Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o sandalełe

Czy męskie sandały nosi się ze skarpetami czy bez?

Polecane posty

Jasne że bez skarpet. Sama namawiam mojego chłopaka, żeby zaczął nosić sandały albo japonki w te upalne dni. Ale on jakoś nie lubi :/ Chcę mu kupić jakieś fajne i postawić go przed faktem dokonanym :D Znalazłam fajne sandały na sklep.extremesport.pl i chyba mu zamówię. Mam nadzieję, że mu się spodobają. Ale raczej tak :-)

Gość melberrin
ja pierdole kazdy wie ze to kaszana i najwieksza porazka dla facetow. this is scaryyyyy ; O

Gość pohl1304
Skarpety do sandałów to niedopuszczalne.Wiocha jakich mało. Ogladam czasem na parkingach,kierowcow TIR ze wsi podlubelskich,otuż w przeważajacej mierze mają zalożonejakieś przykre chinskie klapki lub najtańsze sandałki i do tego brudne,stare skarpety,równiez produkcji chinskiej.Wrazenie wręcz piorunujące.koszmar.Do Europy mamy jednak daleką drogę.Cywilizacja nie dotarła jeszcze w niektóre regiony Polski.A Taki Jacykow-pomieszanie gaya z nietoperzem narzuca nową modę z Mediolanu.ok ale nie w tym kraju.

Gość psikutalineczka
dopuszczalne u dzieci...

Gość psikutalineczka
to tak jakby ubrać skarpetki do balerinek... ;p

Gość Ups..........
Też uważam że jak sandały to na gołą stopę ale widziałam ostatnio faceta po 60-tce i miał sandały a na paznokciach taką grzybice że aż mnie odwróciło i tak sobie wtedy pomyślałam że może lepiej jakby założył skarpety i nie straszył ludzi pazurami z grzybem.

Gość a topik o freli
ot, jakim trzeba być debilem, by łeb błahostkami zaprzątać. Chcę zakładam skarpety, nie chcę to nie - tyle w temacie. Jak ktoś nie ma inteligentnych tematów to musi czymś durny łeb wypełnić :D

Gość gh
Nie nosić skarpet do sandałów to taka sama lipa jak nie nosić ich do butów od garnituru. Jak można wytrzymać na ślizgającej się mazi potu pomieszanego z brudem i chadzać tak bez żenady po mieście... Oczywiście że skarpetki do sandałów są pożądanym dodatkiem i nie wiadomo skąd wzięła się głupia z natury moda na narzucanie innym jak mają nosić swoje sandały. Jak Ci wygodnie i noga Ci się nie poci , proszę noś sandały na bose stopy, ja sobie tego nie wyobrażam. Najbardziej denerwuje mnie że jakieś pedalskie , modowe zapędy na oglądanie bosych stóp , powodują stygmatyzowanie innych, normalnych ludzi którzy skarpetę zakładają ze względu na jej funkcję (zapewnianie oddychania i odciągania potu z podeszwy stopy). Zobaczcie czy samurajowie, czy Rzymianie nie nosili skarpet. Poważnie, zobaczcie sobie ,a później rozpowszechniajcie jakieś zpedalone zasady.

Gość seksuolożka Ania
na bosaka się chodzi!

Gość złośliwa ania
a jacykow mowil ze mozna do sandalow:D

Gość mazao
aj ak mam ochotę w marcu pochodzić w sandałach i temp jest poniżej 10 st ...to muszę na gołą stopę ?......to normalne jest?

Gość opanujcie się!
oczywiscie ze mozna zakladac skarpety do sandalow! Drogie panie, troche wiecej wyrozumialosci... Ja uwazam ze czasem nawet bardziej wypada w skarpetach niz bez (do sandalow rzecz jasna) oczywiscie nie kontrastowych ale jakis takich zeby byly neutralne... na zachodzie jakos nie ma takiego problemu - tylko w Polsce sie tak na to patrzy - i tak to oburza! my-kraj dewocji, zaklamania i obludy. zal d*pe sciska - sorry

Co za głupota!!! Jak najbardziej można zakładać skarpetki do sandałów. Jest gorąco to noga się poci i sandały się ślizgają do tego można dostać odciski. Szkoda mi was, wielu że idziecie za większością zamiast trochę pomyśleć i wyrobić swoje zdanie. Dajcie mi konkretne powody dla których nie powinno się nosić skarpet z sandałami TYLKO ŻADNE TYPU ŻE "TO GŁUPIO WYGLĄDA" LUB ZE "TO JEST MASAKRA" bo to nie jest wytłumaczenie. Ja chodzę ze skarpetami ciemnymi do kostek i o wiele się lepiej czuje niż z gołą nogą latać. Pozdrawiam przeciwników chodzenia w skarpetkach czyli zapewne pokemony.

Gość Kotek 662
Niestety, jakiś idiota wypowiadał się , ze sandaly bez skarpet to pedalska moda . Tylko ze 90 procent pedalow własnie zakłada skarpety do sandslow . W pewnym sensie jest to ich znak rozpoznawczy

Gość tomuniek
:) Ci co się wp*erdalają w to co kto nosi to muszą mieć napakowane w tej główce!! Nogi w sandałach się pocą a to co zostaje wchłania się w sandały - super higieniczne!!! Skarpetki wchłaniają pot i sandały są dużo bardziej czyste, bo skapertki się zmienia1! Wy ś.w.i.n.ie .

Gość gość
Ładnemu we wszystkim ładnie.

Gość gość
Nie powinno się nosić ze względu na higienę nic. Styliści w kamasze. Skarpety do szafy. Sandały do sklepu. Cejrowski do rządu.