Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e-mama

Czy któraś z szanownych mamusiek jest w 100 procentach zadowolona z wózka?

Polecane posty

Ja miałam 2 i na oba narzekam. Najpierw wielki Mikado Ox-Ford a teraz Chicco Lite Way. Czy któraś z Was wybrała wózek z którego jest zadowolona w 95-100%? Jaki to model? Pytanie kieruję do mam, które dłuższy czas jeżdżą wózkami, czyli do kobietek które mają już doświadczenie - bo na początku to każdy wózek wydaje się fajny ;)

ja jestem zadowolna. tzn mam odchyly w stylu... a kupilabym sobie inny moze niebieski albo zielony, moze 3 kolowy... ale mysze szczerze przynzac ze z mojego jestem zadowolona i gdybym miala jesczez raz go kupic to bym sie nie zawachala :) zooper twist

Ja mam BUMBLERIDE i jestem bardzo zadowolona:)moje dzieciaczki chyba tez;)

Gość testuje
coneco traffic-jestem zadowolona-nie mam zastrzezen

Oj szczęśliwa mama, która dobrze wybierze wózek :) Ja zastanawiam się nad kupnem trzeciego. To znaczy chcę sprzedać Mikado i kupić coś w zamian, bo 3 wózków nie mogę trzymać. W Mikado moja królewna nie chce siedzieć :o Jakiś niewygodny jej musi być. W Chicco siedzi ładnie. To moje główne zastrzeżenie do Mikado, ale mam też kilka innych - pomniejszych, które bym w sumie zniosła gdyby wózek był wygodny dla dziecka, a nie jest, z niewiadomych powodów.

Gość kumkumka kumka
ja mam chicco trio i jestem 100 % zadowolona, wszystkim moge polecic i wszystkich zachecam do zakupu, jest tak praktyczny i wielofunkcyjny ze lepszego chyba nie ma na rynku :P

Gość snxjasn
kumkumka kumka -----> masz chicco trio for me ?? czy to prawda co piszą o braku amortyzacji?

espiro jet - niewygórowana cena, dość dużo "dodatków' ( w zestawie: wózek+folia+okrycie, rozkładany do leżenia, regulacja podnóżka, odpinana budka, dodatkowa folia i powiększanie budki, kieszenie, regulacja wysokości rączek - 3 stopniowa, barierka), funkcjonalny, przy ciężkim dziecku i wertepach nie odpadły nam jeszcze kółka (w przeciwieństwie do graco), lekki, dobrze i szybko się składa, wykonany z fajnego materiału - wystarczy przetrzeć, nie trzeba od razu ściągać i prać wszystkiego. To jest nasz trzeci wózek - i najlepszy :) http://www.allegro.pl/item374847891__jet_01_espiro_baby_dreams_design_parasolka_w_24h.html Ja zapłaciłam za swój nieco mniej - 300zł

Ladybird, widuje te wozki na ulicy i wydaja mi sie troche ciasne dla malucha. Ja mam rowniez BD ale travel. mam zastrzezenie-nie da sie tym jeździc po piasku;) a poza tym daje rade, choc pewnie najmodniejszy nie jest bo niczym niezwyklym sie nie wyroznia. jeżdzimy nim od prawie 1,5 roku (duzo i po wertepach) i narazie jest jak nówka;)

Gość e-e-e
-ladybird- ...> a ten wózek ma wkładkę dla najmłodszych (tak w tym llinku jest napisane), też ją masz? Od jakiego wieku dziecka można w tym wózku wozić?

Gość aaaaaaaqwertyuiop
a co myślicie o coneco solar???

ja jestem w 100% zadowolona Emmaljunga smart 3 w 1 Duza wygodna gondola wiec mala jezdzila do 8 miesiaca Spacerowka tez duza, szeroka, rozklada sie prawie na plasko (4 pozycje ma w ogole), do tego adaptor i fotelik wiec tez sie przydaje jak maluch zasnie w drodze - nie trzeba budzic:) Duze pompowane kola, super amortyzacja, sprawdza sie i w miescie i w terenie Jedyny minus jaki widze to ciezar ale nie mam schodow wiec mi to nie przeszkadza a wiekszosc sklepow ma windy. Jedynie do metra sie nie nadaje - ale wtedy bierzemy nosidelko lub wozek-parasolke. ta co mam tez polecam- Jane Energy - lekka, wygodna, kladzie sie na plasko, ma wysielane miejsce na glowke bo teoretycznie jest od urodzenia (my uzywamy jej sporadycznie i tak gdzies od 4 miesiaca:)

