Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pięćdziesieciolatka

dlaczego niektórych młodych meżczyzn pociągają starsze kobiety

Polecane posty

Gość kobieta starsza od
Nikt nie mówi,że róznicy nie widać;) Co do trwalosci,to zaczęło sie od romansu,a od szesciu lat jesteśmy małzeństwem,nigdy nie wiadomo co bedzie dalej;)

dla mnie to jakaś abstrakcja... Chirurgia plastyczna nie osiągnęła jeszcze takiego poziomu, by nawet z ogromnym nakładem finansowym, dało sie zrobić 50 latke sexowną w ogolnym tego słowa znaczeniu... Są osobniki lubiące zapewne kobiety w tym wieku... Są tez faceci lubiący 130 kg baby... Są i tacy, którzy lubią zwierzęta :P Ale to jakiś promil populacji i nie ma sensu robic z tego zasady.. młodsi faceci, faktycznie interesuja sie starszymi laskami, ale w przypadku gdy mowimy o zadbanej 30-35 latce..

Gość kobieta starsza od
komiczne ciekawe skad bierzesz te wszystkie madrosci? a te porównania to pomine milczeniem:-o,niektóre sa wyjatkowo niesmaczne.

Gość zmanierowana krytykantka
ej no. starsza od -zostaw komiczne w spokoju. to o kustoszu bylo smieszne. innych porownan nie stosowal.

Gość eeeech
co wy tam wiecie.... eeech.......myślcie co chcecie. :D

\" komiczne ciekawe skad bierzesz te wszystkie madrosci?\" z obszarów mózgu :P które u Ciebie są akurat nieaktywne

Gość pięćdziesieciolatka
komiczne, pisz tak dalej, może mi to potrzebne właśnie

Niektóre starsze są lepsze od młodych. Poza tym mocno doświadczone i wiedzą co robią. Oczywiście tylko mały procent ale naprawdę się dobrze trzymają :)

komiczne, pisz tak dalej, może mi to potrzebne właśnie ktos wreszcie zrozumial o co chodzi komiczne ! komiczne - czy nie jestes w szoku? nota bene - postanowilam rywalizowac z toba jesli chodzi o liczbe wrogow na kafe. mam ich juz tylu, ze warto zaczac robic z tego atut.dzis po 9 dniach ktos wyciagnal topik tylko po to by dac upust swej agresji. miales tak? cytat: pusta jestes i tyle nic nie rozumiesz a tłumaczenia takiej osobie jak ty nic nie pomogą :D:D:D to prawda- nie pomoga!

Gość żałosne ja zwykle
do wyjątkowo komicznej krytykantki i krytycznego komicznego

tez bym tobie cos zadedykowala ale nic o tobie nie wiem :)

Jednym słowem, to całkiem spore stado młodszych facetów biegających za mną to sami nekrofile? kotka. trudno odniesc mi sie do ciebie, poniewaz nie wiem ile masz lat. przede wszystkim - wyrazalam ten sad wielokrotnie. nie uwazam zeby zwiazek w ktorym jest 20 lat roznicy byl czyms dziwnym, niezaleznie, w ktora strone ta roznica. natomiast jezeli facet okolo30stki ma sklonnosci do kobiet okolo 50tki i DLATEGO zwiaze sie z jedna z tej grupy to obie strony sa w innym zwiazku choc sa razem. kobieta mysli, ze jest atrakcyjna POMIMO 50 lat. cale zycie byla mlodsza wiec wydaje jej sie, ze moze jeszcze troche pociagnac na tej zasadzie. facet natomiast jest z nia ZE WZGLEDU na jej wiek. czyli widac golym okiem, ze obraz tej kobiety jest rozny u niej samej i uniego. i oczywiscie ze taka sklonnosc ma charakter seksualny. nie jest to zboczenie jak sugerujesz uzywajac slowa "nekrofilia" ale mysle, ze jest to jakis rodzaj zaburzenia jesli mlody facet nie ma zdolnosci do wchodzenia w zwiazki seksualne z rownolatkami. inna sprawa, ze nie wierze zeby za 50latkami ganialy stada mlodych facetow. to, ze ci faceci przebywaja w otoczeniu tych kobiet i odnosza sie do nich JAK do kobiet nie znaczy ze w relacji jest podtekst seksualny.

Gość pięćdziesieciolatka
Tak, ja też to widzę jako jakiś rodzaj zaburzenia. Facet pomimo 30 lat nie ma żony ani dzieci. Mi też raczej trudno było uwierzyć, że poleciał na wygląd, chociaż wyglądam nieźle, jak na swój wiek oczywiście. Dzięki krytykantko :-)

piecdziesieciolatka. jesli facet byl wczesniej w innych zwiazkach i nie wyglada ci na to, ze twoj wiek spelnia u niego jakas role psychologiczna, to nie przejmuj sie zanadto. oczywiscie, ze nie przezyjecie juz zycia i poszczegolnych jego etapow razem jak para rownolatkow. i to moze zadecydowac, ze te osobe, ktora wyobraza sobie jakos swoje zycie jako prosta linie ten zwiazek przerosnie na kazdym etapie. ale - niech twoje obawy beda efektem tej relacji a nie faktu, ze spolecznie takie zwiazki nie sa akceptowane. pieprzyc spoleczenstwo.

