze nie odeszla i calosc wyglada na jakies zaburzenia psychiczne. dlatego wole sie nie odzywac tam. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3766736&start=0 zaraz wkleje szczegolnie interesujacy fragment z dedykcja dla komiczne

oto on: Po co jednak ciągnie mnie ze sobą na siłownię i odwozi do domu po niej, jeśli na z nim nie ćwiczę tam?

"ze moja kobieta jest dziwką a ja pragnącym ją zniewolić katem, bo sam wyposażyłem swoje mieszkanie (w ktorym mieszkam razem z nią) nie chcąc od niej nawet złotówki..." Komi, nie rób sobie ze mnie przysłowiowych jaj! :-D :-D :-D

polaola potwierdzam. tak bylo!!!

zmanierowana :D:D:D szit - miałem taką własnie, z tym ze to nie ja ją ciągnąłem a ona musiala byc przy mnie cały czas... obciach chocby przed kumplami z siłowni, na dodatek do szału mnie doprowadzała takim dzialaniem łoookurwaaa :D:D

"polaola potwierdzam. tak bylo!!!" no cóż, to chyba z głodu zapomniałam się trochę, ze tutaj jest jednak kafe :-D

Gość komik a jak sie mają
te piekne słówka ktore tu piszesz do tego, ze każesz kobietom z ktorymi jestes robić sobie loda i poniżasz ja zmuszając do łykania spermy? nie udawaj takiego dobrego cwaniaczku

o kurwa :P nikogo do niczego nie zmuszam, a jesli do kobiety to ponizajace to powinna odejsc... chyba tylko na tym forum sex oralny w wykonaniu kobiety jest tak dziwnie postrzegany... dżizasss

to jest dokladnie to samo - szantażujesz je, ze jesli tego nie zrobią to je zostawisz... jesteś potworem!!!!!!!!!!!!

ten dostep do sieci w psychiatrykach juz mnie wykancza :)

zmanierowana :D a do pomaranczki - nie ukrywaj przed lekarzem prowadzącym tych zielonych tabeletek, które Ci co rano przynoszą - nie chowaj ich w poscieli... one naprawde Ci pomagaja i nie bedziesz juz czuc tej przepelniającej Cie agresji... Ps jesli ponizam te kobiety, to raczej szantaż w postaci grozby zostawienia ich powinien byc wybawieniem - jak mozna byc z kims kto nas poniża?

kiedys pytalam cie jak bys sie poczul gdyby sie partnerka tobą zaspokoiła i skonczyla sex bez twojego finalu a ty napisales ze poczulbys sie poniżony ŻYCZE CI TEGO Z CALEGO SERCA!!!!!!

komiczne. dla mnie staje sie jasne, ze spales z nia a pozniej porzuciles. kobieto - w luksemburgu ci nie pomogli? tam wszystkie maja ten problem.

Nie spałem z żadną kobietą z Kafe Nie zostawiłem zadnej w taki sposob by mogla mnie nienawidzic (wiem ze do tego czasem wystaczy samo zostawienie chocby nie wiem jak kulturalne bylo)

Nie spałem z żadną kobietą z Kafe tego nie wiesz ktos moze pisac z luksemburga ;)

powiedzmy, ze w czasie swojej tu zabawy, czyli od niecalego roku nie spalem na pewno z zadna kobieta z kafe :P

powiedzmy, ze w czasie swojej tu zabawy, czyli od niecalego roku nie spalem na pewno z zadna kobieta z kafe wreszcie mowisz jak czlowiek. to jest - prawnik :p

precz precz ode mnie z takimi poyslami ja bym tego szubrwaca teraz nawet przez szmate dotykac nie chciala bo to tyran, ktory musi dla potwierdzenia wladzy wkladac kobiecie penisa w usta bleeee

Pomaranczko - daruj sobie te nieudolne sugestie... Zbulwersowało Cie to co pisalem o seksie oralnym i tym, ze bez niego seks nie jest dla mnie w pełni satysfakcjonujący - ok, rozumiem.. mozesz sobie kupić duzy plakat z Benicio del Toro i rzucać w niego lotkami, wyobrażajac sobie, ze to ja :) Ale tymi wpisami nie poruszysz mnie ani troche.... wybacz... Miłego rzucania:)