Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajenna

Dzień nicniemusienia!

Polecane posty

Gość ajenna

Dziewczyny, robimy sobie dziś dzień dobroci dla siebie! Nie ma musu, nie ma ciśnienia! Słoneczko, truskaweczki, dobry filmik. Generalnie luuuz, na szefa, na męża, na korki. Piszcie, z czym sobie dzisiaj dałyście spokój i przeszłyście na chill out! :)

Gość nowalijki sa ok
No to ja zaczne...powiedziałam sobie ze dosyc solarium -ale no kurcze nie moglam i polazłam,ale w zamian za to stwierdziłam ze niemusze jzu lezec na sloncu bo niezle mnie pod lampami wzieło ;-) a co to za swieto nicniemusienia?

Gość na azymut
hehe, fajne :) Mam tyle rzeczy, które dzisiaj Muszę... hmm... O, wiem! Nie muszę dzisiaj gotować obiadu, bo idziemy na miasto wieczorem. I nie muszę robić kolejnego rozdziału magisterki, bo idziemy na miasto wieczorem :D

Gość babyjaga
a ja sobie chyba muszę wmówić, że nic nie muszę - może poskutkuje i weźmie mnie terapia luzakowa całkowicie, bo ostatnio to pracuję na podwójnych obrotach ;/ a tak w ogóle fajny pomysł - nie ma musu, nie ma ciśnienia :D no chyba że mus truskawkowy właśnie na hamaczku pod drzewkiem - ojjjj już mi lepiej na sama myśl.

Gość GordonShamway
ja dziś nie musiałem wejść na kafeterię, ale wszedłem i przeczytałem ten wątek. po wejściu na niemamusu.blox.pl jednak byłem mile zaskoczony :) podoba mi się podejście do jazdy tramwajem. nie ma co się stresować. niech ucieka, a ja się pochilloutuję i poczekam na następny. w końcu piękna pogoda jest.

Gość nie mam musu
nie mam musu na nic ;) na czytanie bloga niemamusowego też nie mam musu ;) ale czytam, bo mi to sprawia przyjemność, fajnie, że inni też musu nie czują do wszystkiego ;) superowe letnie rozleniwienie ;)

Gość Yermina
,,Zaczyna się okres wyjazdów wakacyjnych: wymuszone, pożądane, upragnione przez pracowników urlopy mają na celu zregenerować ich komórki mózgowe (te które pozostały). Pewnie wielu z nas wyjedzie sobie, jak to się potocznie mówi „zagramanice”. I tu zaczynają się ewentualne problemy. W jakim języku się porozumiewać? Moim zdaniem NIE MA MUSU żeby stresować się i nawijać po angielsku, niemiecku czy francusku. Zawsze można im powiedzieć „aj spik onli polisz, rozumisz?”. I na luzaku odejść podziwiając piękne widoki. Czyż nie jest tak, że do słynnych wojen napoleońskich, w całej Europie językiem poważanym był francuski? Potem po upadku wielkiego cesarza dopiero wcisnął się łangielski. Może teraz czas na nasz język? Uznajemy, że w związku z wejściem do NATO, do Unii, pierwszym awansem do finałów Euro oraz pojawieniu się 36,6, językiem kulturowym świata zostaje Polski! " Fajny ten blog, zgadzam sie z autorką, zdeydowanie NIE MA MUSU mówic po angielksu, niech oni naucza sie polskiego;P

Gość tak różnie
ttaaaa, kufa, i 10 godzin pracy 😠, to co, moze nie pojde?

Gość Franek Kimono Come Back
oj jakby każdy tak nie musiał się uczyć i pracować to by było pięknie :) chętnie powróciłbym do czasów szkolnych, żeby móc sie znów polenić :) niestety (nie) muszę pracować żeby mieć co jeść :) ale miło poczytać czasem takie rzeczy :) wraca dystans od razu :)

Gość marina11
to cudowny dzien, niemamusu.blox.pl

Gość dziabunia
a ja nie muszę dziś już nic robić, zastanawiam się tylko, kto mnie zaniesie do łóżeczka no i plecyki mi wymyje, bo ja przecież nie musze :P a blog niemamusu fajowski:) jakiś ruch narodowy sie z tego zrobił:)

Gość antonio34
przydaja sie takei dni, niemamusu.blox.pl

Gość manganian
hehe, niektóre teksty na tym blogu nie ma musu wymiatają ;) fajnie sobie poczytac to z rana, potem całydzień jest chlloutowy ;)

Gość dario11
dobry taki dzien, niemamusu.blox.pl

Gość dario11
dobry taki dzien, niemamusu.blox.pl

Gość time123
super dzien, niemamusu.blox.pl