Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o sandalełe

Czy męskie sandały nosi się ze skarpetami czy bez?

Polecane posty

Być może jest to dopuszczale, ale ja tego nie toleruję, zwłaszcza u mojego chłopaka. Jeśli krótkie spodenki to goła stopa.

Gość pytanie o sandalełe
aha wiec to jest kwestja spodni? jesli krotkie to bez skarpet, jesli dlugie to skarpety ?

Gość czarna perełeczka
mój facet nosi z kalesonami :classic_cool:

jesli nie chcesz obciachu to nigdy nie zakladaj skarpetek do sandalow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak dokładnie. I prosze nie podciągaj skarpet pod same kolana ile fabryka dała tylko ładnie "obciągnij" No chyba ze golisz nogi...

Gość Sandalica
Jak to nie.Jak najubardziej:) Własnie skórzane najlepsze :D

Gość jak Ci wygodniej
:)

Gość ejbisi
Pewnie, że ze skarpetami, nie znacie się - to ostatni krzyk mody :D

Gość jak Ci wygodniej
a kto zabroni;) lej z góry na to co się 'powinno" noś to w czym się dobrze i wygodnie czujesz

Gość czarna perełeczka
stopy nie ale klate sobie ogol - obrzydliwie wygląda zarośnięta klata do sandałów:O

Gość nie obchach
Po to są takie specjalne sportowe skarpety ktore pasuja do sandałow. NIe jest wcale obchem ubrac skarpety do sandałow.A poza tym czesto sandały moga obcierać ,wiec skarpety sa wskazane,tylko wiadomo,ze powionny tylko minimalnie za kostke siegac

Gość Prowoka oka
Przecież ten topik to żart:D Nie widzieliście dołączonyxch zdjęć w pierwszym poście? Faaaajne:D

taaa żaet wow wogóle się nie kapnęliśmy:o My tak poważnie o tych sandałach:o dzięki że nam powiedziałeś:o:o

Gość pytanie o sandalełe
to nie jest żart, dałem link bo niektorzymaja np. biale skarpety ktore wygladaja lipnie ale co jak ktos wezmie czarne skarpety i ciemne sandaly i juz jest git.

ja zwykle zdania podzielone ja też uważam, że do długich spodni to lepiej pełne buty a jak sandały no to bez skarpet a długie spodnie, skarpety i sandały to przegięcie jakieś

Gość mi.chał
Czy męskie sandały nosi się ze skarpetami czy bez? Kategorycznie NIE zakładamy skarpet do sandałów !!! I to nie zależnie jakie by były, skórzane, sportowe, mniej sportowe - bez skarpet panowie sandały + skarpety = wielki obciach

Gość Suzy_Lee
tak jak najbardziej ale sa 2 warunki ktore trzeba spelnic aby moc nosic skarpetki do sandałków: 1 skarpetki musza byc biale ewentualnie w paseczki, 2 - skarpetki powinny byc dlugosci za-kostki, inne mozliwosci nie wchodza w gre ...no chyba ze nazywasz sie Gracjan Roztocki xD dziekuje za uwage :D

Gość _Maryś
sandały i skarpetki? bleee ^^

Gość kur
te czerwone skarpetki zajebiste są :D sandały albo z bialymi skarpetkami albo wcale nic innego nie wchodzi w grę

Gość jhjkdb
Facet to nie baba,więc pasuja skarpetki do sandałow tylko oby były sportowe.Jakas głupia moda nastała,ze facet w skarpetach i sandałach to wsiok.

Gość Olo Ferrari
Heyka. Białe długie skarpety(polecam adibas lub peuma)wyłącznie do sandałów. Natomiast na stope saute-klapencje Kubota lub Yapąki Nosisz się dobrze-się szanujesz❤️