Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spinusss

Zdradziłem, odeszła, oszukała mnie!

Polecane posty

Gość Spinusss

W poniedziałek zdradziłem swoją dziewczynę. Byliśmy ze sobą osiem lat, mieszkaliśmy razem. W poniedziałek wieczorem przyznałem się po tym jak wyczuła zapach damskich perfum i zapytała wprost. Położyła się spać, zanim się obudziłem we wtorek rano wyjechałem do pracy, wróciłem dzisiaj rano. Otwieram drzwi, jej rzeczy nie ma, kosmetyków, ubrań, wszystko spakowane, zdjęcia i wszelkie pamiątki zapakowane w jakiś karton, posprzątane na maksa, zmienione firanki, pościel, wywietrzone, nie czułem już jej zapachu... Nie zostało po niej nic. Zostawiła kartkę "Najgorsze jest to, że w tych jebanych czasach ludzie co raz więcej wiedzą o miłości, co raz mniej kochając. Spójrz w lustro dziwko i wypowiedz życzenie - spadające gwiazdy są dobrą wróżbą. Urodziłam się dzisiaj. Pozdrawiam. Paulina." Poszedłem do banku, wyczyściła mi konto. Przelała swoje pieniądze na jakieś inne konto, zabrała każdą złotówkę z domu. Zostawiła mnie. Nie wiem czy ją nadal kocham, czy już jej nienawidzę. Nigdy nie podejrzewałbym jej, że jest tak wyrachowana... NIGDY!

Gość dzidka232
ZDZIWIONY???????????????

Gość magda222333666
i bardzoooooo dobrze ci tak palancie!!!!!

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa
Dobre, uśmiałam się :D

Ale najbardziej podoba mi się fakt że to Ty ją zdradziłeś a to ona jest ta zła... Faceci są niesamowici :o

Gość Nie istotne jak mam na imię
Hahaha... BRAWO DLA TEJ PAULINY! Haha... :D Zajebista musiała być, a ty musisz być palantem.

Gość Ciotka Matylda W Papilotach...
świetna laska, wieeeelkie brawa dla niej!!!! więcej takich super kobitek to się wam odechce zdradzać zdradzieckie świnie.8 lat związku, ty ją zdradzasz i jeszcze się dziwisz że zrobiła tak a nie inaczej??Poyebało cię koleś???

Gość dzidka232
faceci sa nie tylko niesamowici:) to debile-niesamowici...nie wiadomo,smiac sie z takiego,czy płakac nad nim:)

Gość ironia losu....
super :D

A na co liczyłeś? \Że po tym jak jej dostawiłeś poroże jeszcze ci swoje oszczędnosci na dziwki zostawi ????

Gość tintatinta
wyrachowana??? dobrze zrobila ty f**jerze!!! Potrzebna ci byla inna dupa? Nie? to po jakiego ch*ja maczales pedzel w nieswojej farbie?

Gość Spinusss
Gdzie ona może teraz być? Jej rodzice są w innym mieście, dzwoniłem, u nich jej nie ma. Wzięła ze sobą nawet laptopa!!! Kupiliśmy go razem. Pytałem sąsiadów. Sąsiadka pracuje w biurze turystycznym, powiedziała, że Paulina we wtorek wzięła oferty od niej. Siedzi pewnie teraz na jakiejś wyspie! I nigdy jej nie zobaczę. Nie znałem jej chyba w ogóle... Myślałem, że wrócę, że mi wybaczy i zapomni. To był jeden raz. A tu... kubeł zimnej wody... Nie jestem palantem. To był jeden raz...

Gość Pauliny wielbicielka
brawo a z toba do gazu dziwko meska :P

Gość he he he wszystkie kobiety
pokazala dziewczyna klase, ale z ciebie frajerzyna. Miales skarba zeszmaciles sie pewnie z jakas z twojego poziomu. Coz zawsze bedziesz juz tylko nedznym wkladakiem. Ale cie upokorzyla frajerze. Brawo dla tej Pani. Wszystkie kobiety powinny miec tyle sily i odwagi zeby pogonic wkladaka.

Uważam że powinnyśmy założyć fan club tej Pauliny ;)

prowokacja, ale niech bedzie. ty popierdoliles to co bylo miedzy wami, co razem stworzyliscie - ona zrobila to samo. tylko ona w przeciwienstwie do ciebie byla na tyle inteligentna, ze nie zaspokoila swojego pozadania na jeden raz, tylko swoje te praktyczniejsze potrzeby na dluzej (laptop itd). :)

Gość trtr
Podejrzewam że temat wymyśliła jakaś kobieta fantazjująca o tym co by ona gdyby. Niejmniej działanie bohaterki bardzo mi się podoba.

Gość dobrze ci oblesny kurwiarzu

Gość Nie istotne jak mam na imię
O raz za dużo gołodupcu! 8 lat związku, a zjebałeś to na maksa. Wszystko przejebałeś jednym posunięciem, więc się nie dziw. I nie szukaj jej, bo sądzę, że nawet jeśli ją znajdziesz - to cię zdepcze, nie będziesz nawet wiedział kiedy. Ona przekształciła tę miłość w nienawiść i to ją teraz motywuje i nią kieruje. Zajebiście silna musi być. Szacunek dla niej, dla ciebie pohybel! NA POHYBEL WSZYSTKIM ZDRADLIWYM GOŁODUPCOM!

Gość trtr
Podejrzewam że temat wymyśliła jakaś kobieta fantazjująca o tym co by ona gdyby. Niejmniej działanie bohaterki bardzo mi się podoba.

Gość lo matko
Ciesz sie, ze miales przez osiem lat zajebista dziewczyne :D

A czy ty wybaczyłbyś jej jakby to ona cię zradziła p0o 8 latach wspólnego zycia ??. OBUDŻ SIĘ PEWNYCH RZECZY SIĘ PO PROSTU NIE ZAPOMINA I NIE DA SIĘ Z NIMI ŻYĆ .Postapiła tak jak postąpić powinna z szacunku dla siebie samej .

Gość Paulina jestes super wielka
RESPECT!!! Oby wiecej bylo takich madrych dziewczyn jak ty!! Gdziekolwiek jestes zycze Ci szczesliwego zycia, prawdziwej milosci i w ogole wszystkiego co najlepsze. Nalezy ci sie!

no tak, to ona jest ta \"zla\", bo przeciez w takiej sytuacji powinna rwac wlosy z glowy, zastanawiajac gdzie popelnila blad :o :o, a nie odejsc z honorem...

\"Przelała swoje pieniądze na jakieś inne konto, zabrała każdą złotówkę z domu. Zostawiła mnie.\" Eeee przepraszam, ale CO miała według ciebie zrobić??? Zabrała, jak piszesz, SWOJE pieniądze. A zostawiła cię, bo widocznie ma inne pojęcie związku niż ty, widocznie nie toleruje zdrady. Przepraszam, ale CZEMU ty się dziwisz? Ze zabrała swoją kasę, czy ze się wyprowadziła??