Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnuuqq

faceci mają fantastyczne podejscie do swoich niedostatków urody

Polecane posty

"każde sprawnie działajace, bez ukrytych wad, urządzenie posiada zarówno włącznik, jak i wyłącznik, nie zauważyłaś?" jak to sie ma do nakładek wibracyjnych firmy durex? :P

Gość zmanierowana krytykantka
Krytykantka, każde sprawnie działajace, bez ukrytych wad, urządzenie posiada zarówno włącznik, jak i wyłącznik, nie zauważyłaś? coz. rozgryzlas mnie jak sobie poradzić? kilka propozycji: - zdradź go z zemsty (najlepiej ze mną ) - rzuć go bez pytania - najpierw spradź mu skrzynki mailowe, laptopa, telefon, konto na naszej klasie :) ok. zaczne od kontroli i jak okaze sie nieskuteczna dam ci znac co dalej komiczne.

"jak to sie ma do nakładek wibracyjnych firmy durex" geeeez, a co to jest? streść mi opis budowy i instrukcję :-D

Komiczne, a ja też z Tobą mogę zdradzić? ale chyba nie mojego faceta? przyznaj sie - jestes z nim?

jak wy to robicie, że w pracy macie czas na tyle pisania? nie mam. dzis mam wyjatkowo bo ostatnio bylam w rozjazdach zagranicznych i teraz spijam efekty swojej pracy. ale caly czas od rana - pracuje. na laptopie.

to czego o mnie nie wiecie- jestem pracoholiczka pracuje wiele ponad norme, dlatego w trakcie pracy (czasami) musze sie odciazyc psychicznie. kafe jest najszybsze

czas na pracę, dzieci, dom, męża, obiadki, kwiatki twoj czas na dzieci, dom, męża, obiadki, kwiatki - ja poswiecam na prace :)

ciekawi mnie dlaczego pracoHolik pisze sie przez H a nie np CH... zostalo to zaczerpniete zapewne od alkoholika, ale to nie powinna byc zasada generalna, bo tak H wynika z pisowni slowa alkohol... Moja kobieto - dzis wieczorem w domu :P:P Zmanierowana - nie jestem pracoholikiem, ale pracowac lubie, choc ostatni rok lecze stan chronicznego zmeczenia nabyty w poprzedniej kancelarii w wyniku pracy ponad ludzkie siły... dlatego mam tyle czasu

jak ktos mi kupi i wstawi do wody to moze znajde czas zeby je powachac zanim padna :)

dlatego zawsze kupuje w koszu juz w koszu na smieci? dobry pomysl :)

a ja kupuję w ziemi, mam w domu ponad 100 kwiatów, i wielki balkon cały w kwiatach boj sie Boga, kobieto (komicznEGO)

Gość onnnnn
halooo, tu jestem - jestem za chudy i w 30 stopniowych upalach zakladam bluzy, zeby widac nie bylo:P

halooo, tu jestem - jestem za chudy i w 30 stopniowych upalach zakladam bluzy, zeby widac nie bylo tak. i myslisz ze w bluzie nie widac?

Gość onnnnn
widac duzo mniej

" a ja kupuję w ziemi, mam w domu ponad 100 kwiatów, i wielki balkon cały w kwiatach " i godzine dziennie zajmuje Ci podlewanie tego?? błeeeeeeee u mnie stoją dwa storczyki - bardzo efektowne i nie moje oczywiscie.... i tez cholera nie chce sie ich nam podlewac :P zmanierowana - w zwyklym koszu wiklinowym, ale łatwo go pizgnąc do śmietnika jak sie zeschną :P