Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna suknia

fajna suknia

Polecane posty

Gość fajna suknia

po 23.08. bede miala do sprzednia fajna suknie slubna, dosc niespotykana i oryginalna, ale z klasa. Suknia jest holenderska, kolekcja 2008, snieznobiala, rozm. 36-38. zdjecie tej sukni mozna znalezc na stronie http://www.ladybird.nl/collectie.php?PID=15&AID=52 zdjecie srodkowe (z karlem w czerwonym mundurku), rzad pierwszy od dolu. Suknia ma piekny tren, po podpieciu tworzy calosc z suknia. reszte info podam na maila. pozdrawiam

Gość kasia2020
Fajna ;)

Gość fajna suknia
tez mi sie spodobala.. dziekuje!

Gość a co w niej fajngo
? zwykła jest

Gość kkkoooch
skromna

Gość fajna suknia
skromna, jak najbardziej! obecnie gdzie nie spojrzec to albo rybki albo bezy. mnie osobiscie sie takie nie podobaja. ta suknia jest bardzo klasyczna i delikatna, lekka. z dodatkami bedzie prezentowac sie elegancko i inaczej!

Gość Viss
niby ładna, delikatna, ale jak dla mnie nie ma tego czegoś w sobie.

Gość fajna suknia
widocznie nie jest dla Ciebie.. kazda z nas widzac suknie intuicyjnie wie, ze to ta! dla mnie ta wlasnie jest ta wlasciwa. Zdjecia nie oddaja jej piekna... ta sesja jest fatalna...

Gość Viss
akurat sesja dla mnie boska odrazu pomysalłam o Oskarze z blaszanego bębenka...Nie chciałam urazić. Wiele np. osób krzywi się na moją suknie kiedy mówię, że w pasie będzie miała zieloną wstęgę;]

Gość fajna suknia
viss - wstazka w pasie, w dodatku zielona - moim zdaniem bosko!

Gość Viss
Moim też;] Bardzo lubię zielony kolor i kiedyś przyapdkiem zobaczyłam sliczną dziewczęcą suknię ślubną z zieloną (oliwkową) wstęgą w pasie. Stanowi ona ładny akcent w sukni i wogóle dla mnie ahh. Ale niektórzy, ze no gdzie zielony afeee;] Zabawne, ze bordo, brązowe wstawki ludzie łatwiej akceptują. Ale wiadomo co kto lubi...

Gość fajna suknia
oliwkowa wstazka jest bardzo oryginalna i moim zdaniem stanowi wspanialy element dekoracyjny sukni. do tego bukiet jako uzupelnienie i wygladasz bosko. mozna zaszalec z makijazem i fryzurka. bordo czy braz tez wyglada ladnie, ale zielen jest bardziej niespotykana. ja tez uwielbiam ten kolor jednak w sukni slubnej postawilam na klasyke :)