Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bettyliadaaa

nienawidze zapachu spermy, to niszczy moje zycie erotyczne

Polecane posty

Gość bettyliadaaa

czy ktos tak ma? pewnie nie. wczesniej chyba miala inny zapach bo robilam chlopakowi loda itp i nic, a teraz jak ma wytrys to ja czuje zaraz ten okropny zapach i tak mnie to drazni i zniecheca ze nie moge sie zmusic do zadnych pieszczot, i nie wiem jak to zmienic. nie moge mu powiedziec w czym problem, a n widzi ze cos jest nie tak .

Gość smętna ZYZIA
Mam to samo i to od lat. Brzydzę się tego i nic na to nie poradzę. Loda NIGDY bym nie zrobiła, bo bym się porzygała.

Gość ciocia Kazia
Klamerka bieliźniana na nos i hajda.

Gość wiolka030030
też mam taki problem niestety:o

Gość hmmmm.........................
ale caly czas jestes z tym samym partnerem? bo ja mialam taki problem z moim bylym, bylismy razem 5 lat, sex byl fajny, urozmaicony naprawde extra ale zapach i nawet smak tego plynu przed byl dla mnie niezafantastyczny, musialam sie zmuszac......teraz mam innego partnera i jest zupelnie inaczej. zapach jest inny i smak rowniez inny, nie wiem czym jest to uwaronkowane....

Ciężko powiedzieć ..może diete zmienił :/ .... sporo zależy od smaku i zapachu to co on na codzień jada ... zobacz jaką ma dietę może coś zaradzimy ;]

Gość bettyliadaaa
z rok temu jakos musiala byc bezzapachowa bo nie czułam nic, a teraz szok,strasznie bym chciala zby mi to nie przeszkadzalo,ale to jest silniejsze ode mnie, szkoda mi mojego mezczyzny ale nie moge mu powiedziec ze nie moge zapachu jego spermy zniesc. Wy jak to znosicie? powiedziałyscie im o tym?

Gość racja racja racja
łooo jeju ja k ja sobie przypomne jak byłemu loda robiłam to mi się żygać chce!!!!!!!!!!! kilka razy przez przypadek jego sperma znalazła mi się w ustach to myślałam że się pożygam!!! bleeeeeeeee taka gorzka była i tak ohydna że teraz jak to pisze to mi niedobrze... szybko ją wyplułam w pościel :-/

Gość bettyliadaaa
to moze powiedzcie co poprawia smak a moze i przy okazji zapach spermy?

Poprawiają t głównie owowce ... ananas to podstawowy substytud na Twój problem. No i musiałby odstawić ostre przyprawy, ostre jedzeni no i piwo ;p

Gość bettyliadaaa
mam z tym powazny problem, nawet jak wytrysk ma gdy robie mu ręką, a głowe mam przy jego głowie to zaraz po wytrysku wszedzie czuje ten zapach, az staram sie nie oddychac.. juz myslalam ze jestem nienormalna ale widze ze nie tylko ja mam ten problem. moze któras sobie z nim poradzila

Gość bettyliadaaa
w sumie faktycznie, teraz jak jest ciepło pije wiecej piwa... moze cos w tym jest, tylko nie wiem czy skoro np. ananas poprawia smak to czy tez poprawi zapach spermy, ale na pewno spróbuje

Uwierz że poprawi ... ale piwo musi zniknać ..chociarz na pewien okres ..niech też nie je ostrych rzeczy ... powiem szczerze że moja dziewczyna też nie chciała mi tam nic robić .. bo smak ją odrzucał .. ale jak przeszedłem na dietę ananasową .do tego odstawiłem i piwo i ostre jedzonko .... to i cera mi się poprawiłą ..i często na dzień dobry moja kocica ustami skacze mi do ..no wiadomo ;p ...

Gość racjaaaaaaaaaaaaa
moj eks na prawde duzo pil alkoholu, szczegolnie piwa i jego sperma byla ble.. sam zapach odrzucal o robieniu loda nie bylo mowy bo mnie tak odrzucalo.. a obecnemu robie z przyjemnoscia. Takze duzo zalezy od diety faceta :)

Gość karmelka i ekce
Co za pomysł, że "każda robi loda swojemu facetowi" ?Bzdura! ja też nie robię, nie robiłam i nie zamierzam, i ani ze mnie moherowy beret, ani lesba. Nie lubię tego i już.

Gość bettyliadaaa
seniorrre a tak z ciekawosci to jak czesto jesz te ananasy? dzieki za info , od jutra zajme se tym jego jedzeniem :) co do tych co każą mi łykac , to wcale nie jest zabawne, jak bym zwymiotowala czy wyplula wszystko na niego to jak by sie czuł?

Gość kostkarubika
Ze sperma jest jak z moczem, zapach i smak zalezy od naszej diety. Jak Twoj facet chce, abys robila mu loda, to niech zacznie sie inaczej odzywiac.

Gość taka jedna ona
przede wszystkim owoce cytrusowe - mandarynki, pomarańcze i tak jak ktoś wcześniej pisał - ananas. A Twój facet pali? Bo jeśli tak, to to też powoduje, że sperma jest gorzka...

Gość nie takie straszne
wezcie jej takich rad nie dawajcie, niech zmieni diete chlopakowi i dopiero wtedy probuje, mi tez robilo sie niedobrze od zapachu i kolezanka mi polecila zeby polknac i naprawde zwymiotowalam, wiec nie gadajcie bzdur, wam smakuje to nie jest problem, ale jak od samego zapachu robi sie slabo to co o polykaniu gadacie

Gość bettyliadaaa
kostkarubika, ok, to podaj jakis jadłospis,inaczej czyli jak? skoro wiesz to napisz cos wiecej o tej diecie, wiem s=ananasy ale samymi anasami ni e moze sie zywic.

Gość kostkarubika
Niech odstawi slodycze, fastfoody, miecho,mniej soli, ostrych przypraw, duzo owocow, wody, sokow warzywnych no i oczywiscie 3 platry ananasa dziennie, a zapach spermy nie bedzie tak nieprzyjemny.

Gość bettyliadaaa
nie pali. ale od jutra na pewno zacznie jesc wiecej owoców.

Gość nie takie straszne
mniej jajek tez

Od kiedy ? Ja już 1.5 roku sobie ananasiki podjadam .. powiem Ci że jeżeli naprawdę alkochol odłoży ..to nawet jeżeli ananasa do ust nei weżmie ..to i tak będize miał o niebo lepszą sperme ... Ja nie piję ( no zdarzają się imprezy dosyć spore gdzie sobie coś łyknę ) ... dziewcyzna nei toleruje alkocholu ... w dodatku mam zbyt odpowiedizalną prace żeby pić ....dlatego też zamiat na piwo wydaję głównie na soki pomidorowe ..i ananas w puszce ..altem normalny ;] to powiem Ci ..ze słów mojej lubej ..że sperme mam ponoć słodką ;p ... a ananasa 1 puszkę w tygodniu zjadam ;] .... plasterek dziennei mi wystarcza ;] ..chociarz polecałbym na początku ze 2 - 3 plasterki ;]

Gość kostkarubika
Duze znaczenie maja tez przyjmowane plyny. Jak facet pije slodkie napije, alkohol i kawe, to sperma i mocz beda po prostu smierdziec. Najlepiej pic wode, wode z cytryna i zielona herbatke. Ogolnie chodzi o to, aby nie zatruwac nadmiernie organizmu. Im wiecej toksyn w organizmie, tym wiekszy smrod.