Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MeDżk

cleavage !! kolczyk między piersiami

Polecane posty

Gość stanowczo odradzam
klaudynka..nie wiem jak sie nazywa (jak pisalam, nie znam sie na terminologii) ale to jakis taki, ktorego sama nie wyjme i nie zmienie kulki

Gość MeDżk
a jakie sa niebezpieczenstwa Nooo, ta to na prawdę przesadziła :|

jak tak, to uważaj żeby nie zahaczyć bo go wyrwiesz. Przy microdermalach najpierw robi się kieszonkę kaniulą czy też igłą irygacyjną a później umieszcza się kuleczkę. To zarasta i jest, można to chirurgicznie usunąć :)

Gość stanowczo odradzam
o wlasnie to :) ps. musialam poszukac w googlach jak to wyglada :D

Gość stanowczo odradzam
wiem wiem, wytlumaczono mi

Gość a jakie sa niebezpieczenstwa
ja za kazdym razem jak pada jakas nazwa to szukam w googlach :D

Gość stanowczo odradzam
babrze mi sie co jakis czas, smaruje wtedy ze dwa dni detromycyna i jest ok (zamierzam go wyjac i zrobic ponownie tylko nie wiem czy tak sie da) ten nad zadkiem psiakalam Octeniseptem i polecam, bardzo szybko mi sie wygoilo

Gość a jakie sa niebezpieczenstwa
a ten w lewej brwi jeszcze masz ?

Gość stanowczo odradzam
za kazdym razem jak zaczyna sie babrac mam chec wyjac ale jak sie wygoi to mi przechodzi. Smarowalam Tribioticem i nic nie daje :o tak nadal mam ten w brwi ale tez chyba wyciagne bo jak widze te 'łasice' mlode co to lataja tak z kolczykiem takim to mi wstyd :o

chciałabym Ci coś doradzić bo wiem jak to jest jak się coś papra, ale może być za mało lub za dużo skóry wzięte i wtedy dopasują Ci też kolczyk rozmiarem :) Ale zawsze jak mi się zaczyna coś babrać to stosuje ten "olejek" i po sprawie :)

Gość stanowczo odradzam
dzieki :) jak bede w salonie pod koniec miesiaca to zapytam sie co z tym fantem zrobic (ten na karku mam juz dosc dlugo)

Gość pauucia
1. Jaki venflon jest potrzebny ? - 2,00 mm. ;] mniejszego nie radzilabym kupowac.. bo pozniej ciezko wsadzic kolczyk. 2. Ile goi się rana? - na to pytanie nie zbyt potrafie Ci odpowiedziec. Bo dopiero dzisiaj sobie przebilam. Ale kolega mi mowil, ze po tyg. bd mogla sobie zmienic kolczyk na troche mniejszy ;) 3. Czy jest to bardzo bolesne? - kazdy czlowiek inaczej odczuwa bol. W moim przypadku.. Poczulam tylko koncowke przebicia. ; ) Gorzej bylo z wlozeniem kolczyka. W tedy troszke zabolalo. 4. Jak głęboko należy przekłuć ? - o takie pytanie ;) zwykle sie nie pyta. Byle by bylo pod skora. ;) nie da sie okreslic danej grubosci ile powinna miec.

Gość chill
nie przekłuwać u kolegów ani koleżanek nie znających się na rzeczy!! można sobie biedy narobić. lepiej wydac trochę więcej kasy ale mieć zrobione profesjonalnie!!! kłucie się w ramach eksperymentu na zasadzie "może się uda" jest zwyczajnie bezmyślne,,.. poza tym jakościowo wychodzi niczym tatuaż robiony maszynką z długopisu..fatalne i okaleczające sztukę jaką jest dokonywanie profesjonalnych modyfikacji ciała.

Gość roxana00
Mam problem ... Znaczy wydaje mi sie że mam :P bo ostatnio poszłam do salon zrobić kolczyk miedzy piersiami wydawało mi sie ze wszystko jest ok ale teraz nie jestem pewna czy kolczyk jest odpowiedni gdyż jest zadługi i nie ładnie wygląda ...

Gość Francen
jeżeli baardzo trudno złapać skóre miedzy piersiami, to też da rede zrobić?

Gość Priercing
Ja mam cleavage . Jest boski i polecam go dla innych. Super się prezentuje, i jak masz bardzo duże piersi to odradzam bo migruje i wrasta się. Welflon zależy oczywiście od kolczyka jakim chcesz robić, najlepiej surface lub bananek ok 0.18mm grubość, Jak nie znajdziesz 2mm welflonu to pujdź do weterynarza i poproś o najgrubszą igłe i będzie dobrze. Mnie nie bolało, Goi się dla każdego inaczej ;)

ŻADNYCH BANANKÓW!!!!!!!!!!!!!!!! Do tego typu przekłuć używa się tylko surface bar'ów!! A jak komuś wystaje surface bar to radzę szybko zmienić bo zacznie migrować. Ja miałam wszystko dobrze przekłute, po zejściu opuchlizny ramionko od kolca zaczęło wystawać ok 1 mm, i z czasem coraz bardziej co doprowadziło do migracji i już nawet wymiana kolca nie pomogła, a ja zafundowałam sobie brzydką bliznę. Wystaje = wymiana migruje= wyciągnąć, nie próbować ratować, po zagojeniu kłóć na nowo.