Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Futurum

tu?

Polecane posty

Gość Futurum

Może się znajdziesz wreszcie... Z wadami, z zaletami, nietchórzliwy, ten mój. ALbo chociaż na jedną noc się stwórz - dla mnie... Ja będę tylko tą tylko dla Ciebie.

Gość sonda lambada
chyba tu znalazłem sie. mam wady zalety,i jestem radosny otwarty,stawiam zawsze czoła kazdemu wyzwaniu. jak to sie mówi w środowisku medycznym "lekarze zaryzykowali pacjenta odratowali:) "

Gość Fututrum
Dlaczego tak późno. Dobrze, że jesteś :) zaraz się zaczernię, żeby mi Cię która nie ukradła :) albo nie wyprowadziła z tematu ;)

Gość Fututrum
Skoro jesteś... to proszę opowiedz mi jakąś historię - bardzo lubię rozgadanych gadulców do słuchania... No chyba, że Ty z tych milkliwych słuachwców... Miałeś mieć wady, więc nie będę mogła specjalnie protestować...;)

Ręce mi się trzęsą :/ coś źle imię mi się wpisało - może... może teraz się uda...

Gość Ty mnie
stworzyłaś jestem obłokiem można mnie kształcić z wadami lub bez

Jeżeli kształcić mogę - to chcę z wadami. Mam tylko małe marzenie, żeby lat miał jak najbliżej 30ki...

Może i durny, ale skuteczny :P znalazł się i moge już spać spokojnie

Gość Ty mnie
i tak też mam marzenie twoje spełnione

Gość sonda lambada
A Ty badź po prostu bądź taka jaka jestes.....i daj o sobie znac.niech poczuje ze jestes....

Gość sonda lambada
ja mam niecałe 30 i jestem gadułą...trzeba sie rozwijac i kształcic...

Gość Ty mnie
widzę że sonda się pokazał i jest wybór bo to gaduła

podgladywaczka melduje, ze swojego chlopa tez sobie wymarzyla, wysnila i jest :) prosilam o takiego z dokladnie tymi samymi wadami, co ja, zeby bylo fair ;) hahaha, jak ja go kocham :) :) :) ❤️

Gość Ty mnie
pingwinUla to szczęściara

Gość sonda lambada
sonda sie pokazuje.nie znasz dnia ani godziny:P

ups, był nocą... nic nie pisałam :) Podglądaczka, Ty mnie - witajcie ponownie :)

Gość sonada lambada
hmmm co ja lubie?dobre pytanie ale mało szczegółowe. na pewno lubie smak czereśni,oraz spokój,rozsądek i umiarkowanie. skrobnij cos do mnie na maila to dowiesz sie wiecej:)

Miało te pytanie takie właśnie być...:) Wolę tu pisać od czasu od czasu niż na @... Muszę Cię zmartwić nie jestem rozsądna, ani spokojna... czasami... Lubię żyć, więc od czasu do czasu łapczywie żyję. Jednak tu, dla Ciebie, mogę być spokojna. Chcę mieć na świecie swój ideał - wystarczy mi tylko tu. I taka sama zamierzam być dla Ciebie. Wchodzisz w taki układ?

Gość sonda lambada
Wiesz Futurum....Ja tez nie jestem az taki złoty ideał.ale tutaj moge byc idealny,złoty,subtelny i wogole najlepszy:)ideał???hmmm dobre pytanie.możę cos wiecej napisz na temat tego ideału...I dla mnie badz spokojna,opanowana i delikatna,zwiewna jak wiosenny wiatr muskajacy po polikach w słoneczny dzien...to wchodze w taki układ...miłego dnia:)

Gość Ty mnie
ideałów niema ale można prawie nim być ależ byłaby nuda na świecie gdyby same ideały chodziły po tej ziemi .Małe wady mogą być zaletami.Trochę szaleństwa od czasu do czasu by się przydało trzeba żyć tak jakby jutro miał zginąć świat.

Gość subtelnyromantyczka.pl
ideałów nie ma na swiecie ale ludzie tworza je w swoich myślach i zyja tym by cos takiego kiedys sie pojawiło.

Gość Ty mnie
Alfred Musset Ideałem mężczyzny jest kobieta, której nie może znaleźć.