Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bettyliadaaa

nienawidze zapachu spermy, to niszczy moje zycie erotyczne

Polecane posty

Gość kostkarubika
Co do ananasow, to mozna je kupic w miare tanio w Kauflandzie. Do tego sa po prostu dobre i zdrowe, takze same korzysci;)

Z tymi toksynami to prawda .... im więcej śmieci w siebei wlewasz ..tym potem gorsze z siebie wydalasz ;p ... dlatego Twój luby jest do gryntownego przerobienia ... ;] ... Na szczęście masz odpowiednią argumentacje .... jeżeli chce ..abym u tam dobrze robiłą ..to neisttey ..musi przejść na odpowiedni sposób żywienia ;] ... No i pamiętaj jedno ..zawsze "wycuzjesz" kiedy odszedł od swojej diety ;] ..wkońcu smak i zapach się zmieni ;p

Gość kostkarubika
Jak bedziecie chcialy sprawdzic czy facet faktycznie jest na diecie, wiecie juz co zrobic:D

bcv ..skończ z tymi linkami .... to że odkryłeś co to jest przeglądarka i pokazujesz to wszystko, nie znacyz że innie nie wiedza jak się tym posługiwać .... zresztą istnieją lepsze stronki ..i to nie tylko tematycznie ;]

Gość kicia edzia
...a najlepiej to wymień faceta na lesbijkę-wegankę o skłonnościach nimfomańskich :)

Gość bettyliadaaa
heh, dzieki. na pewno bedzie chciał zastosowac ta diete, choc stopniowo.. bo to byłza duzy szok, chodzi szczególnie o picie kawy, bez kawy rano tak go boli głowa ze szok.. ale jakos spróbujemy cos zmienic

Gość a ja wiem jak
daj facetowi zjesc ananasa(moze byc z puszki) sperma bedzie slodziutka:) zapach tez powinien byc lepszy

Gość bettyliadaaaaa
mam nadzieje ze ten ananas podziala faktycznie tez na zapach.

Gość nawet bez ananasów
Z tą dietą to najprawdziwsza prawda. Im zdrowsza dieta tym lepszy smak spermy. Mój mąż nawet rzadko jada ananasa, ale sporo warzyw i owoców, żadnych tłustych i smażonych mięs i pomimo że pali i piwko wypije to jego sperma nie ma żadnego zapachu i jest słodkawa.

Gość ale jaja..................
Smacznego kretynki !!!!!!!Jesteście durne i puste!!!!!! Radziłbym jeszcze dla uatrakcyjnienia akcji ,pójść do dentysty i usunąć przeszkadzające zęby. Będą was wtedy wasi faceci kochać jeszcze bardziej .

Gość gryta
moze dieta Twojego facet jest nieodpowiednia bo to wplywa na smak i zapach spermy pogadaj z nim jak pali i pije alkohol to moze wlasnie to wpywa na zmiany jego nasienia jesli jestescie blisko to powinien zrozumiec i zainteresowac sie tamatem bo niefajnie jesli tylko dba o to zeby mu bylo dobrze i nieobchodzi go ze masz odruchy wymitne pieszczac jego interes

Gość najlepszy jest
Na odruchy wymiotne sok z żuka !!!!!!!!!!

Gość taka owaka2008
wszystko bzdura. sperma smakuje i czuć ją tak samo jak pot człowieka. każdy jest inny. obojętnie co się zje. jeden z moich facetów miał tak okropny ostry pot, że po robocie musiał zaraz się kąpać. o zapachu spermy już nie wspomnę. posiłki jadł delikatne, mało kaloryczne bez używek. obecny rzadko się poci a jeżeli juz, to mnie ten zapach nie przeszkadza. sperma zawsze jest taka sama po różnych posiłkach. no może zapachy są trochę różne ale nie smrodliwe. to chyba tak jak nasze feremony są rózne.