Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pacioreczkowaa

STRAJK POCZTY POLSKIEJ- ILE JESZCZE ?!

Polecane posty

Gość Pacioreczkowaa

Słuchajcie, u mnie w regionie nie funkcjonuje żadna poczta od blisko dwoch tygodni. Czy wiecie ile to jeszcze potrwa, czy są już jakies ustalenia, kompromisy czy cokolwiek ? Dlaczego, my zwykli obywatele mamy na tym cierpiec ? Wszystko jest sparalizowane, nie dostalam kilku BARDZO waznych listow poleconych, na ktore czekalam. Tak samo zamowilam dwa tygodnie na Allegro pare rzeczy, zaplacilam a towaru jak nie mialam tak nie mam. Ciekawe, czy w ogole go dostane, bo moze w tym chaosie zagubią sie moje paczki. WIecie co? Mam już serdecznie dość. Ile jeszcze ????

Gość Pacioreczkowaa
Nie wiem dlaczego nie jest ta sprawa nagłaśniana. Przecież to jest JUŻ przesada. Niech cos sie wkoncu zacznie dziać.

Gość Pacioreczkowaa
Czyli dzis juz poczty są otwarte ??????????????? Nie uwierze jak nie zobacze ;) Jestem tylko ciekawa czy w tym postrajkowym chaosie otrzymam wszystko to co zostalo do mnie zaadresowane, łącznie z paczkami Allegro....

Gość Otwarte od jutra rano
.

Gość Pacioreczkowaa
To kiedy wkocu ? Bo nie wiem czy dzis sie moge spodziewac, ze zapuka do mnie Pan Listonosz bądź też WKONCU zobacze w skrzynce upragnione awiza :D

Gość Pacioreczkowaa
Hm , odpowie ktos ? ;)

Gość kokokokokogoa
Od jutra, dzis dopiero podpisali porozumienie.

Gość huligannnnnnnnnnnnn
dzis jest juz otwarta

No tak Wy to tylko narzekac potraficie ... zero wspolczucia dla pocztowcow ;/ ciezka praca za najnizsza krajowa ... czesto nadgodziny za ktore nie maja placone ... no po prostu zyc nie umierac ... Znam srodowisko P Pw odroznieniu do Was i mimo iż paczki wysylam codziennie popieralem ich strajk(handel na ALLEGRO) ...

Gość huligannnnnnnnnnnnn
ja mieszkam na przeciwko poczty i jest otwarta :D

tak tak ale najlepiej to wszystko zablokować co nie?ja też wiem ile oni zarabiają no ale nie da się prowadzić rozmów bez strajku? Co normalny człowiek jest winny że im za mało płacą? dlaczego Ja mam za to cierpieć? Moja babcia dostała rentę 7 dni po terminie, dobrze że miała zapas tabletek które musi brać codziennie czy poczta strajkuje czy nie. Bo tak za co by kupiła?