Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e-mama

Tu narzekamy na wózki-niewypały.

Polecane posty

Nie lubię swojego Mikado Ox-Ford. Niby dość lekki, za to tak rozłożysty i niezgrabny, że aż się nóż w kieszeni otwiera. Poza tym kiedyś zdjęłam tapicerkę i zobaczyłam jaki szmelc jest pod spodem, co mnie zniechęciło jeszcze bardziej. No i w ogóle to jest niewygodny dla dziecka, wbrew pozorom. I nie da się go sprowadzić po schodach. I pasy ma obłędne, kto to słyszał dziecko do oparcia przytwierdzać. Czasem chciałabym żeby go ukradli, nie musiałabym mężowi tłumaczyć czemu tego już nie chcę. No, wygadałam się :) Ktoś jeszcze chce sobie ulżyć? ;)

To i ja,peg perego pramette(pisze o części dla noworodka),telepie tak,że dziecko skacze w wózku.Niby przystosowany dla noworodka.....nie polecam.Co do spacerówki nie moge sie doczepić.

delti puma - gondola ok, dziecko pojeździło w niej 6,5 miesiąca a mogłaby nawet dłużej ale spacerówka... najbardziej dobija brak skrętnych kół :O strasznie to niewygodne i utrudnia manewry (szczegónie gdzieś np w sklepie) no i dziecko jest cięższe więc tym bardziej, no i jeszcze amortyzatory czasem piszczały i trza było WD40 pryskać :O

Chicco enjoy trio :) a pomysł z kradzieżą jest mój :P

adbor ring max?? uwazam ze jako gleboki wozek rewelacja!!( u nas sie sprawdzil)ale jako spacerowka -za ciezki,za masywny

Hamulec jest trudny w obsłudze, oparcie często się blokuje, pasy farbują na czarno, żeby umieścić zakupy w koszu trzeba się nieźle nagimnastykować, jak się założy torbę (jest w zestawie) to obija się o nogi (kupiłam PRL-owską siatkę), budka głośno chodzi, kółka szaleją na podjazdach i strasznie się buntują i ogólnie jest mało stabilny. Jak coś sobie przypomnę dopiszę. Najbardziej mnie wkurza że rok temu dałam za niego 1600 zł a teraz kosztuje 1000 :o

MIAŁAM TROCHE TYCH WÓZKÓW BO UWAŻAM ZE TE WSZYSTKIE WÓZKI TO O TYŁEK ROZBIĆ:))) ADBOR RING MAX OGÓLNIE CIĘŻKI WRECZ BARDZO CIĘZKI.CZĘSC DLA NOWORODKA SPISYWAŁA SIE ALE SPACERÓWKA TANDETA JAK RĄCZKE PRZEMIENIŁAM NA DRUGA STRONE TO MIAŁĄM UCZUCIE ZE SIE ŁAMIE WOGÓLE DZIECKO LATAŁO W TEJ SPACERÓWCE. EVERFLOO TO JUŻ TOTALNY NIE WYPAŁ BUDA WOGÓLE SIE NIE TRZYMAŁA CIĄGLE SIE ODPINAŁA.WÓZEK OGÓLNIE FAJNIE SIE SPRAWOWAŁ.ALE JAK JUŻ RAZ WYPRAŁO SIE TAPICERKE TO WYGLĄDAŁ TAK JAKBY MIAŁ SIE JUŻ ROZLECIEĆ.WOGÓLE WÓZEK Z TAKIMI KÓŁKAMI NA ZIME SIE NIE NADAWAŁ.

GRACO MIRAGE JESZCZE CHYBA NAJLEPIEJ SIE SPRAWOWAŁ POZA TYMI KÓŁKAMI KTÓRE W TERENIE SIE NIE NADAWAŁY. BABY DESIGN BUNNY TO JUŻ NAJWIEKSZY NIEWYPAŁ Z TYCH WSZYSTKICH WÓZKÓW.OGÓLNIE NIE NADAJE SIE DO NICZEGO. HAUCK TRZYKOŁOWY NAJDŁUŻEJ GO POSIADAM I NAJBARDZIEJ JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONA.JEDYNA WADA TO BRAK OBROTOWEGO KÓŁKA Z PRZODU.

aaa zupełny brak amortyzacji - najważniejsza rzecz a zapomniałam