Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aanek

Były mnie szantażuje!!

Polecane posty

Jestem z moim facetem juz dobre 2 miesiace. ostatnio odezwal sie do mnie moj byly i oznajmil mi ze zrozumial co stracil ze mu dalej zalezy itd. gdy moj facet wyjechal na pare dni, byly nalegal na spotkanie chcial pogadac i w ogole. w koncu sie zgodzilam spotkalismy sie i doszlo miedzy nami do zblizenia. a teraz mnie szantazuje ze jak sie z nim nie spotkam to powie o wszystkim mojemu facetowi :( ludzie co robic? jak mozna wyjsc z tej chorej sytuacji??

Gość tulipankilubię
na twoj temat nie bede sie wypowiadac ale twoj byly jest perfidny, chyba to zaplanowal desperacja ... teraz jednak chyba ty masz wiekszy problem niz ten twoj byly bo on co najwyzej dostanie w gebe od twojego faceta najgorzej to ma twoj facet, wiec nie placz tu, ze ci zle czego sie spodziewasz?

Gość monia333
mam identyczną sytuacje jak ty .Tylko mój facet niestety już sie o tym dowiedział.Były wyśpiewała mu wszystko i to ze szczegółami . Szczerze to była najgorsza rzecz jaką zrobiłam

Gość brat_niedzwiedz
annek le ty masz dziecko lat???

monia333 moj sie dowie w najblizszych dniach o tym :(( i nie chce myslec co bedzie :((

Gość brat_niedzwiedz
aanek....pytam o wiek,bo takie zachowanie jak odwaliłas to kwalifikuje sie na jakies 14 letnie zachowanie..zal mi ciebie,i szkoda tego twojego faceta:(:(

Gość całkowicie czarny kot
jak wlazłaś w gówno to teraz ci śmierdzą buty nie ma ładnego wyjścia z gównianej sytuacji - każde rozwiązanie będzie smierdzieć

bratniedzwiedz 20latek stuknelo mi juz jakby nie bylo. tropikalna przygotowac tylko ze mi na nim zalezy i trudno mi o tym myslec..

nie niestety tak już jest... to boli na pewno ale popełniłaś błąd a teraz przyjdzie za niego zapłacić... życie..

Gość monia333
ja powiem tak mój facet okazał sie wyrozumiały. Napewno ma do mnie żal i brak zaufania ale jak po takim czymś można nie mieć?Porozmawiał zemną na ten temat i powiedziała ze niechciałby zeby to sie powtórzyło . Ogólnie jest ok ale musze terza popracowąć nad odzyskaniem zaufania a to już nie jest proste

Gość no nareszcie zatrybiło
Nie chcę Cię potępiać, ale dobrze zrobił.

monia333 u mnie bedzie troszke gorzej, obawiam sie ze mi tego nie wybaczy i to bedzie koniec :(( a tak dobrze bylo ...

Gość monia333
No fakt to już jest kwestia podejścia twojego faceta do tej sprawy.

Gość monia333
Tak to bywa z byłymi facetami dlatego należy sie trzynać z daleka od nich.

Gość u p
ja bym nie wybaczyła takiego czegoś gdyby pod moja nieobecnośc moje kochanie puściło sie z byłą to byłby koniec, chociaż kocham go ponad wszystko, nie mogłabym z nim być ale może Tobie wybaczy musisz wyznać prawdę

Gość monia333
No właśnie prędzej czy później sie wyda .Wiec lepiej mu powiedz sama co zrobiłaś niż zeby sie dowiedział od twojego byłego

Gość ja nie chce mieszkac ani z
zaprzeczaj zaprzeczaj zaprzeczaj i nie rob tego bledu wiecej

zaprzeczac to nie jest dobry pomysl, niestety moj byly jest perfidny i msciwy i pokaze mu rozmowe z GG wiec to oczywiste ze zaprzeczac nie moge. przyznac sie sama nie wiem czy potrafie mu spojrzec w oczy i to powiedziec...

Gość monia333
Ja raczej bym powiedziała .Lepiej samemu sie przyznać ja zwlekałam i ktoś załatwił sprawe za mnie i było jeszcze gorzej bo miałam wyrzuty sumienia ze nawet mnie nie steć na szczerość wzgędem niego

monia ja mam chyba jeszcze zludna nadzieje ze byly jednak zachowa odrobine klasy i nie powie mu...

Gość monia333
Nie licz na to że były nie powie nic. Ja byłam ze swoim 5 lat i myślałam ze go znam i nie zrobi czegoś takiego .Ale jemu zależało na tym ze mój obecny facet zrezygnuje ze mnie po czymś takim i on bedzie miał drogę wolną do mnie zeby wrócić

zaprosicie mnie do tej pisakownicy w ktorej sie bawicie:)haha a swoja droga najciekawsze jest to ze sie najbardziej martwisz na jaka zdzire wyjdziesz:) jak sie twoj chlopak dowie inne to chociaz placza nad tym co zrobily