Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MeDżk

cleavage !! kolczyk między piersiami

Polecane posty

Gość MeDżk

Czy ktoś ma Cleavage? Zachorowałam na niego, ale kompletnie nie wiem, jak się za to zabrać. Czy ktoś wie: 1. Jaki venflon jest potrzebny ? 2. Ile goi się rana? 3. Czy jest to bardzo bolesne? 4. Jak głęboko należy przekłuć ? Z góry dziękuję za pomoc :)

Ja niebawem sobie robię. Od dwóch lat to planuje ale jakoś nie wychodzi i zawsze przebijam co innego. Kolczyk surface bar 1,6mm najlepiej kąt ramion 90 stopni. I do tego wenflon szary (zazwyczaj to jest 1,7mm-1,8mm). Ewentualnie kaniula 2,1 mm. Ale wenflon lepszy, ale podobno czasem się zwija. Głęboko? Nie da się głęboko po prostu wbijasz najbardziej równolegle do ciała jak tylko dasz radę. Ogólne przekłucia powierzchniowe strasznie długo się goją, lubią się paprać albo migrować. Może być przez pierwszy miesiąc ok, a później lipa.. Lepiej kup kolczyk ze stali 316L na allegro ok 10 zł, idź do salonu tattoo&piercing. Oni powinni mieć autoklaw i sterylizacja kolczyka kosztuje w granicach 10 zł, przekłucie 50 zł. Wyjdzie Ci taniej o ok 60 zł ze swoim kolcem.

Gość MeDżk
KlauDDynka69 thx wielkie za opodwiedź :) z tym salonem to będzie trochę ciężko, bo u mnie w mieście nie ma! Ale mam kumpla, który na pewno z chęcią przekłuje mi dekolt ;)

Gość 65ujtk
co za roznica pilton :O ty chyba jestes stara zgorzchniala baba bo sie do wszystkiego przyczepiasz

Gość MeDżk
Karamba bamba kto co lubi.

Gość 65ujtk
medzik a w jakim miescie mieszkasz albo w jakich oolicach? bo moze moglabym ci kogos polecic

Gość MeDżk
65ujtk proszę bez obrażania innych tutaj..

Gość fakt ciągle się czepia
:O

Gość MeDżk
65ujtk zadupie podkarpacie! U mnie w mieście nie ma żadnego (!) salonu, najbliższy jest w Rzeszowie, ale nie zamierzam jechać 80km żeby mi jakiś pajać przekłuwał! Nie jest to chyba na tyle ekstremalne miejsce, żeby nie można było zrobić tego samemu, prawda ?

Gość 65ujtk
nie obrazam nikogo, tylko juz czuje ze pilton bedzie sie czepiala

Gość MeDżk
Haris Pilton mam 20 lat, jeśli to Cię tak bardzo nurtuje.

Gość stanowczo odradzam
przekłuwanie nie w salone :o mnie kark przekul gowniaz co nicy sie na tym zna i mi sie babrze :o

Gość tafril
a nie boisz sie dać koledze żeby ci to przebił?...lepiej jedz do specjalistów co już takie coś robili...ale to pewnie bardzo boli :(

Gość MeDżk
Widocznie miałaś/eś pecha, bo mi usta przekłuwała koleżanka i nic nie babrało się.

Gość tafril
a jak masz te usta przekłute? dolną wargę?

Gość stanowczo odradzam
haris..ja mam 33 i pare takich, wole to niz tatuaz bo kulke odkrece i mam po sprawie

Gość MeDżk
tafril tak, dolną wargę

Gość 65ujtk
a tak ogole odradzam, jest ladny tylko ze jest tez bardzo duze ryzyko migracji. do najlatwiejszych przekluc jesli chodzi o utrzymanie go na dluzsza mete nie nalezy, iec jest duze prawdopodobienstwo ze zamiast slicznego kolczyka bedziesz miala dwie blizny

Gość MeDżk
65ujtk thx wielkie :) tak myślę nad tym kolczykiem już od kilku dni i nie wiem, co mam robić..strasznie mi się podoba.

Gość tafril
aha...dzięki za odpowiedz:)

stanowczo odradzam bo przekłucia powierzchniowe zazwyczaj się babrają MeDżk Ja tylko mam nadzieje, że kolega wie jak przeciągnąć kolczyka przez kanał? I to, że do takich przekłuć nie używa się szczypiec, tak jak niektórzy inteligenci to chcą robić :O

stanowczo odradzam - troche racji masz ale tatuaz a piercing to chyba troche inna jakość - dla mnie w kazdym razie podlączam sie do twojego apelu zeby to sobie jednak w salonie zrobic

Gość MeDżk
KlauDDynka69 kolega przekłuwa wielu osobom i różne miejsca. Siebie też sam przekłuwał. Wydaje mi się, że wie, jak to zrobić..

Gość 65ujtk
medzik a skad jestes? bo jakbys sie zdecydowala to bym ci moze kogos polecila i nie oddawaj sie w rece kolegi, szczegolnie jezeli jeszcze tego nie robil a skoro pytasz co jest potrzebne i jak to sie robi to rozumiem ze olega tez nie wie:/

Gość 65ujtk
to moze najpierw z nim pogadaj czy w ogole przekluwal juz clavage i zapytaj sie go jaki trzeba kolczyk wlozyc itd. oczywsicie ty to bedziesz wiedziala ale zeby go sprawdzic. bo jesli nie ma pojecia to uciekaj :)