Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnuuqq

faceci mają fantastyczne podejscie do swoich niedostatków urody

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
Was w rodzinie wszyscy tacy idealni? czy tylko Ty się tak udałaś? nie, to nie przypadek. to geny :)

Ja z własnego doświadczenia i z bacznej obserwacji rzeczywistosci smiem wątpic by przystojni faceci byli odpowiednimi produktami do stworzenia zdrowego związku a ja uwazam ze wylacznie tacy!

z tymi facetami to chodzi o to, ze niby będą zdradzać?? per analogiam piekne kobiety puszczaja sie? czyli lepiej brać brzydule?

Przykład numer 1 zdroweggo zwiazku przystojnego mężczyzny: bardzo atrakcyjny i zawodowo kompetentny, wiek zbliżajacy się do 40 tki na imprezie intgracyjnej np. jego kobieta dzwoni do niego z częstotliwoscia co 15 minut (rzecz jasna z zazdrości), a on i tak zawsze znajdzie moment żeby z jedną się poobściskiwać, z drugą pocałować, a z inną wylądowac w pobliskich krzaczkach (też w celach niewinnego poprzutulania się :-P ) aha, on wciąż mieszka u rodziców, chociaż na brak kasy nie narzeka :-D wzdychały i chyba wciąż wzdychają na jego widok liczne przedstawicielki płci pięknej, w wieku 20-40 lat ;-)

np. jego kobieta dzwoni do niego z częstotliwoscia co 15 minut (rzecz jasna z zazdrości), a on i tak zawsze znajdzie moment żeby z jedną się poobściskiwać, z drugą pocałować zbieznosc zdarzen jest jedynie przypadkowa

Polcia - i uwazasz, ze wszyscy tak? dwa gabinety dalej siedzi laska, ktorą mało kto by pogardził... opędzic sie od niej nie moge, co stanowi dla mnie pewien problem... mógłbym ją walić po godzinach i jej by to odpowiadało (zadnego związku itp) - moja ukochana nie dowiedzialaby sie o tym na 99.9% nie mam najmniejszej ochoty na taką zabawe...

rzeczywistość... mylisz sie... lubisz mlodszych... wezmiesz mlodszego tez Ci robi przyprawi

Gość komiczne przystojny fecat
ma znacznie wiecej pokus i ktorejs na pewno ulegnie

Komi, nie uważam, vide dwa przykłady z mojej najbliższej rodziny ale faktem jest, że mało lub wcale przystojny nie miałby okazji do takich zachowań

moj przystojny facet moglby juz miec kilkadziesiat zwiazkow na boku. ale jak zwykl mowic - kto jezdzi mercedesem klasy a nie oglada sie za starymi maluchami. no i mercedes klasy a nie wydzwania do niego kontrolnie.

przykład numer 2 z twarzy facet jest wręcz ładny, serio w tym przypadku pasuje taki przymiotnik od dawana żona, dzieci, kasa jedno z jego twierdzeń - miał już w życiu tyle lasek i seksu, ze w sumie nawet nie byłoby mu żal juz teraz umierać

Pokusy :D:D:D:D Pokusy to moze mieć jakis mężulek po 30, dla którego po 12 latach małżeństwa, jedyną i pierwszą kobietą jaką miał jest jego żona... Po którejs tam kobiecie latwo sie zorientowac ze ze kazda jest w sumie podobnie... pierwsze kilka razów to nowosc, a potem... nie ma sensu psuc czegos fajnego dla kilku nowych doznań... Ale dobrze, ja tu juz nic nie pisze, moze nie znam życia :P

"Ale dobrze, ja tu juz nic nie pisze, moze nie znam życia " no - nareszcie jesteś sobą ;-) udajesz, że nie udajesz, że nie znasz! ;-) ;-)

Kiedyś niechcący na kafe umieściłam zdjęcie swoje i męża. Jakaś "życzliwa" zaraz napisała, że by go kijem nie tknęła:-P Czy mam sie bać że mnie zdradzi? (pytanie z cyklu listy do Bravo:-D)

pokusy? jakie? swiat naprawde nie roi sie od atrakcyjnych ludzi. pokusa przewaznie jest w gole zainteresowanie plci przeciwnej jesli ktos ma niestabilne poczucie wlasnej wartosci. nieatrakcyjny czlowiek pelen kompleksow da sie omamic obietnica lepszego samopoczucia latweij niz atrakcyjny. bo temu drugiemu wiecej trzeba zeby go omamic. to chyba jasne

chwilowa fascynacja kimś, kogo odbieramy jako atrakcyjnego jest chyba naturalna, a więc nie ma co się przejmować zbytnio tymi pokusami... wystarczy tylko w odpowiednim momencie włączyć przycisk "teraz myślę"

tak lauro ty sie boj. bo za tym co zobaczy w oczach jednej na milion pojdzie jak w dym :)

..OKAZJA CZYNI ZŁODZIEJA... ZMANIEROWANA KRYTYKANTKO NAWET NAJLEPSZE SAMOCHODY MAJA TO DO SIEBIE ,ŻE ZA JAKIS CAS WYJDZIE NOWY, ULEPSZONY MODEL, JUZ NIE WSPOMINAJĄC ,ŻE WARTOŚĆ NOWEGO AUTA SPADA 20% PO WYJEŹDZIE Z SALONU:-)

wystarczy tylko w odpowiednim momencie włączyć przycisk "teraz myślę" jesli ktos ma opcje z wylacznikiem :p

NAWET NAJLEPSZE SAMOCHODY MAJA TO DO SIEBIE ,ŻE ZA JAKIS CAS WYJDZIE NOWY, ULEPSZONY MODEL, JUZ NIE WSPOMINAJĄC ,ŻE WARTOŚĆ NOWEGO AUTA SPADA 20% PO WYJEŹDZIE Z SALONU jesli chodzi o samochody to masz racje :)

jesli chodzi o mercedesy, to ja akurat preferuje japonskie ściganty :P wole adrenaline niz klase jaka mesio oferuje :)

powiem ci komiczne, ze ani ja ani moj facet rowniez nie jestesmy fanami mercedesow. chyba musze go opierdolic za to seksistowskie porownanie.

zmiencie marke na coś z klimatem... np maserati... albo choćby subaru :P lub cos naprawde oryginalnego - pagani, koenigsegg, TVR, laraki, De Tomaso...

wiesz co . teraz to wiem. skoro on mowi o mercedesie, ktorego nie lubi, to znaczy ze kogos ma. musze zalozyc o tym topik. jak sobie radzic z ta nagla (i naga) prawda?

mam pomysl. zadzwonie i go skontroluje :)

ja też chcę sobie dla odmiany po niemcu kupić japońca ale to juz wzorujac się na pewnej kobiecie, zeby nie było :-P Krytykantka, każde sprawnie działajace, bez ukrytych wad, urządzenie posiada zarówno włącznik, jak i wyłącznik, nie zauważyłaś? :-D

jak sobie poradzić? kilka propozycji: - zdradź go z zemsty (najlepiej ze mną :P ) - rzuć go bez pytania - najpierw spradź mu skrzynki mailowe, laptopa, telefon, konto na naszej klasie :P