Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MeDżk

cleavage !! kolczyk między piersiami

Polecane posty

Gość stanowczo odradzam
a pozniej sie dziwia, ze im sie babrze... :o

Gość MeDżk
65ujtk nie jestem znawcą kolczykowania. Kolega na pewno wie, jaki sprzęt dokładnie, ale ja sama chcę wiedzieć dokladnie, co i jak.

Gość tafril
a nie boisz się że po jakimś czasie ci się on znudzi lub przestanie podobać i jak go wyjmiesz to zostanie blizna

MeDżk często zdarza się tak, że idzie się do salonu pyta o cleavage czy też sternum a oni robią oczy .. Więc tym bardziej dopytaj kolegę dobrze, żeby nie chciał Ci pchać tam żadnej sztangi czy tez banana.. Rekawiczki + Skinsept Pur+ wenflon ew. kaniula + pałeczki do uszu + kolczyk 1,6mm (długość zależy od Ciebie)

Gość MeDżk
tafril na szczęście u mnie blizny bardzo szybko stają się niewidoczne.

Gość MeDżk
KlauDDynka69 popytam jeszcze dokładnie o to wszystko, thx za odpowiedzi :)

Gość tafril
no właśnie co to jest sternum?

Gość MeDżk
65ujtk tak zrobię, popytam i ucieknę :D

Gość MeDżk
sternum to inaczej cleavage

Gość MeDżk
KlauDDynka69 jak zacznie babrać się, to po prostu wyciągnę i tyle. Ja wychodzę z zasady "kto nie ryzykuje, ten w pierdlu nie siedzi" ;)

a do tego po przekłuciu najlepiej jakbyś używała BPA Safe Solutions. To jest tak jakby "olejek" i tym się kropi kilka razy dziennie w miejsce przekłucia.

Gość MeDżk
KlauDDynka69 masz cleavage?

Gość stanowczo odradzam
KlauDDynka69 ...niestety wiem cos o tym :o przekluwal mnie koles ktory wczesniej w innym salonie zmywal podlogi :o babrze mi sie teraz co jakis czas kark :o ostatnio robilam na kosci ogonowej i jest ok :)po miesiacu calkiem wygojony

Nie. Ale planuje go już od bardzo dawna, to jak coś kłuje to nie to :) Zrobiła bym sama wiem jak, tylko jednak strach przed tym, że zrobię krzywo, a po za tym czekam teraz na kolczyki. Podejmę jednak pewne ryzyko, bo takie przekłucia powinno się robić wiosna-zima, nie jak zaczyna się robić ciepło, człowiek się poci, jeździ nad jeziora, opala się. Ale cóż.. :)

Gość MeDżk
KlauDDynka69 to może dziabnęlabyś mnie ? :D

stanowczo odradzam to czy zmywał podłogi czy nie to akurat nie ma nic do rzeczy. Bardziej rozchodzi się o to czy w ogóle wiedział jak to zrobić. Jeśli zrobił to dobrze + sterylnie to kolczyk się babrze sam od siebie.

Gość stanowczo odradzam
wlasnie chyba nie bardzo wiedzal co i jak :o szkoda, ze ja nie wiedzialam, ze on nie wie :o:D

Gość MeDżk
KlauDDynka69 mogę prosić o Twój nr GG na pocztę ?

a na tej kosci ogonowej to nie przeszkadza? w siedzeniu lezeniu? ja np. cwicze duzo jogi wiec duzo sie wyginam i wije po ziemi wiec u mnie taki "ogonek" bylby niemozliwy

Na razie mam dwa industriale do zrobienia i wargę. Sternum jeszcze nie robiłam więc nie chce, żebyś Ty była moim królikiem doświadczalnym :) Zawsze musi być ktoś na kim pierwszy raz coś się wykona ale wole, żeby był to był jakiś bliski znajomy. Bo mimo tego jeśli przekłucie bedzie ok, a będzie się babrać to wiem, że nie będzie miał do mnie żadnego ale..

Gość stanowczo odradzam
ja rowniez duzo cwicze (toz nie zrobie sobie czego takiego gdy jest sadlo ;) )nie przeszkadza mi to wcale :)