Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffacetttt

Co sądzicie o takim zachowaniu dziewczyny czy moze to ja przesadzam ?

Polecane posty

Gość ffffacetttt

Jestesmy razem pol roku i ona bierze tabletki antykoncepcyjne. Od poczatku zanim ja znalem juz je brala. No i ostatnio zapomniała wziąsc tabletke przy czym spoznila sie az 12 godzin. NIby mozna dopuscic taka przerwe ale to maksymalnie i nalezy sie wspomoc dodatkowym zabezpieczeniem np prezerwatywa. I ja zaczalem mowic jej o tej wlasnie gumce. Wtedy ona wpadala w szal ze ja nie chce podjac odpowiedzialnosci, ze bzykac to sie chce ale nie chce brac na siebie odpowiedzialnosci. Mowilem jej ze w takiej sytuacji nalezy uwazac to ona z furia mowila ze widocznie boje sie panicznie ze bedzie dzidzia wiec mam jej udowodnic ze tak nie jest. Mamy sie bzykac bez zadnej gumki albo wcale. Chce ja dzis do lekarza zaprowadzic moze on jej przemowi do rozsadku choc pewnie nie bedzie chciala isc i znowu mnie zwymysla ze ja jestem panikarz. Co o tym sadzic, kto tu ma racje ?

Myślę, że dziewczyna powinna nauczyć sie czytać, zainteresować się ulotką, a potem dopiero brać się za seks :O

Niby 12 godzin to nie aż taka tragedia -- ale w jakimś celu producent pisze, aby starać się je jak najbardziej regularnie..

Gość po kiegi grzyba truje się
tabsami skoro ciaza jej nie przeszkadza?? jezeli nie boi isę ciązy to niech odstawi tabletki. tak jej powiedz. i ja bym się zastanowiła nad nią.

Gość fikfak
Po pierwsze...zaproponowanie uzycia dodatkowego zabezpieczenia w takiej sytuacji, bylo jak najbardziej ODPOWIEDZIALNE z twojej strony!!! To wlasnie ludzie odpowiedzialni swiadomie unikaja wpadek, gdy nie sa gotowi na potomstwo. Sprobuj jej to wytlumaczyc, ze wlasnie przez odpowiedzialnosc za jej zycie i zycie \"ewentualnego\" dziecka, chcesz uniknac wpadki. Nie mozna decydowac sie na dziecko od tak, bo ona zarzadala dowodow. Dziecko to nie zabawka, ktora poczyna sie nierozmyslnie i dla udowadniania czegokolwiek!!! Szczerze powiem, ze twoja dziewczyna ma niezle nasrane w glowie. Zastanow sie, czy kiedykolwiek chcialbys aby matka twojego dziecka byla furiatka, rzadajaca seksu bez zabezpieczenia w ramach dowodow i ryzykujaca poczeciem \"potencjalnie\" niechcianego dziecka.Pozdrawiam i zycze madrych decyzji :)

Gość zla uwaga czy jakos tak
chce cie zlapac na dziecko albo ma dosc bzykania sie z kims, co do kogo nie wie co do niej czuje. ale w sumie glupio robi, przeciez w ogole mogla nie godzic sie na chodzenie do lozka. a teraz na seks sie najpierw zgodzila a teraz cos jej nie pasuje. chyba ma jakies problemy emocjonalne ze sobą...

1. Zaproponuj jej odstawienie tabletek i stosowanie naturalnych metod. Zobaczysz, czy ona też jest skłonna podjąć tak dużą odpowiedzialność. 2. Uważaj na nią, bo kiedyś, kiedy może dojdziesz do wniosku, że ona nie jest tą jedyną, gotowa jest "złapać Cię na dziecko". 3. Nie lepiej mieć partnerkę, która przyjmuje do wiadomości fakt, że antykoncepcja, tak jak i ewentualne potomstwo, to wspólna odpowiedzialność?

Gość
Kurwa człowieku?! Co ty sobą reprezentujesz?!! Wykorzystujesz seksualnie psychicznie chorą osobę... :o :P

Gość Madra mulatka
do autora, po ile wy macie lat? po 18/19?? tak mi się zdaje, a ta twoja "dziewczyna"to jakas pojebana furiatka, dziwne że z debilką jesteś.

Gość po kiego grzyba uzywac
dwoch metod antynoncepcji naraz? Najlepiej sie wysterylizujcie :P

Gość ona ma racje przeciesz
najezdzacie na nia ze mowi facetowi o tym ze on ucieka od odpowiedzialnosci bo tak naprawde jest wczytajcie sie wto co on napisal, ja gardzse takimi meszczyznami kturzy do sexu sa pierwsi a puzniej uciekajom od odpowiedzialnosci bo to co on robi to jest wlasnie uciekanie od tego a wy jeszcze ja obrarzacie, banda idiotow :-o

a ja jestem tego samego zdania co fikfak. właśnie użycie przez ciebie gumki jest odpowiedzialnością. nie daj się "robić" inaczej.

Gość
ona ma racje przeciesz => idiotów? To przeczytaj jeszcze raz swój post. Ze słownikiem :P Trzeba było szkole się uczyć, a nie pierdolić po kiblach.

Gość sdhutfcg
skoro sie boi, ze jak zajdzie w ciążę to on ją zostawi to po kiego licha w ogole sex z nim uprawia???

Gość BRAWO BRAWO
jak na moje oko ona chce miec bachora i szybki slub z tobą ale ty jestes głupi. przerzuc sie na gumy i tylko na gumy. Bo pewnego dnia ta szmata "zapomni" wziać pigułki. pół roku razem i juz ją macica swędzi. brała 2 lata by ruchac sie z każym a teraz szuka "tatusia mężusia" zal mi ciebie bo jeleniem jessteś

Gość ffffacetttt
rozmawialem z nia i powiedziala mi ze albo bez gumy albo wogole ze mna konczy bo nie bedzie z nieodpowiedzialnym facetem ktory nie bierze odpowiedzialnosci za swoje czyny :-o i co teraz poczac ? nie chce jej stracic bo fajna jest poza tym ze czasami ma zwarcia w glowie :-o

Gość
ffffacetttt => powiedz jej, że otwierasz miesięczny festiwal seksu analnego :D (czy ile tam zostało do miesiączki). Albo zrób sobie celibat :P Albo nie przejmuj się dmuchaj, a w razie czego uciekniesz za granice. 🖐️

\"Czasami ma zwarcia w głowie\" :D :D :D :D Po takim stwierdzeniu faktu na jej temat sam powinieneś zdać sobie sprawe że ona normalna nie jest :O Szuka jelenia żeby go złapać na dzieciaka.... :P Powinna brać piguły ale psychotropowe :P :P