Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindergatren

Moją dziewczynę interesuje trójkąt z drugim facetem?

Polecane posty

Gość kindergatren

Czy to może wpłynąć jakoś na uczucia w naszym związku? Zgodziłbym się, ale mam obawy.

Gość niebezpieczne

Gość NIE i kropla
Nie zgadzaj się

Gość kindergatren
Bbardzo ją kocham. Ona mówi, że seks a uczucie to oddzielne sprawy. Czy ktoś tak robił i może mi coś doradzić. Dodam, że nie chodzi o konkretnego faceta.

Gość WielkaSowa
jeśli ma takie preferencje to się zastanów ... i może poszukaj normalnej. z calym szacunkiem dla twojej dziewczyny

Gość słuchaj kinder
...to taka drobna forma zalegalizowania kochanka :D

Gość kindergatren
To wszystko, co macie mi do powiedzenia?

Gość kindergatren
Nie chce innej dziewczyny. Kocham ją. Ten seks mi nie przeszkadza ale..... boję się, że sie zakocha, sam nie wiem czego. Że to co nas ł ączy nie będzie już wyjątkowe. Inni faceci -zgodzilibyście się?

Gość dddwd
Ja dla własnego zdrowia psychicnego trzymałabym się z dala od człowieka który deklaruje że dla niego "seks i uczucia to oddzielne sprawy". P.S. Być może już jesteś w trójkącie, tylko jeszcze o tym nie wiesz.

Gość ciekajcie od nich
ja jestem dziewczyna i jestem z chlopakiem od 4 lat bardzo go kocham i w zyciu nie zgodzilabym sie na seks z kims innym (ani facet ani baba) ja bym sie chyba rozplakala gdyby ktos nam wszedl do sypialni, nigdy nie pozwolilabym dotknac sie komus innemu i nie chcialbym zeby ktos dotykal mojego mezczynze... dla mnie sex bardzo wiaze sie z uczuciem to nie jest normalne, zastanow sie !!!!!!!

Gość ciekajcie od nich
jezeli tobie ten sex nie przeszkadza to chyba jej nie kochasz tak naprawde?? to NIE JEST NORMLANE!!

Gość WielkaSowa
jak to sex w trojke ci nie przeszkadza ja zrywam z facetem wlasnie, bo np. nie zadowala mnie w lozku a ty gotowy jestes az tak sie poswiecic?

Gość ciekajcie od nich
zastanow sie...czy wytrzymalbys psychicznie patrzac jak bierze ona na twoic h oczach komus do buzi, jak ktos jej wklada w kazda mozliwa dziure a ona jeczy z rozkoszy, wyje, przewraca oczami, obmacuje go on ja... okropne to jest. ludzie nie sa normlani. i masz racje pozniej nic nie bedzie takie same..

Gość kindergatren
Czyli radzicie nie zgadzać się?

Gość kindergatren
Ona mówi, że może być para.

Gość ciekajcie od nich
a czy ty naprawde bylbys gotow dla takiego poswiecenia? moim zdaniem nie powienienes sie zgodzic, pewnie masz obawy,ze cie zostawi ? ale zastanow sie.. jesli ona ci to teraz proponuje to bedzie caly czas pozniej tego chciala, a pozniej to juz w ogole zrezygnuje z ciebie i zostanie z 'tym trzecim' ...

Gość ciekajcie od nich
para tzn czworokat ???????????

Gość kindergatren
Mam pewność że jest szczera. Nie, chyba z Nim nie zostanie, bo Ją interesują eksperymenty a nie ktoś inny.

Gość kindergatren
Tak

Gość tez mam rózne myśli
ludzie mają różne fantazje seksualne..ale podobno nie należy ich wprowadzać w real...a juz napewno nie mozesz tego zrobić tylko dla niej, musisz to zaakceptować w sobie i zastanowić się, czy ciebie by kreciło oglądanie twojej laski z innym... a tej dziewczyny nie potępiajcie...scenariuszy moze być wiele..może ją podnieca to, ze jej facet będzie na to patrzył, a nie sam fakt kochania się z innym..zalezy gdzie lezy w tym pragnieniu środek ciężkości..

Gość graty
gratuluję dziewczyny k.u.r.w.y.

Gość kindergatren
Mi to nie przeszkadza ale boję się konsekwencji.

Gość ciekajcie od nich
nie wiem ale ja ci wspolczuje.. eksperymenty ja interesuja a nie ktos inny.. ciekawe

Gość o rany ...
Skoro jej nie przeszkadza, Tobie nie przeszkadza, do tego proponuje Ci legalnie inną pannę do łóżka to w czym chłopie problem????!!! No, chyba, że widzisz ja w roli żony przyszłej...to radzę zmienić obsade roli głównej bo ona na matkę i żone się nie nadaje:)

Gość kindergatren
Jesteśmy zaręczeni , kocham Ją.

Gość zenada moj kochany kafetariani
ja tez lubie eksperymenty ale moge to robic z moich chlopakiem kup jej wibrator albo najlepiej dwa swojego chu** pchaj w du*e jeden w piz**a trzeci w ryj moze jej sie odechce

Gość o rany ...
Jezu, same mohery:)