Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pięćdziesieciolatka

dlaczego niektórych młodych meżczyzn pociągają starsze kobiety

Polecane posty

Gość a ja olałam
gościa 6 lat mlodszego. ja 31 on 25 :) Teraz mi trochę szkoda jak was czytam.

Gość macike1
Szkoda, że olałaś :) twoja strata. Drogie Panie, mówię Wam młody kochanek to super sprawa! Zależy od upodobań, ale możecie doznać niesamowitych rozkoszy.

macike1 idź po skierowanie do jakiegoś dobrego psychiatry

Gość a ja olałam
Nio na pewno ale jakoś się bałam opinii wszystkich i dałams obie spokój. Ale jakieś 2 tygodnie temu dostalam od niego smsa, że mnie kocha. Ale sie nie odezwałam wcale

Gość mkjgkh
dobry kochanek nie ma nic wspólnego z wiekiem !! dowodem są na to liczne posty na kafeteri , a raczej tematy . Wiele jest takich gdzie to mezczyzni młodzi nie chcą sexu z swoimi zonami .

Gość teska44
Do psycholog42: jesteś idiotą a jesli jestes psychologiem to kazdy jest głupkiem i durniem z tymi głupawymi wypowiedziami

Gość macike1
Nie no sory, po prostu mówię to co myślę. To czy się ze mną zgadzasz, to Twoja sprawa. Nie widzę potrzeby umawiania się do psychiatry tylko dlatego, że wyrażam swoją opinię, która według mnie jest prawdą. Pozdrawiam :)

Wyjdę na zazdrosną zdzirę, ale wkurzają mnie laski, które podstawiają się do chłopaka, z którym się spotykam. Laski z przedziału 30-40 lat, a my mamy po 21. Wciskają mu na siłę swój numer telefonu. On to traktuje jak trofeum chyba.

Gość gość
Witam, piszę pracę mgr na temat kobiet, które spotykają się z młodszymi mężczyznami, lub są w takim związku. Gdyby któraś z Pań zechciałaby odpowiedzieć na parę moich pytań, proszę się zgłosić na iza.wywiad@gmail.com Pozdrawiam

Gość michał łódź
witam ja od najmłodszych lat fascynowałem się Paniami z przedziału wiekowego 50-65 oczywiście zadbanymi i kobiecymi. kochałem się w nauczycielkach , kucharkach ze szkoły Paniach woźnych, potem patrzyłem w oczy profesorek i koleżanek z Pracy Pań księgowych i szefowych, odkąd pamiętam kobieta dojrzała elegancka świadoma swojej wartości i swoich potrzeb była dla mnie najbardziej atrakcyjna. oczywiście twardo stoję na ziemi i wiem że związek 38 i 50 czy 60 jest niemożliwy w standardowym wykonaniu ale i tak chętnie zostałbym zabaweczką ,maskotką dojrzałej Pani zapraszam chętną Panią do kontaktu jestem do wzięcia ;) ja 38 lat 194/110/140w klatce piersiowej szatyn miły uprzejmy oddany łódź i okolice. napisz mich30al@gmail.com całuje dłonie m

Gość gośćzz
Ja mam młodszego mężczyznę o 20 lat , jesteśmy już 3 lata od roku mieszkamy razem. Ma mamę ,mieszka blisko nas i akceptuje nasz związek. Dlaczego ja a nie młodsza ? Podobam się jemu i czuje się ze mną dobrze , widzi moje zmarszczki i jakoś nie przeszkadzają jemu. Czy to miłość ? Myślę ,ze tak choć na początku sama w to nie wierzyłam.

Gość gość
Może to zabrzmi niejasno, ale mnie pociągają fizycznie. Myślę o kobietach w przedziale 35-45. Są po prostu seksowne. Ciało jest inne, wg mnie lepsze. Skóra, cera. Zapach. Wiem co piszę bo mam kochankę w wieku 40 lat. Mógłbym mieć rówieśniczkę 25, ale wolę chodzić do niej.

Gość gość
Ja tez mialem kchanke ktora byla starsza o 28 lat. Byla odwazna, otwarta na wszelkie igraszki, pieszczyla fiutka i nie trzeba bylo zabezpieczenia.

Gość mich30al
witam ja od najmłodszych lat fascynowałem się Paniami z przedziału wiekowego 50-65 oczywiście zadbanymi i kobiecymi. kochałem się w nauczycielkach , kucharkach ze szkoły Paniach woźnych, potem patrzyłem w oczy profesorek i koleżanek z Pracy Pań księgowych i szefowych, odkąd pamiętam kobieta dojrzała elegancka świadoma swojej wartości i swoich potrzeb była dla mnie najbardziej atrakcyjna. oczywiście twardo stoję na ziemi i wiem że związek 38 i 50 czy 60 jest niemożliwy w standardowym wykonaniu ale i tak chętnie zostałbym zabaweczką ,maskotką dojrzałej Pani zapraszam chętną Panią do kontaktu jestem do wzięcia oczko.gif ja 38 lat 194/110/140w klatce piersiowej szatyn miły uprzejmy oddany łódź i okolice. napisz mich30al@gmail.com całuje dłonie m