Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Misjonarze.

Polecane posty

Gość Do uwielbiam topy Retro
po co to napisałaś ? jeszcze chłopak zmieni taktykę i nie będzie się z kogo śmiać :D

gdzie Ty się obracasz, że żadnego sensownego pana znaleźć nie możesz? Truj czy mam ci od razu podać którym pociągiem najlepiej przyjechac..?:):)

Gość Trujnitrotolóen
Jeśli już, Retro, to raczej samolotem. Ja się boje kolei żelaznej i samochodów. Ale nie o to zapytywałem, dobrze wiesz o tym. Czekam zatem na konkretną odpowiedź.

retro po pierwsze misjonarza należy dobierać do swojego wieku, po drugie "twój" komina ci nie przeczyścił poza tym wybacz- ale cokolwiek sobie wmawiasz- nie jesteś typowo zadowoloną KOBIETĄ sama nie raz i nie dwa mówiłaś , że tęsknisz za dobrym sexem nie wiesz retro jak to jest mieć porządnie przeczyszczony komin- wię wybacz dalsza dyskusj na temat tego, czy to działa czy nie- jest całkowicie dla ciebie abstrakcyjna

Gość spokój pomarańczki
bo wam komin przeczyszczę :classic_cool:

Gość komik nie pisz na pomarańczowo

Gość Trujnitrotolóen
Hmmm, "czyszczenie komina" brzmi nad wyraz dwuznacznie. :-)

sama nie raz i nie dwa mówiłaś , że tęsknisz za dobrym sexem owszem, ike a przede wszystkim za tym co się z nim wiąże: bliskością, zaufaniem, chęcią oddania się, porozumieniem. jeśłi tego nie będzie, żadne mechaniczne czyszczenie na nic się nie zda, tyle to chyba i ty musisz wiedzieć. I przestań mi wmawiac że jestem nieszczęsliwa, bo i tak ci nie uwierzę:):) do Truj: to o co pytasz? nie rozumiem.

Gość Trujnitrotolóen
Retro? Mam dla Ciebie pewną propozycję. :-)

Gość Hmmmmmmm...
Retro, chłopa Ci Trzeba. Jak Cię dobrze wyobraca, to przycichniesz, zamyślisz się, rozmarzysz i.... zaśpiewasz ze szczęścia.👄

Gość Trujnitrotolóen
:)Inaczej wygląda czyszcze nie komina Retro, a inaczej Komiczne. Marzę o obu, jako ja, prawdziwy Stronniczy.

Truj o, propozycja! dawaj! czekam od kilkudziesięciu minut przecież:):)

Gość uwielbiam topy Retro
przepraszam:P:D

Gość tak na pewno marzysz hahaha
a komik myśli i myśli:P

retro- i tak sobie mów! co ci zasadniczo pozostaje nie chce mi sie argumentować tego, czemu ci nie wierzę- bo sądząc po wielu twoich wypowiedziach- ba- nawet charakterystyce tematów - jest to oczywiste

Gość ale pięknie nas prosisz retro

Gość Trujnitrotolóen
Chciałem Ci, Retro, zaproponować wspólny, krótki rejs żaglówką po Mazurach. Tylko we dwoje. Co Ty na to?

Ike ok, nie wierzysz że jestem szczęśliwa i zadowolona z zycia:) ok, spoko. ale 100 procentowej pewności to ty nie masz, prawda...? :)

Gość Trujnitrotolóen
Tylko przyroda i my. Twój komin i mój wycior. Przeczyszczę Cię tak, że będziesz błagać o jeszcze. Co Ty na to, Retro?:)

Facet jest faktycznie czarujący, autentycznie czarujący i męski, przystojny i cholernie inteligentny. Ma 50 lat. Na moje oko za krótko coś tych zalet ten to rzeczony misjonarz posiada skoro musi się dowartościowywać opowieściami o bałamuceniu innych kobiet ..może samo powiadanie o Nich jest już wystarczająco zadawalalające Jego.

Retro A mi się wydaje, że jesteś spełniona:) bo Ty tak naprawdę nie chcesz być z kimś:) Spełniasz się w udowodnieniu sobie i jemu że miałas rację:) Znowu - jak zawsze:) bo chce Cię kochać - nie powinien... chce być blisko - za blisko... bo nagle okazuje się zwykły, nudny, ratujący, nie ratujący... Niewżne co zrobi bo już wiesz jakie ma wady i chcesz innego:) Teraz (kolejny topik) już nie wiem jaki jest sens roztrząsania ich WAD:) 🌻

"Nieee, no Komik, na litośc Boską.... oczywiście że nie przyszło i tobie chyba tez nie, mam nadzieję.... ..czy przyszło.....?" jasne, ze przyszło... od dawna czulem, ze jest jakis wyzszy cel w tym co robie, ze to niemozliwe, by moje cenne nasienie, po ktorego pozostawieniu na kobiecie, lub tez w niej, ronie łzy smutku i nostalgii, nie miało żadnego głębszego sensu... Kolejne kobiety, ich połączony obraz układa mi sie w jedną spójną całość... Widze to za kazdym razem, gdy zamykam oczy... Czuje sie Naznaczony... Niosący Nasienie - tak o sobie mysle... Pasuje Ci to retro? :P

Chciałem Ci, Retro, zaproponować wspólny, krótki rejs żaglówką po Mazurach Truj, powiem szczerze: zatkało mnie. czy twoja propozycja będzie nadal aktualna jeśłi okaże się że jestem typem gestpówy, w czarnym mundurze i czarnych kozakach na szpilce, z cienkimi blond włosami do ramion i ostrymi rysami twarzy...? :)

Gość no i macie komika pomarańczki

Gość Trujnitrotolóen
:-) Zdarzyło mi się kiedyś nawet żeglować z lesbijką, Retro. Byle czym mnie nie przestraszysz. W końcu ja również mogę się okazać, no, może nie samym Brunerem, ale przynajmniej Herr Flickiem. :-)

Gość Trujnitrotolóen
(A szpilki na żaglówce są zupełnie nieprzydatne. Owszem, można sobie przez te szpilki poważną krzywdę zrobić. :-)

Przeczyszczę Cię tak, że będziesz błagać o jeszcze. Co Ty na to, Retro? smród spalonego ciała jakby mocniejszy..........:) " a teraz ci, Retro, Truj boczków penisem przypiecze...." i ty sie pytasz kogo ja mam na myśli....!:) oj, Truj, Truj...!

Gość Trujnitrotolóen
Owszem, Retro, zapytuję, albowiem większości wpisów nie chce mi się po prostu czytać i dlatego nie jestem w tołku. :-)

Gość Trujnitrotolóen
Truj jest nieszkodliwy, a przeczyszczę Cię, Retro, ja, podszywka.:)