zmanierowana - miałem tak i to nie po 9 dniach :D staraj sie kobieto dalej :P Nefa - co innego stwierdzic, ze kobieta po 40 moze byc podrywana przez znacznie młodszego faceta, bo jest to mozliwe, zwlaszcza jesli nie stala sie jeszcze starą jędzą a co innego utrzymywac, jak to niektore kobiety 45+ maja w zwyczaju, że dosłownie sie od takich facetow nie mogą opędzic i dosłownie na światłach sie zatrzymuja zeby je przechodzące przez przejscie dla pieszych popodrywac.. Zazwyczaj wynika to z checi podbudowania sie i po prostu odbierania kazdej uwago \"z podtekstem\" jako totalnego rwania... Ps nie odnos tej wypowiedzi do siebie :)

Gość ona 50--do piećdzisięciolatki
jest to temat,który również mnie interesuje,jestem przed pięćdziesiątka,w takiej samej sytuacji jak Ty,nie rozumiem tego,mysle ,że jest to efektem jakiegoś zaburzenia,bo trudno uwierzyć w to,że pprzystojnemu ,inteligentnemu 30-latkowi,podoba się 50-letnia kobieta,facet mógłby mieć młodsza kobiete,gdyby tylko chciał,Pewnie,że sa gusta i guściki,ale to nie jest normalne,chociaż sama tkwie w tym po uszy,to jednak tego nie rozumiem.

Gość psycholog42
Nie rozumiem po co starsze kobiety wiaza sie z mlodymi facetami. Prawdopodobnie on szuka mamy, ktora bedzie prala mu galoty, gotowala a on w zamian bedzie dawal jej seks. Ona jednak nigdy nie bedzie miala do niego szacunku a on po pewnym czasie zacznie ogladac sie za mlodszymi bo bedzie chcial miec dzieci i normalna rodzine. Mlodych mezczyzn pociaga ich dojrzalos i poza tym nic nie bedzie ich laczyc. Ze starej kury dobry rosol ale miesa nie da juz pogryzc. Ta moda umrze smiercia naturalna jak wszystkie nowe eksperymenty.

Gość psycholog42
To sa zwiazki bez przeszlosci i bez przyszlosci. Ci mlodzi mezczyzni zostawia was szacowne panie jak tylko znajda mlodsza, ktora sie nimi zaintersuje. Mezczyzni to lowcy i latwe zdobycze szybka ich nudza. Dopoki wygladcie jescze dosc atrakcyjnie to macie szanse, ale pamietajcie ze czas dziala tylko na wasza niekorzysc. Oni zrozumieja ze marnuja sobie zycie pozostajac w zwiazku ze starsza kobieta. 10 lat to nie tragedia ale 20 to juz nic tylko przesada i nie bedzie to napewno zwiazek trwaly. Czy szacowne panie zastanawiaja sie jak trudno bedzie wam przezyc rozstanie a jak mowilem to tylko kwestia czasu. Dla nich bedzie to latwe, maja jeszcze duzo przed soba, ale wy niestety nie macie zbyt wiele czasu i skazujecie sie na starosc w samotnosci. Ta moda umrze smiercia naturalna jak wszystki tego typu nowosci. Starsza kobieta nigdy nie bedzie miala szacunku do mlodszego mezczyzny a mlody mezczyzna nigdy bedzie nia w pelni usatysfakcjonowany....to prawda dawno juz potwierdzona przez wiele bedan naukowych. Mimo tego zycze wam wszystkim powodzenia...bo tak naprawde liczy sie milosc a jej jeszcze nikt nie potrafil sie oprzec, bo jest silniejsza nawet od smierci.

Gość aha i achh
jeszcze mi do 50tki troche brakuje, ale jak to czytam, to moze szkoda :D P.S. Nie dociskam klawiszy bo winko piję dobre :D

Gość tyujsheg
bo wczuwają siw w babe jak w mamunię :D

Gość Cherry D.
Pięćdziesięciolatka-kochana nad czym tu dumać- widocznie jesteś dla niego bardzo atrakcyjna i to właśnie Ty go pociągasz. Mógłby wyrwać młodszą, ale nie chce, bo woli Ciebie. Nic tylko się cieszyć, że w tym wieku jesteś nadal atrakcyjna i to nawet dla dużo młodszych mężczyzn :) Ja mam 25 lat i bardzo mnie pociągają starsi mężczyźni - tacy po czterdziestce. Wydają mi się atrakcyjni, ale nie jest to u mnie fascynacja jako zasada - młodsi też mają szansę wpaść mi w oko ;) Nie ma co rozpatrywać tego w kategorii zboczenia tylko raczej pewnych preferencji, który każdy z nas posiada - jeden woli blondynki, inny brunetki,jeden szczupłe inny grubsze, jeden ugania się za młódkami inny woli dojrzałe piękno :)

Gość jak to możlwe ....

Gość macike
Myślę, że nie ma w tym nic dziwnego, że młodsi faceci fascynują się dojrzałymi kobietami. Sam jestem tego typu chłopakiem :) dojrzałe kobiety są niesamowicie seksowne, wiedzą czego chcą. Kochać się z taką to moje marzenie. Niesamowita przygoda. Wszystko zależy od upodobań. Wiek to nie granica, jak to się mówi. Pozdrawiam

Gość teska44
ja 45+ on 36

moja sąsiadka 56 lat i kochaś 34..pozostawiam ten układ bez komentarza