Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bbiala ////Rozaa/////

mam za chude łydki i wstydze sie chodzic w krotkiej spodnicy

Polecane posty

j.w :(( mam 170 i 34 cm w lydce :( , bylo 33 a najwiecej 36 ale to bylo 10 kg temu heh

Gość to je utnij

Gość jakież to straszne
ja mam 170, 31 cm w łydce i noszę mini, szorty itp.

mowisz serio ? nosisz mini ? a nikt Ci nie mowie ze masz patyki ? bo mi tak i dlatego nie chodze juz w mini

Gość jakież to straszne
czasem ktoś coś palnie ale tak naprawdę wcale nie są chude, zwyczajne nogi jakich wiele na ulicach ;)

Gość munisalker
O lol.. rzeczywiście chude :/ Nie ma to jak apetyczna zgrabna nóżka, a nie takie patyki

no coz wiem ze mam patyki ale cwicze i czekam na efekty zeby tak dojsc do 36 cm

munisalker ja mam zgrabne nogi tylko tyle ze za szczuple i nie sa to jakies ociosane kolki

Ja bym chciala miec tyle co ty w lydce bo mam 38 i nie wyprofilowane kostki wiec sie ciesz z tego co masz i zakladaj mini bo ja musze sie meczyc w spodniach ehhh:(

Gość kklalaaa
a ja mam 161 cm wzrostu a w lydce 34cm

Gość to pomysl sobieze
ja przy 167 cm wzrostu mam w łydce 31 cm, do tego brzydkie kolana, a w udzie w grubszym miejscu 54...więc ja dopiero mogę się pochwalić nieproporcjonalnymi i krzywymi nogami...też staram się ich nie pokazywać. Najgorsze jest to,że ważę zupełnie normalnie, ok 53 kg, więc takie patyki poniżej kolan wyglądają dość śmiesznie przy zwyczajnie i proporcjonalnie zbudowanej reszcie sylwetki :/

ja mam w udzie 56 ale to i tak nie duzo , marze o tym zeby miec 36 cm w lydce .Kiedys tzn 10 kg temu mialam tyle i byly normalne szczuple a nie takie anorektyczne lydki :/

Gość nie przesadzaj co

Gość muminkowy świat
hmmm...faktycznie po chuju masz probelm:/

Gość nie rób z siebie idiotki

Gość boże jakie chude uda
powinnaś mieć 70 w udzie i 40 w łydce, jesteś szkieletor

Gość SAE
co ty mówisz? tez mam 170cm i 36cm w łydce i mogła by być chudsza -ale ogólnie jestem z łydek zadowolona) pewnie masz chude uda i przez to taki efekt!

Gość raczej ma grubsze uda
skoro łydki 34 cm wydają jej się chude:O ja mam właśnie 34 cm w łydce przy 169cm wzrostu, ale w udzie w najgrubszym miejscu 49-50cm dlatego wcale nie uważam by łydki były chude tylko normalne

Gość SAE
jeśli ma bardzo grube uda np 65cm to łydki wyglądają chudo, a jeśli ma mało np 45cm to ogólnie całe nogi wyglądają szczupło a ta na zdjeciu wygląda na szczupłą. ale nie mam pojęcia. ;) jesli ma np 170cm to w udzie ok.52cm w łydce 34cm ;)

ta na zdjeciu wyglada na masakrycznie chuda !! ja mam grubsze uda i lydki . Ona to potworny skieletor. W udzie moze miec 50-52 a lydka hmm tak ok 32 , nie wiecej . A ud nie mam grubych. Tylko 56 cm przy 170.

Gość laska z fotki ma super nóżki
z żadnej strony nie są za chude, są idealne. No ale jak ktoś lubi grube nogi stołowe to niech sobie tyje.

no bez przesady. Sa gusta i gusciki a raczej nikt nie lubi patykowatych nog

Chodźcie kobitki w mini dopóki jestescie młode, bo uwazam, z ekazda kobieta która jest młoda, smiało moz epiokazywac nogi bez wzgledu na ich \"krój\". Mnie osobiscie drażni, jak kobiety muz starsze przebieraja sie za młodki i defiluja w mini. Nie podobaja mi sie takze faceci w krótkich majtalonach ...., nawt przy tzw. zgrabnych nogach, czyli umięsnionych nogi meskie, zawsze najkorzystniej wygladaja w długich cieniutkich spodniach. Ot i cała filozofia. Tez miałam chudze nożydła i latałam w mini i fajnie sie z tym czułam. Nie wazne czy grube, czy chude, po prostu młodosc jest piekna i pozwala na noszenie mini. Pozdrowienia!!!!

Sorki za tyyyyyle błędów :), teraz jestem juz babinka i nigdy nawet jak bym posiadała nogi nie wiem jak zgrabne nie wylazła bym w mini.

Powiem Wam jeszcze cos , krój nogi czy to chudy czy to grubszy nie ma nic do rzeczy, wazne jest by dobrać długośc mini do sylwetki , bo i mini ma przeciez rózna długośc. No to tyle.

Gość Ty babcia masz rację