Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Misjonarze.

Polecane posty

Truj schowaj prosze cię ten rozgrzany do czerowności miecz, i bądźże poważnym facetem.

Gość Trujnitrotolóen
A kto Ci powiedział, Retro, że on jest na wierzchu i że jest rozgrzany do czerwoności?

OK:) załapałam poźno bo poźno.... ale jednak:) niestetym będziesz musiał pomyslec o zaczernieniu nicka:) inaczej nasza rozmowa nie ma sensu.

Gość Trujnitrotolóen
Owszem, Retro, będzie miała sens. Pod jednym warunkiem - jeśli nauczysz się mnie czytać, co zresztą nie jest trudną rzeczą. Dobrze wiesz, iż ja nie zaczerniam nicków z zasady. Nie mam takiej potrzeby. :-)

Gość Trujnitrotolóen
Nie ma co zaczerniać, Retro. Ja się na razie usunę pozwalając oryginałowi Cie uwieść, a potem wkroczę do akcji. :)

jeśli nauczysz się mnie czytać, co zresztą nie jest trudną rzeczą. D za krótko ciebie znam:) to też wiesz. ale naucze się:) 🖐️

Gość Trujnitrotolóen
Życzę powodzenia, Retro. To jak będzie z tym rejsem? Mam rezerwować łódkę?

Gość Trujnitrotolóen
Aaaaaaaaaaaaaaa, mój podszyw się odezwał. :-) Co za spotkanie...

może pierwszym etapem walki o mnie byłoby własnie zrezygnowanie z zasad i pojawienie się na czarno...?:) Pomyśl:) to naprawdę zrobiłoby na mnie duże wrażenie:)

Czuje sie Naznaczony... Niosący Nasienie - tak o sobie mysle... Pasuje Ci to retro? Niosący nasienie... a ty wiesz, że to piekne jest...? niosący, rozdający, rozsiewający, obdarzający... oczywiście, że to jest dokładnie to o czym mówię. Jeśłi do tej pory żyłeś w przeświadczeniu że twoje ruchy posuwisto - zwrotne nie mają żadnego głebszego sensu, to chyba dziś powinieneś mi ...podziekowac....?

To fakt retro!! Dziekuje Ci, że uswiadomilas mi me przeznaczenie... Czy chcesz abym obdarzył Cie swoją hostią :P dziecko Ty moje?

Czy chcesz abym obdarzył Cie swoją hostią dziecko Ty moje? hahahhahahahahhahahhhhhhhaa! Pytanie tylko, czy jestem godna..... :D

Gość Trujnitrotolóen
Retro, Ty chyba nie wiesz, o co mnie prosisz. Prawdziwy mężczyzna, jakim się mienię, z zasad nie rezygnuje. Nigdy, dla nikogo. Inaczej mężczyzną być przestaje, a Ty potrzebujesz mężczyzny, tego prawdziwego. Lepiej Ty się mnie naucz czytać, w końcu to kobieta powinna ulec, jeśli mieni się prawdziwą.:)

Gość Trujnitrotolóen
Rozczarowałeś mnie, oryginale. Nie zasługujesz, żeby się pod Ciebie podszywać. Czaruj sobie dalej, czarusiu, ale Twoja męskość należy już do przeszłości.

Gość Trójnitrotoluen
Bo widzisz, mój drogi Cieniu, tak szybko się ode mnie nie odczepisz. Za bardzo się ze mną emocjonalnie związałeś. Za bardzo Cię intryguję. :-)

Gość Trójnitrotoluen
Czego niby szkoda, mój Cieniu?

Gość Trójnitrotoluen
:-) Odbieram to jako komplement, Samica. Dziękuję. :-)

Gość Trujnitrotolóen
Aż tak na Ciebie działam, moja droga Złośniczko? :) Nie ukrywam, że wiedziałem to od samego początku. I Ty to wreszcie przyznałaś. :)

Gość Trójnitrotoluen
He, he. :-)

Gość Trujnitrotolóen
Cieniu, tym razem byłeś pierwszy.:) Ale Złośniczka i tak doskonale zdaje sobie sprawę, który to ja.