Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanikowy

Jaki stanik

Polecane posty

Gość stanikowy

Jaki stanik kupic dziewczynie? Chcialbym aby to byl taki zbierający i uwypaklający biust. Rozmiar stanika to 80B. Tylko chodzi mi o to, że te Jej piersi się zawsze jakoś tak dziwnie rozchodzą na boki. A ja chcialbym osiągnąc efekt taki aby one były tak ładnie zebrane i podniesione do bluzki z dekoltem. Dziewczyny na pewno wiedzą o co chodzi. Więc jakich dziewczyny używacie? W tych rozmiarach? Podajcie linka, albo jakąś radę.

Gość ejbisi
Nie kupuje sie stanika dziewczynie, bo ona musi go przymierzyc. Może nosi zły rozmiar, moze zamiast 80B powinna miec 75C? Potrzebne by były dokładne wymiary pod biustem i w biuscie.

A DUPA..niech kupi !!!! Przecież zna rozmiar, a nie bądzie wy wszyscy tacy zasadniczy :P Bedzie dla niej fajna i miła niespodzianka ;) A On może w sklepie panią poprosic ze to na prezent i jak by co ..wymieni na inny

Gość stanikowy
to ma byc raczej niespodzianka - kupuje przez sklep internetowy. Zawsze kupowalem 80B, i nigdy ten biust nie wygladał tak fajnie jaknym chcial.

Gość wiii
Kup stanik typu push up z usztywnianymi miseczkami i napewno będzie efekt taki jak chcesz :)

Zawsze kupowalem 80B, i nigdy ten biust nie wygladał tak fajnie jaknym chcial. Hmmmm...może jednak to zły rozmiar,poza tym staniki różnych firm o tym samym rozmiarze napisanym na metce róznią się od siebie wielkością.....trzeba przymierzać!!!!

Gość Ja Cię bardzo przepraszam
80B? czyli dziewczyna ścisle i na wdechu pod biustem ma koło 90 cm? A w biuście luźno mierzone ma około 105 cm?

Gość wór po kartoflach
:o

Gość stanikowy
Pod biustem ma 79cm, a w biuscie chyba 103. Nie wiem, ale wszystkie staniki Ona zawsze kupowała B.

kup bardotkę typu push up :) bardotka to taki stanik zbierający piersi ku sobie, a push up oznacza że te piersi podnosi :)

Gość 80B to przecież zero biustu
tylko baaardzo grube i otłuszczone plecy może kup dziewczynie zamiast stanika karnet na siłownie, albo basen?