Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Phenylethylamine

Mój Mąż to bohater...

Polecane posty

Niedługo rodzę. Przez 37tyg.ciąży kochaliśmy się tylko 10 razy. Najpierw miałam nieznośne dolegliwości ciążowe, a potem lek.założył mi pessar na podtrzymanie ciąży.

Gość frape
NO A NIBY DLACZEGO JEST TYM BOHATEREM?

Gość no wlasnie123
bo nie pojmuje tez

Gość a my ...
przez 28 tygodni tylko dwa razy co nie czyni z niego bohatera

Gość frape
bzdura...zależy jaki facet ma temperament...ja z moim mężem mamy bardzo mały temperament i nawet raz na miesiąc nam wystarcza

Gość no wlasnie123
bzdurny temat..:o

Gość frape
jak się kocha to się wszystko zniesie

kurde to moj maz powinien order dostac bo przez cala ciaze kochalismy sie moze 3 razy.Tyle ze autorko sa inne sposoby zadawalajace mezczyzne ale do tego trzeba dorosnac...:p

a czemu tylko maz? Ty przeciez tez nie masz seksu? zreszta ja bym tego bohaterstwem nie nazwala, cos takiego w malzenstwie to normalnosc a nie bohaterstwo

guzik prawda - moj sam nie chce sie kochac bo boi sie ze moge znow poronic i wcale nie jest bohaterem tylko kochajacym troskliwym mezem!!!

no widocznie autorka ma w domu samca egoiste ktory mysli tylko o swoich jajach wiec mozna jej tylko wspolczuc:(

Gość cxvx
"no widocznie autorka ma w domu samca egoiste ktory mysli tylko o swoich jajach wiec mozna jej tylko wspolczuc" no, a ona w dodatku jest z niego dumna :D:D:D

A ja już myślałam że kogo uratował z płomieni,że staruszce pomógł uratować torebkę z emeryturą :D

a on ciezarnej zony nie zdradzil...No to ma chlopak sukces zyciowy zaliczony:p Kurde a moze chociaz kiedys kotka z drzewa sciagnal??;)

Gość ale bohater niech
szlag trafi....Pewnie wqalił konia trzy razy na dzień a ty masz go za bohatera...hahahahahah

ale bohater niech - nie no to normalne \"lepsza raczka niz rzeżączka\"...;) Moj maz to bohater...Nie dosc ze ma ciezka prace przychodzi do domu zmeczony to 3 razy w nocy wstaje do synka jeszcze go bierze do drugiego pokoju by nakarmic zeby mnie nie budzic i sexu mu sie chce a ja nie pracuje poki co zawodowo!:pPodziwiam go i zastanawiam sie skad on ma w sobie tyle sily??? Droga autorko jak twoj maz tak ci bedzie pomagal po porodzie to uznam go za bohatera;)

Gość desperaaaaaaaa
Mój w taki razie MEGA BOHATER........:).....ostatni stosunek miałam jakies 8 miesiecy temu:) za miesiac rodze....

Gość desperaaaaaaaa
nie pamietam juz jak wyglada jego wacek:D

Gość chciałbym wiedzieć
bez podnietki... pewnie chodził na dziwki

Gość a co to za roznica
troche to naiwne. znam malzenstwo, zona jest w ciazy, niedlugo rozwiazanie. maz kiedy jest z nia to kochajacy czuly facet, ktory sprawia, ze ona czuje sie ksiezniczka. praca w trybie zmianowym itd, nie dawno przyznal mi sie, ze zdradzil zone i to nie raz podczas trwania ciazy, a ona o niczym nie ma zielonego pojecia/ wiem, ze nie ma bo z nia rozmawiam/. mowi, ze facet ma takie potrzeby i tyle, a zona w ciazy ma mniejszy temperament. na codzien to swietne malzenstwo, ale on utrzymuje, ze jest mu to poprostu potrzebne, ona nigdy sie o tym nie dowie. choc wiem, ze jak raz zaczal zdradzac to pewnie nie przestanie. ale taka wlasnie macie wiedze na temat waszych bohaterow.

Gość fajna fociaa
haaa na boku kombinował,,,maz sie czym chwalic

Gość a co to za roznica
dodam, ze w srodowisku, w ktorym pracuje jest to na porzadku dziennym..