Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawaobawa

pytanie to pan które maja małe piersi...

Polecane posty

Gość ja mam 73/83
i jak obliczam kalkulatorem z tej strony bielizna mileny to wychodzi mi 70AA :(

Best Bra - jaka jest rozmiarówka w tej Milenie? ja mam 66/80-81 i nie wiem w co celować - 60D czy E? śliczny mają ten "pilotażowy" stanik w obw 60 :)

Gość aggieeee
ja mam pod biustem 69.5 w biuscie 83 jaki powinnam kupic rozmiar? zawsze nosilam 75 b ale nigdy nie byly wygodne za luzne i w sumie boiustu mi nie trzymaly, teraz juz wiem dlaczego :) ktora firma ma modele mniej zabudowane, wiesz takie dla 20sto latki ;)

dobra, pytanie jednak aktualne, bo z kalkulatora wychodzi 65B. wiem jak na mnie obw 65 wygląda - mogę się zapiąć na dwa razy :o prosze o pomoc.. :)

Gość kie ka
Ok ok a jesli moj biust wyglada mniej wiecej tak jak Kate na tym zdjeciu http://www.jaunted.com/files/3/kate_hudson_maui_surf.jpg nic sie nie odznacza i w ogole jestem plaska ,pod biustem mam 66cm w 78cm to gdzie mam kupic stanik o obwodzie 60?:/ W sklepach internetowych niby są ale na wszystkich zdjeciach(tych z forum) jednak ten biust widac zarowno z staniku powiedzmy 70A i w 60D ,nie wyobrazam sobie ze miekki stanik moglby mi pomoc bo on nie mialby co zebrac do kupy :D

Gość zachwycona
ja jestem zachwycona tym jak best_bra wspaniale doradza! czy mogłabym również poprosić o poradę? pod biustem mam 67, a jak się ścisnę tak prawie że na maxa wychodzi 65 w biuście 80 wyobrażacie sobie że nosiłam staniki z obwodem 80?! ale jak się rozciągnęły to już całkowita katastrofa. Bo z reguły te wypychane chińskie 70-tki są za małe w biuście. Teraz kupiłam sobie jeden biustonosz, nie push-up, który.. ujdzie, ale jak większość szczupłych dziewczyn nie mogę znaleźć tego idealnego. Zostaje Internet.. ale jaki rozmiar? Boję się, że okaże się na mnie niedobry. Best_bra, jeśli możesz, proszę podaj mi propozycje sklepów internetowych i odpowiednio rozmiarów, które powinnam zamówić w danym sklepie.

Gość = skjhsjsfdgd
Cześc dziewczyny =) ja Wam też coś powiem =) jestem z chłopakiem prawie 4 lata (mam niecałe 20) Piersi mam nieduze....bo niepełne 75 b...i do tego nierówne..jedna większa..druga mniejsza...i też kiedys myślałam...ze jak sie rozbiore to spale sie ze wstydu =)=) i tutaj coś zaskakującego...okazało się,,,,ze trafiłam na osobę...której to całkowicie nie przeszkadza =) Mój chłopak wciąż mówi...ze mam śliczne cycuszki =) =) więc się nie przejmuje ani tym,ze są małe...ani tym,ze są nierówne =) pozdrawiam =) ......a z drugiej strony... inne dziewczyny stały w kolejce po biust :P ja po rozum :D

Gość czemu odrazu z takimi
tekstami wyskakujesz? ja mam 70e jedrne i rowne, rozumu tez mi nie brakuje, wiec po co odrazu mnie obrazasz?

Gość nie obnoś się tak
z tym swoim 70e... ja zrozumiałam, co dziewczyna miala na myśli. to jasne ze nie chodzilo jej o to ze duze piersi=maly rozum, nie sadzisz?? czy to na prawde taka OBRAZA?!!

Gość zachwycona
hmm.. ja cały czas czekam na odpowiedź best_bra..

Gość A ja mam mikroskopijne-już nie
Słuchajcie, dziś po południu odebrałam przesyłkę ze sklepu "Milena". Jestem w szoku, jeszcze nigdy nie dostałam tak szybko żadnej paczki. Po otwarciu - kolejny szok-staniczek cuuudo, dokładnie taki jak na zdjęciu. Od razu było widać jak bardzo różni się od 75A, zupełnie inny kształt miseczek. Założyłam - i kolejny szok-staniczek pasuje idealnie, pomimo bardzo ciasnego obwodu nic nie gniecie i nie uwiera i faktycznie moje piersi, które do tej pory wyglądały jak jajka sadzone, teraz zmieniły się w okrągłe jabłuszka !!! Pierwszy raz od 15 lat mam na sobie idealny rozmiarem stanik i nie zamienię go na żaden inny! Od razu wyrzuciłam wszystkie stare biustonosze w liczbie 6 sztuk. Żałuję, że nie zamówiłam od razu dwóch staniczków i majteczek do kompletu. Trochę się obawiałam czy obwód nie będzie za ciasny, a miseczki za duże ( ja i miseczka C?!), ale nic z tych rzeczy. Z czystym sumieniem polecam wszystkim ten sklep. http://www.milena-bielizna.pl/shop/?pro=aboutus Tylko absolutnie nie wybierajcie rozmiaru według kalkulatora z tego sklepu, bo on głupoty wylicza ! Wg. niego mam 70AA, nawet nie mają takich. Dobry jest kalkulator podany przez Best_bra, wylicza dobry rozmiar. Nosiłam 75A lub 70A, a wyliczył mi 60C i jest to dla mnie idealny rozmiar. http://www.bra-fitter.prv.pl/ Mam nadzieję, że sklep wkrótce rozszerzy ofertę o inne modele i kolory. Pozdrawiam serdecznie- szczęśliwa właścicielka małego biuściku i super bielizny.

