Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bercia

obleśne co mnie wczoraj spotkało

Polecane posty

Miałam wczoraj spotkanie z facetem. Po udanej randce pojechalismy samochodem w ustronne miejsce..wiadomo po co :) On chciał wejść we mnie bez gumki ale odmówiłam, choć byłam już tak rozmiękczona że prawie uległam. No ale okej, on zakłada gumkę, ja patrzę jak zakłada a on miał centymetrowy, wychodowany niewiem ile czasu ..SER na penisie! Do dziś jak o tym wspomne to mam odruch wymiotny :/ To napewno był ser, śmierdziało tym czymś w całym aucie. On dalej nalegał mimo wszystko. Odmówiłam, po tym brzydziłam się juz nawet go dotknać. Jak tak można? i on z pełną świadomością chciał wejść we mnie z tym świństwem bez gumki!!! Faceci wstydźcie się!!!

Gość racja.racja.
No a na nas najezdzaja ze co my na majtkach mamy:O :classic_cool:

Gość tak to jest bercia
jak zadajesz się a pijakami spod spozywczaka.

Oj przestańcie wymyślać, od razu że jestem dupodajką..dajcie spokój. Jestem normalną dziewczyną a on ma 24 lata i studiuje, wydawał sie być kolesiem na poziomie a tu takie coś.. porażka :/ więcej się z nim nie spotkam

Gość mogłaś mu najpierw obciągnąć
pożywiła byś się, nabiał jest zdrowy.

Gość o fuu
ale mnie obrzydzilaś :O bleeeHHHHHHHHHHHHHH!

Nie jestes normalna dziewczyna :o Normalne dziewczyny tak nie postepuja :/

hehe dobre. Powiem wam, że znam go już 3 lata. Przed 1 spotkaniem rok rozmawialiśmy ze sobą na gg a tak spotykamy się 2 lata, tyle że to burzliwy związek i ciągle mieliśmy to przerwy to powroty. Kochaliśmy się juz kilka razy wcześniej ale wtedy napewno miał czystego. Pamietam że nawet kiedyś się pochwalił że mył go chyba ze 3 razy przed spotkaniem i nawet jego zęby nie są tak czyste.

Gość normalna dziewczyna..
jest dziewicą aż do slubu i nie seksi sie dla przyjemnosci tylko dla rozmnażania coby gatunek nie wyginął

Spoko teraz wszyscy faceci odwracają "kota ogonem" nazywając mnie zdzirą bo pewnie sami mają ser na jajach hahahahaha

Gość fyfyuff
Bercia, gdy piszesz że "koleś wydawał się być facetem na poziomie". To brzmi to jakbyś go prawie nie znała, a miała tylko na jego temat jakieś pierwsze wrażenia. No i jedziecie gdzieś w ustronne miejsce żeby się kochać w samochodzie... Całość nie świadczy dobrze o twoim guście i wymaganiach, czy wrażliwości. Ja wprawdzie nie oceniam ale zgadzam się z uwagami wyżej że przy takich ryzykownych zachowaniach wszystko może się zdarzyć. Mogło być gorzej...

Ciekawa jestem ile trzeba się niemyć żeby taki spory biały nalot wychodować? Chłopcy może się wypowiecie?

Gość fyfyuff
Do innych, narzekających na słabość żołądka: jak takie wrażliwe jesteście, to nie wchodźcie na topik gdzie w tytule widnieje słowo "obleśne". :S

Powtarzam kurna że to nie była jakaś tam pierwsza lepsza znajomość. Znam go już 2 lata ale dopiero teraz przyłapałam go że się nie umył. Łapiecie za słówka i czepiacie się szczegółów. A kochanie się w samochodzie napewno wielu z was zaliczyło... pozdrawiam

Gość a ja sobie myślę że
tes ser to nie jest skutek unikania mydła i wody tylko pamiątka po baaardzo miłej koleżance. Tym bardziej fuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjj i bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo
ahhaahahha:D bleeeeeeeeeeee

Gość labacznica
trzeba bylo sciagnac łyżką i ubic a potem na kanapki:classic_cool:

Gość Maryjan1410
Zapewne kolega miał przygodę wieczorem (poprzedniego dnia ) lub przed waszym spotkaniem i dlatego miał nalot :> , może jakaś konkurencja .

Gość waligrucha
ja codziennie szarpie skóre na małym i czasami sie zdarza że robi sie ser ale to nie jest spowodowane nie dbaniem o higiene tylko od męczenia ptaka ... skóa się ściera czy coś

Gość Levvatyvv
powinnas zebrac serek kromeczka chlebka

Wszedlem z nienacka na ten temat i zamurowalo mnie troche.Skoro mial tak zapuszczonego fiuta, to jaka musial miec brudna dupe.Az mi sie wierzyc nie chce , ze ktos kto chce wchodzic w kontakty fizyczne z kims, nie dba o higiene, a przeciez to podstawa.Ja zebym byl tak brudny, a czasem bywalem, jak bylem w wojsku na poligonie przez dwa tygodnie w zimie, to nawet nie pomyslal bym, zeby sie do kogos zblizyc.Po prostu bym sie wstydzil sam siebie!!!

Jezeli kiedykolwiek myl zeby!I musialo mu chyba echac z japy!Dobrze, ze nie porwalas sie na orala, bo paw byl by pewny!!!Jak by bylo zupelnie ciemno to bys nie widziala co tam ciekawego dla Ciebie przygotowal!!!!!

Gość eloosss
Bercia nie pownnaś się brzydzić ten serek śmierdzi i jest gorzki.Artur jebaka to potwierdza.Powinnaś mu wylizać pałę z tego sera.A potem dać mu wejść.Ewentualnie dupkę też wylizać żeby było wszystko przygotowane.

Gość joeeey
Bercia tu nikt się o serze nie wypowie.Ja tego widoku u siebie nie doświadczyłem więc nie wiem ile czasu zajmuje wyhodowanie sera pod napletem.Ale sądzę po tobie i towarzystwie w którym się obracasz że możesz popytać tych znajomych.Powiedzą ci ile chłopak może się nie myć żeby ser powstał.

Gość kut3cz
ch3ujowa sprawa z tym serm moglas se chociaz kanapke maznąć tą bryndzą !!1 smacznego a kondon został w życi i sie ser szwajcarski wychodował

Gość Livia_85
:-/ Fuj, współczuję. Spotkasz się z nim jeszcze? Gdzie wy takich facetów poznajecie? Ja nigdy nie widziałam i mam nadzieję, że nie zobaczę sera u faceta nawet milimetrowego. :) Tak poza tym, mam nadzieję, że to nie była wasza pierwsza randka.

Gość kwiatuszzeek12
niebezpeiczne zachowania - seks w smochodzie hahaha to wy tylko w lozku pod kaldreka