Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bbiala ////Rozaa/////

mam za chude łydki i wstydze sie chodzic w krotkiej spodnicy

Polecane posty

Gość lUUUU
NIE DENERWUJ MNIE DZIEWCZYNO. JA MAM W ŁYDCE 34 CM I NIKT MI NIE POWIEDZIAŁ ŻE NIE MAM ŁYDKI. A NIBY JAKIE ONE MAJĄ BYĆ...TAKIE KULFONY WSIOWE. CHYBA ŻARTUJESZ SOBIE, ROBISZ PROBLEM GDZIE GO NIE MA I OBRAŻASZ WSZYSTKIE ZGRABNE NOGI. JAK SIĘ NIE AKCEPTUJESZ TO IDŹ DO PSYCHOLOGA, MOŻE POMOŻE.

Gość Majkaaa 93
no co ty! ja włąsnie weszłam na to forum bo mam strasznie dużą łłydkę! Mierzyłam i w najgrubszym miejscu mam 34cm a uda w najgrubszym 50cm. Wygląda to koszmarnie... mam 170cm ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie...

Gość o retttttyyyyyy
a ja mam chude patyki i zylaste -to dopiero brzydkie :( chodze tylko w rybaczkach cale lato :(.....chcialabym miec grube bylo by co pokazac - glowy do gory laski nie wstydzcie sie.....

Gość m.n
hej !ja mam 30 cm w lydce, 48 cm w udzie, mam 152 cm wzrostu, uwazam ze moje nogi są chude, nie nie nogi tylko łydki, nie chodze w spodnicach, moze to przez lydki w ktorych mam 19 cm, cholera, boje sie pokazac w spodnicy bo boję się krytyki, ten moj problem ciągnie sie juz kilka lat, jest upal a ja w spodniach, ale boje sie tych spojrzeń dziwacznych niektorych, moze to troche cos nie tak z mogą psychiką bo moja mama caly czas mowila mi ze mam chuuuude nogi, za chude, moj facet uwaza natomiast ze są super. Jak stoję w domu przed lustrem, to nawet mi sie one podobają jednak jak wydję na ulicę to strach mnie ogarnia ..., dziewczyny uwazam ze trzeba się przemoc i miec w d***e te wszytsie spojrzenia i komenty.

Gość m.n
sorrryyyy nie przez łydki tylko przez KOSTKI w ktorych mam 19 cm:D

Gość Fo
;o ja mam w łydkach 36 cm, mam 174 wzrostu i mi sie zawsze wydawało ze mam za grube... po drugie nie przejmuję sie co gadają ludzie...

Gość Edi222
dużo was tu chudzinek jest:) mnie osobiście moje wymiary przerażają, zwłaszcza uda mam okropne. wzrost: 160 waga: niecale 40 kg udo: 39 cm biodra: 73 brzuch: 64 biust: 77 ;/ łydka: 27 masakra....jem naprawde dużo i czesto i wszystko odklada mi sie na brzuchu...a na nogach ciężko mi przybrac

Gość onnna 22
dziewczyny tez mam chude nogi i katowalam sie tym jak choler..a wstydzilam sie je pokazywac ale cos waznego sobie uswiadomilam ze jestem szczesciara ze je wogole mam bo sa osoby ktore ich nie maja wcale albo je stracily.

Gość psssyy
droga m.n jesli boisz sie krytyki spróbuj mojego sposobu ubiesz spodniczke i na uszy sluchawki zcicha muzyka .... ale zawsze znajda sie jakies osoby ktorym cos nie spasuje choc bedziesz rewelacyjnie wygladala:)

Gość drobna rada....
W łatwy sposób możesz zwiększyć masę i rzeźbę łydek, stosując się do wskazówek z tematu Obciążenia statyczne i dynamiczne w treningu sportowym. Znajdziesz to w którymś z nw. linków. Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ zablokowany http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo - dobry 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related

Gość drobna rada....cd.
cyt. z vademecum zdrowia: W ćwiczeniach o charakterze statycznym obowiązuje zasada: ciężar , seria, tempo powtórzeń, odpoczynek między seriami. I tak: przy ćwiczeniach na masę mięśniową: 3-5 serii na daną partię mięśniową, w serii 10 powtórzeń, ciężar 75% możliwości lub tak duży, żeby w 10-tym powtórzeniu maksymalnie się zmęczyć. Tempo wolne, dla przekrwienia mięśni, by uzyskać efekt przyrostu masy mięśniowej. Między seriami odpoczynek aż do unormowania tętna i oddechu. Nie zatrzymywać podczas ćwiczeń oddechu! Podczas rozluźniania mm.("bieg jałowy" np. podczas opuszczania sztangi) nabierać powietrza do płuc a podczas pracy(wyciskanie sztangi) wykonywać wydechy. ####################################################### Podstawowe dla Ciebie ćwiczenia na przyrost masy mięśniowej to: przysiady ze sztangą wg ww. zasad i rower górski na "ostrym trybie" dla wyrobienia rzeźby. Dalej, wysokobiałkowe odżywianie, aż do czasu zdobycia masy mięśniowej, później już odżywianie wg Piramidy zdrowia i Zasad dietetycznych.