Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatek_frezja

SZCZELINA ODBYTU

Polecane posty

Witam ! Dużo naczytałam się o chorobach odbytu a moje ostatnie dolegliwości skłaniają mnie do napisania tego wątku. Od zawsze miałam zaparcia - nawet jak byłam malutkim dzieckiem. Przez wiele lat nic mi się nie działo, ale od jakiegos miesiąca po defekacji zaczęłam odczuwać pieczenie straszne, a od mniej więcej 2 tygodni PODCZAS oddawania stolca strasznie boli mnie odbyt.. czuję jakby w pewnych miejscach odbyutu były jakies ranki czy cos.. nie potrafie tego nazwac, jakby ktos wbil mi tak gwozdzia (sorry za bezposredniosc) i ciagnal do dolu rozrywając skore.. a Pozniej juz po defekacji strasznie piecze przez jakies 20min- czasem mniej czasem tak ze wytrzymac nie moge.. Kał jest zawsze duzy i strasznie zbity.Wyprozniam sie raz na 3 - 4 dni (ale to tak od zawsze ) Czy to moze byc szczelina odbytu?? Strasznie boje sie pojsc do lekarza.. Nigdy nie mialam krwi w stolcu ale moje bole coraz bardziej sie nasilaja i nie wiem co zrobic juz.. A moze to hemoroidy ? ale one by krwawily i nie bolalo by tak .. Pomozcie:( zwariuje:(

Gość wybacz ale
o gównie mamy czytać|?

Gość wykalaczka
A jak sie odzywiasz? Ja w tamtym roku zaczelam sie odchudzac, jadlam malo warzyw i owocow i takze mnie tam bolalo. Zaczelam wiecej jesc, wiecej blonnika i problem sam minal.

odzywiam sie tak jak zawsze - czyli prawie nie pije , zadnych owocow i warzyw.. stolce mam strasznie zbite i czesto zaparcia. Ale to dziwne ze tyle lat bylo normalnie a teraz nagle bolec az tak zaczelo, jakbym jakies gwozdzie miala