Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edga

Kurs stylizacji paznokci.....a po nim.......PUSTKA...

Polecane posty

Kobietki! Oglądałam wasze forum dotyczące zakładania tipsów i sporów odnośnie kursu ( typu czy iść czy nie iść, co lepsze) i muszę wam powiedzieć że ja własnie taki kurs stylizacji paznokci skończyłam...ale tak naprawdę niewiele po nim wiem...Tzn. nauczycielkę mieliśmy bardzo wykwalifikowaną, ale nie była w stanie nauczyć nas wszystkiego...Dlatego piszę do was bo ostatnio szlag mnie trafia z bezsilności... otóż chciałabym sobie zrobić french, a w okolicach lini usmiechu wstawić kilka mini cyrkoni...i...nie mam pojęcia jak mam to zrobić? Na kursie uczyli nas tylko jak zakładać bez zadnych ozdób :( Nie mam więc pojecia co najpierw robię czy białą końcówkę a potem żel przezroczysty i na to cyrkoni? Czy odwrotnie? Czy cyrkonie też spiłowuję, bo odstają choć kupiłam najmniejsze dotępne na allegro:( Pomóżcie proszę i napiszcie jak krok po kroku obchodzić się z żelem gdy się chce coś takiego wykonać?? ile wtedy kłaść warstw? Jaki i czym nakłada się brokat, żeby się w grudki nie sklejał. Liczę na was....

jakos szczerze watpie w tej \'\'kurs\'\' lepije sie przyznac ze sie go nie ma nikt cie nie zabij jest juz temat \'\'do dziewczyn kupujacy na allegro\'\' czy jakos tak zajrzyj tam:)

No, cóż masz prawo watpić, ale chciałam uświadomić niektórym niedowierzajacym, że Kursy tego rodzaju...zwłaszcza takie trwajace 2 tygodnie nie są w stanie odpowiedzieć na wszystkie pytania początkujących...Znam wszystkie choroby paznokci, skład paznokcia, a nie mam pojęcia jak nakładać ozdoby...niestety to jest mozliwe :(

No tez doskonale wiem ze takie kursy istnieja , ale nadal ciezko w to wierzyc . Tak czy siak radze wlasnie zajrzec do watku , ktory podalam wczesniej . ogolnie na forum www.kosmetyczki.net albo fryzjer.net duzo sie dowiesz powodzenia:)

No tez doskonale wiem ze takie kursy istnieja , ale nadal ciezko w to wierzyc . Tak czy siak radze wlasnie zajrzec do watku , ktory podalam wczesniej . ogolnie na forum www.kosmetyczki.net albo fryzjer.net duzo sie dowiesz powodzenia:)

Dzięki serdeczne za link. Zajrzę i może mnie oświeci...