Gość A ja mam mikroskopijne-już nie
Nie dopisałam, że zamówiłam sobie ten pilotażowy model Lemon Sorbet. To push up, ma wyjmowane wkładeczki, ale nie jest mocno wypchany i ma odpinane ramiączka. Wyliczcie sobie rozmiar wg. kalkulatora podanego przez Best-bra i zamówcie sobie ten model ze sklepu Milena. Rozmiar będzie dobry, sprawdziłam. A w razie czego można odesłać. Satysfakcja gwarantowana.

też zamówiłam - ten sam model :) i też nie wg ich kalkulatora, który faktycznie jest beznadziejny, tylko \"na oko\".. wg tego przelicznika podanego wyżej mam polskie 60E i taki zamówiłam - mam nadzieję, że też będę zadowolona :) jeśli jeszcze się pojawisz - jesli mozesz - wstaw jakieś real foto samego tego staniczka.. na modelce wszystko ładnie leży, poprawione photoshopem :)

Gość frezja aaa
Zgodnie z elektronicznym kalkulatorem wyszło mi że mam 65 C (patrząc na rozmiarówkę polską). No nie ukrywam że się nieco zdziwiłam literówką "C", bo zawsze kupowałam 70A a tu nagle "c" mi wychodzi ;/. Moje wymiary to 70 pod biustem na wydechu i 82 w biuście (ubogo wiem :P). Gdzie ja dostanę stanik 65C :/ Poradźcie mi coś proszę

Frezja - zdecydowanie 65C :) dopniesz się bez problemu, ja przechodziłam z 70B na 60D i też miałam podobne obawy - zupełnie niepotrzebne :)

Gość frezja aaa
dzięki za nutkę optymizmu ;) teraz się zastanawiam gdzie zdobędę taki stanik jak 65C hmm bo jakoś wolałabym go najpierw przymierzyć, bo kupowanie przez interet wchodzi w grę jedynie po uprzednim namierzeniu przynajmniej jednej sztuki w tym rozmiarze hehe nie przymierze nie uwierze :P

Gość kie ka
powiedzcie mi ,bo strasznie podoba mi sie ten stanik z mileny ,przy moich wymiarach 66 pod i 78 w biuscie wychodziłaby mi miseczka 60 C tylko że np moja siostra z bardzo podobnymi wymiarami ma jakiś tam biust a mi sie praktycznie nic nie odznacza.Te które kupiły ten model ,czy wielkość tych miseczek jest porównywalna z wielkością powiedzmy 70A bo nie wiem czy opłaca mi sie go zamawiać jeśli nie bede miala co w niego włożyć:P

Gość Bieddrroonneeczkka w Kroopeczk
Samanta ja cie pamietam z topiku ,, piersi jak powiekszyc i ujedrnic'' !! widze ze piersi ci znacznie urosly ? z tego co pamietam mialas niewielka roznice . Co zrobilas ze ci tak urosly? co prawda ja mam rozmiar 70 D ale chcialabym wieksze o 1 rozmiar

Gość a jaki na mnie lemon
mam pod biustem 69 i w biuscie 83 mam brac rozmiar poslki czy brytyjski?

to pl firma, więc raczej pl. ale ja póki nie odbiorę i nie przymierzę wolałabym nie doradzać.. też brałam bardziej "na oko"..

wg polskiego to ja mam 60F boje sie ze sie utopie :) ale w sumie moze bedzie akurat :)

ja nie czytalam tego watku a te kremy ziola powiekszaja troche biust?

Gość całkiem poważnie ...
Kompleks małych piersi to ja miałam ale w wieku 15-17 lat, później przekonałam się że można być atrakcyjną nawet z małymi piersiami. Nigdy później nie wystdziłam się swoich piersi, a wielbicieli miałam zawsze tłumy, co dowodzi ze kobiety z małymi piersiami mogą się podobać. Teraz mam męża, któremu mój biust sie podobał ... do momentu kiedy urusł o 2 rozmiary !!! Jestem w ciąży i z rozmiaru A zrobił się C ... dziwnie się czuję z takimi dużymi piersiami ale trudno, przeżyję. kiedys wrócą do swego pierwotnego rozmiaru.

Gość Bieddrroonneeczkka w Kroopeczk
samanta ale po odstawiueniu wroca do poprzedniego rozmiaru ? ja mialam dax i byly jedrniejsze i ok 1 cm w gore ale jak przestalam uzywac to wrocily do poprzedniego stanu

u mnie się utrzymało, ale na forum, na którym jestem o tej tematyce, już żadna dziewczyna nie miała takiego efektu po samych masażach i daxie.. tak samo z tymi ziołami - u mnie prawie zero efektu, a niektóre dziewczyny z AA do pełnego B "urosły".. nie ma reguły, trzeba na sobie po prostu próbować.. Ty masz wyjściowo spore piersi, więc nie powinno być trudno, gorzej właśnie jak piersi są małe lub jest ich prawie brak, jak było u mnie.. nie ma co kupować od razu środków z allegro które niby mają 100 proc skutecznosci, często to podróbki itd.. lepiej poczytać i samemu coś dla siebie skomponować :)

Gość napisz cos wiecej
o tych ziolach

Gość a gdzie jest best_bra
??