Gość upppupupuppp

Peg-perego Pliko P3 Byłam zadowolona i z gondoli i z nosidełka (fotelika samochodowego),ale najbardziej ze spacerówki. Jest lekka,łatwo się składa jedną ręką,zajmuje mało miejsca,świetnie się prowadzi,skrętne przednie koła z możliwościa blokady na prosto,pasy,duży kosz na zakupy(no może trochę za nisko),rozkłada się na prosto(przełożyłam dziecko do spacerówki jak miało niecałe 5 miesiecy),regulowane rączki,budkę można przełożyć na 2 stronę.Jak dziecko siedzi,można budką zakryc cały wózek osłaniając od wiatru,poza tym na z tyłu suwać,który można latem rozsunąć,żeby było dziecku chłodniej

A tu wszystko to o czym nie napisałam.Naprwdę wykonane z pomyslunkiem. Wózki typu parasolka wykonane z niezwykłą starannością i smakiem spełniają wymagania najbardziej wymagających klientów. Wózki typu parasolka, wykonane na bardzo lekkiej aluminiowej konstrukcji. Rączki wózka z regulacją wysokości oraz uchwyty do zawieszenia torby + uchwyt na butelkę lub kubeczek. Budka duża obszerna, impregnowana, odpinana na suwak spełnia również funkcję parasoli przeciwsłonecznej posiada suwak do dopięcia folii przeciwdeszczowej - jest w komplecie a także odkrywaną siateczkę przez która można obserwować dziecko. Duży odpinany do prania kosz na zakupy. Każdy wózek posiada ciepły impregnowany śpiworek podszyty polarkiem - śpiwór przypinany do regulowanego podnóżka za pomocą suwaka. Siedzisko z regulacją konta nachylenia do poz. leżącej, pięciopunktowymi pasami bezpieczeństwa. Pałąk z funkcją odpinania z obydwu stron lub całkowitego demontażu tzw. miękka (nie ma koniecznoći zdejmowania pałąka podczas składania wózka). Kółka amortyzowane podwójne (przednie i tylnie), przednie z możliwością blokady, tylnie z niezależnymi hamulcami. Wózek składany w tzw. parasolkę posiada rączkę do ciagnięcia na kółkach lub noszenia. Wózek przystosowany do zamocowania fotelika samochodowego Peg Perego Primo Viaggio oraz gondoli Navetta. Tapicerka zdejmowana do prania w temperaturze 30 st. Podest do przewożenia starszego dziecka.

madziunka27, niemogę znaleźć żadnego zdjęcia tego wózka z tym podestem dla starszego dziecka, masz może jakiegoś linka? Właśnie taki by m się przydał, jak dzidzia się urodzi córcia będzie miała rok i 10 miesięcy, więc taki podest pewnie będzie niezastąpiony :)

Gość mama aluni
ja mam maxi cosi 3w1 i jestem niesamowicie zadowolona!!

Gość alohalo
Dziewczyny o co chodzi z tymi wózkami teraz? Ja, 20 la temu wprawdze, kupiłam wózek no name, najtańszy jaki znalazłam. Był lekki, wnosiłam go na 2 piętro razem z dzieckiem, a sama ważyłam jakieś 45 kg. Po co wam te kobyły. Ja nie rozumiem.

Gość triosp
witam ja tak w ogóle to podziwiam kobiety w wieku mojej mamy i teściowej moja mama miała trzy córki do 5lat i gospodarkę na głowie bo mój ojciec pracował babci żadnej nie było i dała rade teściowa 3 latka i bliżniaki i też dała rade sama a ja nie potrafię sobie poradzić z dwójka w ogóle dziewczyny tych czasów nie przetrwały by kiedyś Szukam wózka bo mam dwa kilometry do wioski do sklepu a gdy zrobi się cieplej chciała bym chodzić z dziećmi na spacerek do sklepu a mój synek trzy w kwietniu w jedną stronę da rade na pieszo ale w drugą już nie co prawda mam samochód ale wolała bym żeby dzieci były na świeżym powietrzu zresztą mi też się przyda spalić kilka kalori i zejść rozmiar w dół mam już 80kg po drugiej ciąży